Iste benim evliligim..

sadece bu olaya bağlı evliliğini değerlendirmek istemem ama kocanın yaptığı olmamış evde ki durumdan anneye bahsetmek çok saçma geldi

Siz zaten aklı başında bir bayansınız.. Eşinizin komplekslerini anca annesi onu pohpohlayarak bastırıyordur büyük ihtimalle.. Gripten kim ölmüş de oğluna geçince noluyormuş.? Bakın bu basit gibi görünse de şöyle düşünürdüm ve kararım boşanmak olurdu.. Neden diyeceksiniz.. Şöyle ki.. Grip gibi basit bir hastalıkta size bir tas çorba getirmeyen anne ve bencil oğlu Allah korusun daha ciddi bir durumda sizi öylece bırakıp gidebilir.. Merhametsiz birinden medet ummaya gerek yok... Yine de siz bilirsiniz.. Vicdan meselesi.. Ben böylw vicdansız bir adamın önüne bir bardak su bile koymam..

Geçmiş olsun Allah onların eline de bırakmasın sizi ama kayınvalideye de bi hatırlatın o hastalanırsa yapacaklarınızı

Kvdem ameliyat oldu,tez yaziyodum isim cok yogundu. Ama hep gittim nasil gitmem ya, oglu skldi oflaya poflaya geldi.
Bi kez hasta oldum su evde. Oglu kosa kosa annesine gitti yaziklar olsun.

Evlendigim ilk aylar kv oglunu is cikisi cagirmis mesaiye kaldim dedirtmis banada saat oldu 12 adam hala yok gideyim ben deyincede ben seni cok bekledim birazda o beklesin demiş sevdigi yemekleri yapmış babasini arayip orda oldugunu biliorum hemen eve gelsin dedim eve geldi esim kavga kiyamet koptu sinir kriz gecirdim ve esimde bi daha asla yapmadi yapamazda evliligin sonunu istiosa yapsin bu kadar net sizede cok üzüldüm bunun acisini fenaa alirdim ben

Cok gecmis olsun.
Esin benim esime benziyor ama benimki kadar vahim mi bilmiyorum.
Uzerindeki yukleri atmissin, ben de atabilirim insallah.
Ailemin yanina gitmeyi cok istiyorum. Ama isim yuzunden gidemiyorum.
Ben bunu yapacaklarini hic beklemezdim. Resmen su saat oldu. Adam yok. Resmen beni yalniz birakip annesinde kaldi. Boyle insandan hayir gelmez..

Reactions: Den
Adamın suçu ne

Yok Allah korusun. Boyle bir adamdan cocuk mocuk istemiyorum. Beni yiyip bitirdi cocugu da mahveder bunlar.

Inanamiyorum ya. Bekarken bilmezdim kvn bu meziyetlerini.
Evlendigim hafta kv beni arayip oglumu kaybettigimi hissediyorum diye agladi
Kv baska gun oglum beni unuttu diye agladi
Kv bana oglunun eski sevgilisini ballandira ballandira anlatti
Kv evime gelip sen biraz ailenin yanina git de oglumla kalayim dedi. Benim evimden beni kovuyor. Gitmedim tabi.
Kv orda burda dedikodumu yapti.
Bezdim.

Hadi annesi sacmalamis da eşiniz sizi nasıl öyle bırakıp gitti anlamıyorum. Anne tek esim iyilessin de yemek önemli değil falan da diyebilirdi ama bizde hata ki onlardan böyle incelikler bekliyoruz. .

Adamın suçu ne

Annesine o benim esim sen ne diyosun diyememesi
Beni bu hasta halimle birakip annesine gitmesi
Su saate kadar bir mesajla nasilsin diye sormamasi,insan yerine koymamasi
Whatsappta annesiyle dedikodumu yapmasi
Merhametsizligi
Burda saymayi birakiyorum yoksa destan yazcam

evliya mısın mübarek bu nasıl bir sabır yahu?

Seviyorum ama azalarak bitiyor canim. Bu son olayla da cok guzel oldu. Her seyi yok ettiler ana ogul.

Bence gitmelisin net

Bazı kv ler malesef boyle.
Ogullari herseyden onemli. Sen gelinsin kizlari degilsin. Kendi kizi hasta olsaydi emin ol kizini arayip kocan sana baksin derdi ama konu ogullari olunca boyle olmuyor.
Seni cok iyi anliyorum benzerlerini bende yasiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…