- 29 Ağustos 2014
- 5.660
- 18.017
- 448
- 33
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Madem evladını çok düşünüyor yapardı bir tencere yemek bir tencere çorba getirirdi,koyardı önünüze.Hem minik yavrusu aç kalmazdı hem sana da bir hayrı dokunmuş olurdu.Ama tabii sen el kızısın.O anca kendi çocuğunu düşünür.Sonra ilerde elden ayaktan düşünce de gelinden merhamet bekler.
Önyargıyla gelmedim birşeyler deyin demişsin de denecek olumlu bir şey yok o yüzden...Ama siz niye onyargiyla geldiniz ?
Ben iyi bisey diyin demedim ki aksine ben evliligim kotu diyorum.
Bosanma yolunda ilerliyorum. Sadece hastayim ve cok yalnizim. Ne ailem var burda ne arkadaslarim. Esim annesinde.
Buraya yazdim ki sizlerle dertleseyim. Kizlarla konustukca sakinlesiyorum. Yoksa evliligim icin iyi yorumlar beklemiyorum. O asamayi gectim..
Kayınvalideniz insan mı yahu? Boylesi de ilginç, utanmasa oğluşcuğunu korumak için sizi karantinaya alacak. Ayy ikisi birden grip olsalar da siz kaçıverseniz.Eşinizle whatsapp dedikodusu yapmalari da berbat bir durum.Size bol sabır diliyorum.
Bir de çok geçmiş olsun.
Önyargıyla gelmedim birşeyler deyin demişsin de denecek olumlu bir şey yok o yüzden...
Cok tesekkur ederim. Defalarca konustum,kac kez denedim ben bilmiyorum artik. Hic birinde kizmadim. Hatta duygularimi yazdim da psikologumun tavsiyesiyle. Ne yazik ki beni ciddiye almiyor. Ne desem onu sucladigima kodlanmis.
Terapisti kabul etmiyor, cunku evliliginde sorun yok ona gore.
Cok guzel yazmissin,cok sagol.
Farklı bir yere tayin isteme durumunuz var mı?Belki anneden uzaklaşınca durumlar değişir.Evlilik terapistini dedim ama yok bagirdi cagirdi. Hayatta gitmezmis. Ne sorun var ki diyor.
Ben ne yapayim bu adamla.
Ailemi de uzulmesinler diye aramadim. Hastaliktan degil de annemin sesini duysam aglicam. O derece ozledim ve yalnizimSimdi aglarsam panik yapar diye.
Cok sagol canim.
Esin seni seviyor,esin merhametli ki hasta olunca kiyamiyor.
Insan sevdigi insana kiyar mi ya ?
Su saat oldu bi arayip nasilsin demedi ?
Ve ben sadece yazdiklarimi dedim. Oyle buyuk bir tartismada degil. Vicdansizlik.
Benim olmadi ama insallah senin cok mutlu bir evliligin olur.
Eski konuyu da okudum bi daha üzüldüm , bende gurur yapıp gönlünüze küsmek yerine çok net acık şekilde konusun burada anlattığınız gibi yani... Bir daha deneyin konuşmayı büyük bi aşkla başlamış jersey belki kurtarılabilinir.
Eğer yine olmuyorsa kendinizi yıpratmayın derim.
Sorun olmazsa , söylemek isterseniz ben cinsel hayatınızdaki düzeninizi soracağım orda davranışı , size tutumu nasıl?
Bazı hemcinslerimden nefret edersem var. Bu zihniyeti hiç anlamıyorum. Oğlu hasta olsaydı Acaba gelinime de bulaşmasa der miydi....
bunun dışında ama mutsuz bir evliliğim var. Çok özel değilse daha iyi yorum yapabilmek adına sorunun ne olduğunu açıklamAk ister misin?
ben attım sana canım :)Cok sagol canim.
Ozelden yazmak istedim ama ozelden mesaj atamadim sana
Ben bi okuyup dönüyorum :)Bir onceki konumda yazdim. Epey uzun.
Der miydi,oglu hasta olsa kosa kosa gelir beni evden cikarirdi
Farklı bir yere tayin isteme durumunuz var mı?Belki anneden uzaklaşınca durumlar değişir.
Yanı bu tiyatro veya kitap zevki yemek zevki gibi mevzular aşılır erkeklerin geneli böyle en sosyali bile evlenince evden çıkmıyor.
Ben bi 3 senede oturttum bu mevzuları mesela.
Ama işte anne mevzusu aşılamaz genelde aşılamıyor yani beni gördüğüm.
Sürekli bi doldurma halindeyse anne sana alışması benimsemesi çok zor eşinin o nedenle sürekli eleştiriyor olabilir.
Sen de alttan alayım kocamdır beyimdir tarzında bir kadın değilsin böyle mutlu olamazsın yani.
Yanı ağlayınca panik yapar annen evet ama ne bileyim ben icimde tutamazdim aile bugünler için var sonuçta.
Ben merhametsiz insanlardan çok korkuyorum.
Dünyadaki bütün sorunların kaynağı bu çünkü. Çalan merhametsizliğinden çalıyor,öldüren merhametsizliğinden öldürüyor,aldatan merhametsizliğinden aldatıyor.
Hasta eşine karşı merhamet duygusu beslemeyen adamdan her şey bekleyin.
:) :)Bence de yok. Olumsuzlari diyin hic alinmiyorum. Ortada her sey.
Okudum bir kısmını Ma okuduklarım bana yetti bile durumu anlamak için. Bu adam seni şad vs temiz bir sevgi işe sevseydi böyle olmazdı. Resmen kıskanıyor seni, eşler arasında başarı konusunda rekabet olduğunda bu çok tehlikeli bence.. ne kadar mutsuz ve bitkin olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyler misin bu adama karşı duyguların ne durumda onu seviyor musun aşık mısın?Bir onceki konumda yazdim. Epey uzun.
Der miydi,oglu hasta olsa kosa kosa gelir beni evden cikarirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?