- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ben yarismadan sonra ikizleri ve aysenuru gormustum o kadar..Aylar once yazmıstım, Tugce manken olur, Özlem showgirl. Tugce oyunculuk okumus, eskıden sunuculuk yapmıs.
Simdi Özlem ve Tugce ATV ile anlastı yarısma basladı bile, sunuculuk yapıyorlar. Tugce mankenlik ajanslarından teklif almıs birde. Nur Bozar deneme cekimlerinde begenilmemis kadrodan cıkartılmıs. Nur da zaten özel birsey yoktu, yetenekli olsa eskiden bir yere gelirdi daha once klipde oynamıs birde guzellik yarısmasına katılmıs. Gizem dizi de oynuyor.
Ezgi, Ikizler, Aysegül, Tugce Okan Bayulgenin programına konuk olmuslardı en son gordugumde.
nurella mariadan dikkat ediyorum da en baştan beri nefret ediyor acaba neden ?
maria en zayıfları oda en kilolularıya ondandır
mariayı ilk sezondan kime benzetmişler dün ?
nur bozar mışkaçırdım orasını ya duymadım
maria herkese çıplak diyor ama her geçen gün kendisi de açılıyor
bu hatırlatılınca da kızarıyor hemen
nur bozar mış
Maria nin magdur edilme durumu var biraz Juri tarafindan en sert elestrilen ve yarismacilarin cogunun 2inci hedefi. Bu yuzden Nur Bozar sendromuna benzerlik var, Tarz I benzemiyor.
Erkek ruhlu Melisa birinci hedef ama o kendini savunabiliyor cok sert cevap veriyor. - Haddini bil! Tesekkur ederim!
Maria cok sakin duruyor bu kadar ustune gidince acaba arka planda birseyler mi oluyor diye düşünüyorumaynen.az once nurella'ya okadar sinir oldum ki.bu maria'yla nedir bu kadar ugrasmak ya.koskaca kadin bu nur yerlitas.yemin ediyorim ayiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?