Iste benim evliligim..

Ben olsam peşinden eşyalarını da toplar yollardım anasına. Bi daha da geri gelme derdim açardım davayı. Bunla mı hayatı paylaşacaksın? İyi günde kötü günde yanında bu insan bozuntusu mu olacak? Kv zaten anne olmuş güya annelik sadece kendi evladını düşünmek değildir tam tersi başkalarınınkini de daha iyi anlamalısın! Yazıklar olsun ya insanlıktan nasiplerini almamışlar

Mesaji gorunce sok oldum. Beni arayip gecmis olsun demedi dun acildeydim. Zannediyorum ki kvnin haberi yok.
Ben hastalandim ya ogluna da bulastirirsam. Bir anne bu kadar bencil olmamali.
Oglunu da alsin bu gece doyursun ac kaldi ya benle.
Hatta hep orda kalsin.
Cok sagol canim.

Önyargıyla gelmedim birşeyler deyin demişsin de denecek olumlu bir şey yok o yüzden...

Eski konuyu da okudum bi daha üzüldüm , bende gurur yapıp gönlünüze küsmek yerine çok net acık şekilde konusun burada anlattığınız gibi yani... Bir daha deneyin konuşmayı büyük bi aşkla başlamış jersey belki kurtarılabilinir.
Eğer yine olmuyorsa kendinizi yıpratmayın derim.
Sorun olmazsa , söylemek isterseniz ben cinsel hayatınızdaki düzeninizi soracağım orda davranışı , size tutumu nasıl?

Cok tesekkur ederim.
Karantinaya guldum valla :) gucu olsa yapar miydi acaba :)
Igrenc ya basligimi degistirmek istiyorum. Whatsapta kv ile dedikodumu yapan koca diye.

Anlıyorum, sorunu yaratan insanlar ortada bir sorun olduğunun farkında olmazlar genelde.
Farkına varanlarsa sorun yaratmayı bırakırlar.
1 yıldır sorunlar var öncesi mutlu bir ilişki, konuşmalarınız hiç bir etki yaratmıyorsa diyecek bir şeyim yok ama eşinizdeki değişmeleri yetersiz buluyorsanız bu yine de gelecek için bir ışıktır.
Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz tabi ki karar sizin ama ben ilişkilerde mücadeleyi severim bir önceki yorumumda buna istinadendi.

Bazı hemcinslerimden nefret edersem var. Bu zihniyeti hiç anlamıyorum. Oğlu hasta olsaydı Acaba gelinime de bulaşmasa der miydi....
bunun dışında ama mutsuz bir evliliğim var. Çok özel değilse daha iyi yorum yapabilmek adına sorunun ne olduğunu açıklamAk ister misin?

Farklı bir yere tayin isteme durumunuz var mı?Belki anneden uzaklaşınca durumlar değişir.
Yanı bu tiyatro veya kitap zevki yemek zevki gibi mevzular aşılır erkeklerin geneli böyle en sosyali bile evlenince evden çıkmıyor.
Ben bi 3 senede oturttum bu mevzuları mesela.
Ama işte anne mevzusu aşılamaz genelde aşılamıyor yani beni gördüğüm.
Sürekli bi doldurma halindeyse anne sana alışması benimsemesi çok zor eşinin o nedenle sürekli eleştiriyor olabilir.
Sen de alttan alayım kocamdır beyimdir tarzında bir kadın değilsin böyle mutlu olamazsın yani.
Yanı ağlayınca panik yapar annen evet ama ne bileyim ben icimde tutamazdim aile bugünler için var sonuçta.

Benimde cok kotu zamanlarim oldu canim eski konularimda var. Biz 3 yakin arkadas 1 er ay ara ile evlendik. 3 umuzunde sorunlari var. Benimki alkolik. Diger arkadasimin esi anneci sizinki gibi hala aile oldugunun farkinda degil. Digeri de nisanliyken aldatildi umursamadi evlendi 2 ay icinde hamile kaldi ilgisizlik ve mutsuzluktan surekli eriyor. Demem o ki artik yuzde yuz mutlu evlilik yok sanirim. Cagimizin adamlari cok Degisik. Olgunluk 0. Umarim sorunlarinizi cozebilirsiniz esiniz sizin kiymetinizi anlar 've bu yasadiklariniza nazar boncugu diyip unuttirur size.

Cok sagol canim.
Ozelden yazmak istedim ama ozelden mesaj atamadim sana

Bir onceki konumda yazdim. Epey uzun.
Der miydi,oglu hasta olsa kosa kosa gelir beni evden cikarirdi

Ben merhametsiz insanlardan çok korkuyorum.
Dünyadaki bütün sorunların kaynağı bu çünkü. Çalan merhametsizliğinden çalıyor,öldüren merhametsizliğinden öldürüyor,aldatan merhametsizliğinden aldatıyor.
Hasta eşine karşı merhamet duygusu beslemeyen adamdan her şey bekleyin.

Keske olsa. Keske olsa. Yok maalesef yok.
Cok haklisin kv yi asamiyoruz.
Kv oglu arasinda hastalikli bir iliski var. Ben cozemedim.
Biraz sakinlesince aricam.. Insanin ailesi gibi yok. Esimle aile kuramiyoruz. Anne babami cok ozledim

Ben de size aynen katiliyorum. Merhametsiz insanlar aile kuramiyor. Sevgi , saygi kadar onemli. O eksik olunca hic bisey olmuyor. Esimde merhamet yok, insan hasta birine esi gectim arkadasina sunu yapamaz.

Bence de yok. Olumsuzlari diyin hic alinmiyorum. Ortada her sey.
:) :)
Ben de hastayım kaç gündür, annemin evinde yatıyorum. Deli gibi öksürüyorum, sesim kısık.
Şimdi eşimin yanında olsaydım tek başıma kalırdım, binbir ricayla kahvaltıyi hazırlatmaya ugrasirdim, o gene de hazırlamazdi.
İşyerinde de ayrı bir surat, en ufak maduriyetimi buldular ya onu hemen kullanırlardi.abuk subuk umursamaz hareketlere maruz kalırdım. Rapor alsam kem küm yaparlar.bir şekilde kendimi degersiz hissettirirler, halden anlamazlar.
Eşe dava açtım, işten de istifayı basıp çıktım. Bir daha ne o eşe ne de öyle bir işe geri dönerim. Geriye dönüp baktığımda ne kadar kötü günler geçirmişim diyorum.
Siz de ailenizin yanına çekin gidin, değer gördüğünüz yerde hayata yeniden başlayın. Çok geçmiş olsun, ve inanın siz çekip gidince kıymete binersin.

Bir onceki konumda yazdim. Epey uzun.
Der miydi,oglu hasta olsa kosa kosa gelir beni evden cikarirdi
Okudum bir kısmını Ma okuduklarım bana yetti bile durumu anlamak için. Bu adam seni şad vs temiz bir sevgi işe sevseydi böyle olmazdı. Resmen kıskanıyor seni, eşler arasında başarı konusunda rekabet olduğunda bu çok tehlikeli bence.. ne kadar mutsuz ve bitkin olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyler misin bu adama karşı duyguların ne durumda onu seviyor musun aşık mısın?

Ben kvnin tepkisine hiç şaşırmadım.
Arkadaşım ağır hastaydı yerinden kalkamıyordu evde küçük çocuğu da var kvsi geldi bir tencereyle oğlum aç kalmasın dedi.
Ben lohusayken sinir krizi geçirirken -bir sebepten- kv kişisi sadece oğlum sen üzülme dedi.
Bunların hepsi aynı.
Yol yakınken kurtarın paçanızı.
Hamile falan kalayım demeyin.
Ama tabiki karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…