- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
sadece bu olaya bağlı evliliğini değerlendirmek istemem ama kocanın yaptığı olmamış evde ki durumdan anneye bahsetmek çok saçma geldiSuan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
Geçmiş olsun Allah onların eline de bırakmasın sizi ama kayınvalideye de bi hatırlatın o hastalanırsa yapacaklarınızı
Böyle bi adamla aynı evde kalamazdim. Bosanma sebebi... ilerde yaslaninca bakmayacak sana galiba
:) :)
Ben de hastayım kaç gündür, annemin evinde yatıyorum. Deli gibi öksürüyorum, sesim kısık.
Şimdi eşimin yanında olsaydım tek başıma kalırdım, binbir ricayla kahvaltıyi hazırlatmaya ugrasirdim, o gene de hazırlamazdi.
İşyerinde de ayrı bir surat, en ufak maduriyetimi buldular ya onu hemen kullanırlardi.abuk subuk umursamaz hareketlere maruz kalırdım. Rapor alsam kem küm yaparlar.bir şekilde kendimi degersiz hissettirirler, halden anlamazlar.
Eşe dava açtım, işten de istifayı basıp çıktım. Bir daha ne o eşe ne de öyle bir işe geri dönerim. Geriye dönüp baktığımda ne kadar kötü günler geçirmişim diyorum.
Siz de ailenizin yanına çekin gidin, değer gördüğünüz yerde hayata yeniden başlayın. Çok geçmiş olsun, ve inanın siz çekip gidince kıymete binersin.
Çok sinir oldum valla okurken. Düşüncesiz adam ve anası. Bu adamdan hayır gelmez
Adamın suçu neSuan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
Ben kvnin tepkisine hiç şaşırmadım.
Arkadaşım ağır hastaydı yerinden kalkamıyordu evde küçük çocuğu da var kvsi geldi bir tencereyle oğlum aç kalmasın dedi.
Ben lohusayken sinir krizi geçirirken -bir sebepten- kv kişisi sadece oğlum sen üzülme dedi.
Bunların hepsi aynı.
Yol yakınken kurtarın paçanızı.
Hamile falan kalayım demeyin.
Ama tabiki karar sizin.
Adamın suçu ne
Evlendigim hafta kv beni arayip oglumu kaybettigimi hissediyorum diye agladi
Kv baska gun oglum beni unuttu diye agladi
Kv bana oglunun eski sevgilisini ballandira ballandira anlatti
Kv evime gelip sen biraz ailenin yanina git de oglumla kalayim dedi. Benim evimden beni kovuyor. Gitmedim tabi.
Kv orda burda dedikodumu yapti.
Bezdim.
Okudum bir kısmını Ma okuduklarım bana yetti bile durumu anlamak için. Bu adam seni şad vs temiz bir sevgi işe sevseydi böyle olmazdı. Resmen kıskanıyor seni, eşler arasında başarı konusunda rekabet olduğunda bu çok tehlikeli bence.. ne kadar mutsuz ve bitkin olduğunu tahmin edebiliyorum. Söyler misin bu adama karşı duyguların ne durumda onu seviyor musun aşık mısın?
Bence gitmelisin netYok Allah korusun. Boyle bir adamdan cocuk mocuk istemiyorum. Beni yiyip bitirdi cocugu da mahveder bunlar.
Inanamiyorum ya. Bekarken bilmezdim kvn bu meziyetlerini.
Evlendigim hafta kv beni arayip oglumu kaybettigimi hissediyorum diye agladi
Kv baska gun oglum beni unuttu diye agladi
Kv bana oglunun eski sevgilisini ballandira ballandira anlatti
Kv evime gelip sen biraz ailenin yanina git de oglumla kalayim dedi. Benim evimden beni kovuyor. Gitmedim tabi.
Kv orda burda dedikodumu yapti.
Bezdim.
evliya mısın mübarek bu nasıl bir sabır yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?