- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ya evet, Gülşahı zerre sevmem ama orda rezil etti Almila resmen kızı. Yazık oldu, ben bile üzüldüm.Hic değilse adam gibi yorum yapıyo.
Ergen ergen hareketler, hakaretler vs.
Bi de Almila var tabi, dün resmen kızı rezil etti su ayakkabı muhabbetinde.
Töbe Allahın gücüne gitmesin ama boynu yok kızın. Tarz marz da değil.Ya evet, Gülşahı zerre sevmem ama orda rezil etti Almila resmen kızı. Yazık oldu, ben bile üzüldüm.
Özden'in amacı kendini göstermek. Herkes fiziği güzel falan diyor da küçücük kafası var kocaman poposu leylek gibi bacakları var, yüzü de hiç alımlı değil, nesi güzel anlamadımBi kadın sadece giydikleriyle değil hali, tavrı, konuştuklarıyla da tarz olmalı bence.
Showda da Aygün var yırtık, bi de İdilTöbe Allahın gücüne gitmesin ama boynu yok kızın. Tarz marz da değil.
Gerci gecen gün showdakileri gördüm, onlar ne öyle ya. Ben su doğum yapmış halimle cıksam daha tarz olurum valla
Benim favorim de o.Showda da Aygün var yırtık, bi de İdilOrda da kavga çok, ama kıyafet olarak hiç öne çıkan kimse yok bence Mesela tv8de Nazlı Sultan güzel giyiniyor, bikaç kişi daha var öyle.
Ayy di miBenim favorim de o.
Bu kızlar yüzünden assolist nazlı bile daha sevimli geliyo gözüme ahahahha
hahahaha süper benzetme leylekYa evet, Gülşahı zerre sevmem ama orda rezil etti Almila resmen kızı. Yazık oldu, ben bile üzüldüm.
Özden'in amacı kendini göstermek. Herkes fiziği güzel falan diyor da küçücük kafası var kocaman poposu leylek gibi bacakları var, yüzü de hiç alımlı değil, nesi güzel anlamadımBi kadın sadece giydikleriyle değil hali, tavrı, konuştuklarıyla da tarz olmalı bence.
kızlarr tv 8 yok bende nasıl bulcamm yardım edin çok merak ettimhahahaha süper benzetme leylekkafasu da ördek olabilir
hmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsinkızlarr tv 8 yok bende nasıl bulcamm yardım edin çok merak ettim
teşekkür ederim cnm yapmaya çalışcamhmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsin
Frekans: 12346 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Symbol Rate: 9600 Ksym/s
Fec: 3/4 bu sekilde
cnm aynı tp var diyohmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsin
Geçen sefer kızlardan biri bişey dedi kemale sizi seviyorum mu dedi ne her neyse. Öykü de kıskanmalı mıyım kemal dediÖykü ile Kemal ın aşk yaşadığı konuşuluyor.Ya gerçek ya da programın reytingleri açısından attılar böyle birşeyi ortaya
yaptım cnm teşekkür ederim :)hmm tatlım frekans aramayı biliyor musun ayarlarından seçip yazarsan bulabilirsin
rica ederim tatlım :) ama fazla izleme bu kanalı zehirlenmeye uğrarsın acun tarafından D:yaptım cnm teşekkür ederim :)
fazlacamı acun içeriyorrica ederim tatlım :) ama fazla izleme bu kanalı zehirlenmeye uğrarsın acun tarafından D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?