- 7 Şubat 2018
- 125
- 137
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Kesinlikle.Her ne olursa olsun arada kalan hep yavrucaklar oluyor. Ve boşanma süreci ve özellikle sonrası çok daha sancılı bir süreç. Bir tek çöp bile bırakma şu durumda çektiğin sıkıntıların diyeti değil maddi olan şeyler ama yine de sonuna kadar hakkınKizlar dua ediyorum. Sukurler olsun ki cocugum yok..
Senin odedigini ispatlayan dekontlari sunarsan arabayi alabilirsin.Esyalari almamislar. Sanirim benim kapidan donup annemlere gidecegimi dusunerek almaya gerek gormediler. Yoksa kilidi degistiren esyalari da alir. Ben bunlara cop vermem artik. Aldigimiz arabayi bile ben odedim, oduyorum. Krediyi ben cektim,onu almis. Tek kelimeyle igrencler. Ama yanina birakmayacagim.
Kav yıllık evliydin ?Ailen ne dedi peki?
Senin odedigini ispatlayan dekontlari sunarsan arabayi alabilirsin.
Allah kurtarmış seni. Bir çöpünü bile bırakma avukatını iyi seçseydin. Çok güzel günler seni bekliyor emin ol
Simdi es olmayi gectim insan olmanin verdigi sorumlulukla iyi olan insan esine kalkar bir corba yapar olmadi kahvalti hazirlar olmadi disardan soyler.biz komsusu hasta veya ac iken corba yapip goturen milletiz.kaldiki sen hayat arkadasina normal zamanda istemiyoruz bunu hastayken yardimci ol bari.aslinda bu temeli esine verecek olan mubarek zat onun anasi olmaliydi.oyle olsa o corba coktan gelirdi onune.o vatsab mesajlari da oglum kalk esin hasta bi yemek yap olmadi ben geleyim yapayim ile dolmaliydi.siz bizi el kizi gorurseniz biz de size el anasi olarak deger veririz iste.
Arabayı istedin mi eşinden?
bende şunu merak ettim. kaynana oğluma karı çok derken sen ne dedin. ağzının payını veremedin mi ?
evlilikte eşler sadece kendini düşünüyorsa maalesef mutsuzluk çıkıyor. çocuğun yoksa iyi. ama bu şekilde hep bi mutsuzluk olacak. eşini al karışına ve konuş. nereye doğru gidiyoruz diye. ama olmuyorsa ve ilerde bir de çocuk olursa işin içinden hiç çıkamazsın.
Merhaba konuyu başından beri takip ediyorum yazmak istedim. Siz nasıl bir insansınız ya ne kadar sakinsiniz ne kadar terbiyeli, burda yazdıklarınızdan bile belli...Sizi hiç mi hiç haketmeyen bir insanla evlenmişsiniz malesef ama 1 yılın sonunda çok şükür kurtuluyorsunuz, sizin adınıza çok daha iyi ve sizi hak eden insanlarla karşılaşmanızı diliyorum ve bundan da eminim. Bu olay belki sizin sınanmanız belki bir ders niteliğinde idi sizin için.
Bundan sonra sizi hakeden insanlarla birlikte olmanız dileğiyle...
Ne kadar guzel seyler demissiniz. Cok tesekkur ederim. Cok mutlu oldum.
Benim askimi ve ailemin sevgisini,degerini asla hak etmeyen biriydi. Cok iyi rol yapti disaridaki insanlari "harika" bir evliligimiz ve "ideal" bir es olduguna inandirdi.
Ama gercekte hic oyle degildi.
Insallah, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Uzerimde bikkinlik var, tamamen hayatimdan ciksin adini bile unutayim istiyorum
Merak etme tipis fipis getirmek zorunda kakacak. Ancak bosanma bitmeden mal paylasimi davasi baslamiyor. Senin yerjnde olsam ruhsat senin uzerineyse arabam calindi diye basvururdum polise.Evet hepsi duruyor. Adam alip goturmus arabami.. Saka gibi..
Sizin bunları hak ettiğinizi ben burdan sanaldan bile anladım, eşiniz hayli hayli anlamış fakat sizi kaldıramamış çünkü egus yüksek karakteri düşük.
Ben inanıyorum çok mutlu olacağınıza, o gün gelince bize de yazarsınız buraya olur mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?