İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Hic değilse adam gibi yorum yapıyo.

Ergen ergen hareketler, hakaretler vs.

Bi de Almila var tabi, dün resmen kızı rezil etti su ayakkabı muhabbetinde.
Ya evet, Gülşahı zerre sevmem ama orda rezil etti Almila resmen kızı. Yazık oldu, ben bile üzüldüm.
Özden'in amacı kendini göstermek. Herkes fiziği güzel falan diyor da küçücük kafası var kocaman poposu leylek gibi bacakları var, yüzü de hiç alımlı değil, nesi güzel anlamadım Bi kadın sadece giydikleriyle değil hali, tavrı, konuştuklarıyla da tarz olmalı bence.

Töbe Allahın gücüne gitmesin ama boynu yok kızın. Tarz marz da değil.

Gerci gecen gün showdakileri gördüm, onlar ne öyle ya. Ben su doğum yapmış halimle cıksam daha tarz olurum valla

Töbe Allahın gücüne gitmesin ama boynu yok kızın. Tarz marz da değil.

Gerci gecen gün showdakileri gördüm, onlar ne öyle ya. Ben su doğum yapmış halimle cıksam daha tarz olurum valla
Showda da Aygün var yırtık, bi de İdil Orda da kavga çok, ama kıyafet olarak hiç öne çıkan kimse yok bence Mesela tv8de Nazlı Sultan güzel giyiniyor, bikaç kişi daha var öyle.

Showda da Aygün var yırtık, bi de İdil Orda da kavga çok, ama kıyafet olarak hiç öne çıkan kimse yok bence Mesela tv8de Nazlı Sultan güzel giyiniyor, bikaç kişi daha var öyle.
Benim favorim de o.

Bu kızlar yüzünden assolist nazlı bile daha sevimli geliyo gözüme ahahahha

hahahaha süper benzetme leylek kafasu da ördek olabilir

kızlarr tv 8 yok bende nasıl bulcamm yardım edin çok merak ettim
hmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsin
Frekans: 12346 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Symbol Rate: 9600 Ksym/s
Fec: 3/4 bu sekilde

hmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsin
teşekkür ederim cnm yapmaya çalışcam

cnm aynı tp var diyo

yok bütün kanalların sıralamasında bozdum off yapamadım aynı tp var diyo

şuan maç programı mı var?

Cok uzatiyorlar saat 1 e kadar, bende sonradan hizli hizli izliyorum puanlamalari.
Emel her ciktiginda ektsra bir show oluyor, cok guzel Nurella yi bagladi kendine, Gecen gun kucagina oturtur dedim, hakketen oldu. Konu nedirki bir dramatik gozyaslari sarilmalar sarkilar.
Bu bana biraz gecen sezon Nurrelanin Nur Bozar ile arasinaki bagi hatirlatiyor. Emel bunu yontemi aynen uyguluyor. Nur Bozar da Turkan Soray ayaklarina yatip Nurella yi baglamisti kendine ancak orada yarimacilarin Nur ile sorunu etkili olmustu, jurinin Nur u korumasinda. Burada fol yok yumurta yok ve asiri abarti yapmacik dramatize etmeler.
Nurella nin Emel i artik benim manevi kizim demesine bir adim kaldi.

Program cok seviyesizlesiyor, ancak asil sorun Emel ile Juri arasinda olan civiklik degil,
Orada ne tarz olan, hem fizik hem ruhen cirkin sadece dedikodu ile beslenen, soytari tipli, edepli konusmasini bilmeyen 2 yarismaciyi orada tutmak ve onlara Maria ve Melisa disinda kimsenin sesini cikarmamasi asil kepazelik.

Konuk juri yi begendim, guzel yorum yaptilar, neselendirdiler yarismayi. Tarz olan onlardi gece.

Son düzenleme:
Öykü ile Kemal ın aşk yaşadığı konuşuluyor.Ya gerçek ya da programın reytingleri açısından attılar böyle birşeyi ortaya
Geçen sefer kızlardan biri bişey dedi kemale sizi seviyorum mu dedi ne her neyse. Öykü de kıskanmalı mıyım kemal dedi bu arada öyküyü hiçç sevmiyorum yaaa

yaptım cnm teşekkür ederim :)

rica ederim tatlım :) ama fazla izleme bu kanalı zehirlenmeye uğrarsın acun tarafından D:
fazlacamı acun içeriyor
ya bu tarz benimin yayın hakları show tv ye ait değilmiydiki nasıl oldu şimdi bu olay onu anlamadım bn tamam acun satın aldı tv 8i ama aynı isimle aynı program 2 faklı kanalda üstelik eski kadroyla buna aşırdım.derken başladı yarışmaa:)
dün gece yapamadım diye netten izleyerek uyumuşum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…