İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Ben yarismadan sonra ikizleri ve aysenuru gormustum o kadar..

Hangi yarismada juri olmuslar ?

Juri olan yok, sunuculuk var. 3 ay da kim jurilige yukselmis ki.
Hindu Emel bir muzikal yarismasinda olur belki.

nurella mariadan dikkat ediyorum da en baştan beri nefret ediyor acaba neden ?

nazlı hamaratın eşinin bradırı varmış
akşam kocama bradırın nabıyo desem kafama teflon tava yermiyim acep

Maria nin magdur edilme durumu var biraz Juri tarafindan en sert elestrilen ve yarismacilarin cogunun 2inci hedefi. Bu yuzden Nur Bozar sendromuna benzerlik var, Tarz I benzemiyor.
Erkek ruhlu Melisa birinci hedef ama o kendini savunabiliyor cok sert cevap veriyor. - Haddini bil! Tesekkur ederim!
Maria karsi ataga gecmiyor, uzerina cok geliyorlar. Birde Nurella onda baktikca genc Ivana yi goruyor ondan gicik oluyor.

jüriye bile kafa tutuyor beğenmiyorsanız eleyin o zaman diyor

Melisa, Karadayi dizisindeki Belgin e benziyor karakter olarak.

Cengaver, erkek gibi buyumus soyledigine gore
Nazli Hamarat hemen daldi benim hayat hikayemden niye kopyaliyon gibi birsey soyledi Melisa ya. Benzer sekilde buyumusler el ustunde. Yalniz hayat hikayesi nasil kopyalnirki? Nazli kafami buluyor orada?

Son düzenleme:
Yanı Emel ın tavırlarını abartı ve yapmacık buluyorlar ama ben seviyorum bu kızın iyi niyetli oluşunu,kavgaya karışmamasını.Oldukçada tarz fikrimce

Urfalı Butikli Zeyno, benim aklıma birde Kibar Feyzo geldi birde.

Sosyetik Assolist Nazlı Hamarat halen ayrı kulvarda takılıyor, kimse ile muhattap samimi olmadan gidiyor, yardımcıları assistanları kıyafetlerini getirip goturuyor, gayet rahat.

Emel in Öykü soylemeye calıstıklarından bırsey anladıysam Hindu olim. Bir aglamak bir kahkaga atmalar aynı dakika icinde bu nasıl is. Boyle mi etkisi altına alıyor juri yi bu. - "Ay Günahhh aglama sen benim enerjimsin ayrılma yarısmadan hadi bir oryantal oyna". "Gel kucagıma otur sarilim sana diyecek" neredeyse. Nurella bu kızı tasır, korur cok haftalar.

Nazlı Kayaaslan in artık su mesur titremeleri yine. Anladık stres olunca hızını alamıyon.

Nihal halen millet birbirlerine kızıstırma derdinde. Simdi de sosyal medya yı oraya tasımaya basladı, kamera arkası yetmedi. Bir laf atıyor on dakika Maria uzerinden kavga baslıyor.

Son düzenleme:
Özden o kadar laf sayıyor,hakaret ediyor Maria ya birşey demiyorlar ..Maria cevap veriyor sus ,ayıp ettin oluyor.Şımarıklığın bu kadar prim yapması ne acı..

az once nurella'ya okadar sinir oldum ki.bu maria'yla nedir bu kadar ugrasmak ya.koskaca kadin bu nur yerlitas.yemin ediyorim ayiptir.

aynen.az once nurella'ya okadar sinir oldum ki.bu maria'yla nedir bu kadar ugrasmak ya.koskaca kadin bu nur yerlitas.yemin ediyorim ayiptir.
Maria cok sakin duruyor bu kadar ustune gidince acaba arka planda birseyler mi oluyor diye düşünüyorum maria birsey yapmıyor hep sucluÖzden cadisi hep haklı çıkıyor

Bugün zaten duygusalım birde ağlattı Emel beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…