İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

nevreste alinti yapamiyorum suan
aynen mariayla ilgili bende celiskiliyim.ama uzerine fazla gelindigide kacinilmaz.özdenden nefret ediyorum.

Onceki yarismada Nur hedef iken yarismacilar arasinda juri ona sahip cikti. Ancak neden juri Maria ya bu kadar yuklenirlerken onlarda ayni sekilde davraniyor? Acaba cevap Maria nin Ivana ya benzemesi ve onu gelecekte papucunu dama atacak potansiyeli gormelerimi? Yoksa yabanci olmasimi? Yinede Turkceyi Ikizlere gore daha iyi konusuyor.

Nihal i Aralik daki on eleme gecelerin de 17 kiz arasinda en kotusu olarak gormustum, Konusmalariyla en polemikci olacagini ve fakir edebiyati ile maznum a yatacagini ilk gunden gostermisti. Aynen devam ediyor.

Nazli Sultan, Ezgi Baylar a cok benzemeye calisiyor. Ancak Ezgi nin sakinligi yok onda, titremeleri baslayinca stress oluyor yanlis konusuyor. Stres hic iyi gelmez guatrasina dikat etsin. Buyuk ihtimalle yasadigi stresler yuzunden oyle oldu eski evligi zamaninda.

nihal de gereksizlerden birisi ama ortalik karistirdigi icin baya bi yol alicak orda
Ama sevıyorum onun bu dobralıgını.Lafını ,sözünü esirgemiyor.Ama dediğin gibi bu laf ebeliği ile epeyce yol alır.

Öykü ile Kemal ın aşk yaşadığı konuşuluyor.Ya gerçek ya da programın reytingleri açısından attılar böyle birşeyi ortaya

Nihal, Aysegül gibi reytingler icin tutulabilir orada. Ancak Aysegül cok daha iyi idi.

Özden in de izleyiciler gozunde bittigi an:
www.youtube.com/watch?v=UyigIlE0j-c
Nurella nın "bu kızı alın buradan, yuzunu gormek istemiyorum" diye bagırdıgı gün. Ancak orada sahne kesmisler Nurellaya ne soyledıgını yayınlamadılar. Hakaret küfür olabılır. Olay, Melisa ya gayet sulu bir sekilde "domates atmak istiyorum, enerjimi bozuyor" demesiyle basladı.
Maria, Özden in arkada Melisa icin planladıklarını anlattı ardından.

Su Emel yarismacilarla hic dostlugu konusuklugu yokmus arkada. Ihtiyacida yok, sirasi gelince oynamaya basliyor, Juri de yalayip yutuyor. Yakinda Nurella nin koltugunu oturturlar, hareketler cok benziyor.

Anlasiliyorki Emel finali garantiledi. Cok zorlama sempatik bir tip asiriya kacan hareketler. Ancak Nurella yi ayartmayi basarmis. Nurella oranin patronu oldugu icin otekilerde takip ediyor. Sahne showlari icin Emel i bol bol kullanacaklar.

Tarz olup olmasi onemli degil, Juri objektif davranamiyor ona karsi. Onceki yarismada da hemen hemen hergun tarz olanlar vardi ama bu kadar samimiyet yoktu, mesafeyi ciddiyeti korumuslardi.
Ancak alkol almis bir kizin yapacagi hareketler ve konusurken tuhaf gulmeler karsisinda hic kimsenin uyarmamasi, tolere edilmesi bu torpilinden kaynaklaniyor.

Son düzenleme:
almila yı hiç sevmiyorum, ne kdar gıcık bir yüzü, bakışı ve konuşması var.

hu huuuu bende niye çıkmıyor tv8

Özden ağzını yaya yaya konuşurken yanında olup elimin tersiyle carpasım geliyo ya. Bu sene var ya seviye yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…