İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

açıkcası ben pek tahammül edemiyor çok cırtlak kızlar var kardeşim açıyor

Bunlar zivanadan cikti, Maria ardindan Melisa yi gonderene kadar durmucaklar. Her gun ayni tartismalari gorecegiz.
Program fazla izlenmiyor, eger gecen sezon kadar reyting alsa idi, Maria kahraman olurdu, otekilerde cok tepki alirdi.
Az sayida izleyenler tepki koyuyor ancak dikkat cekmiyor.

Melisa nin dedigi gibi, kadin programina katilmalilardi moda yarismasina degil. Gerci kadin tartisma programina cevirdiler yarismayi.

Geçen sefer kızlardan biri bişey dedi kemale sizi seviyorum mu dedi ne her neyse. Öykü de kıskanmalı mıyım kemal dedi bu arada öyküyü hiçç sevmiyorum yaaa

geçen şarkı çalarken kemal nasıl sarıldı öyküye böyyle beline beline, orda anladım bişiler olduğunu ama bilmemm

Bırısı Zeynebe aglamak prım yapıyor demıs ıkı goz ıkı cesme..Aglama kıyamam dıyesım geldı Kızlar cok şık bugün

geçen şarkı çalarken kemal nasıl sarıldı öyküye böyyle beline beline, orda anladım bişiler olduğunu ama bilmemm

Nur da ile Emel sarmasdolas zaten.
Ivana bosda kalacak oda Maria ya kucak acsin. ''Ah benim Maria m canim benim sana ne yapiyorlar, gel saril bana'' der.
Denge kurulsun, ehee

Zeynep, Gökçeyi Nur Yerlitaş'a ispiyonlayınca iyi, kendisinin söylediği laf Nur Yerlitaş'a ispiyonlanınca kötü... Yapmayacaksın o zaman Zeynep hanım. Gökçenin söylediği lafı oraya buraya yetiştirmek senin ne üstüne vazife. Bak aynısı sana yapılıyor şimdi.

Bırde ınstagramda kotu yazanları dava edecekmıs Zeyno.Narınmıs boyle seylerın ıcınde yer almak ıstemıyormus ama o kızların ıcınde en sınsı ve numaracı Zeynep bence.Su melıssanın yapmacık jurı yalakası hallerıne sı nır oluyorum

Yarın kıyametler kopuyor

Ağlayan ağlayana orda biplemişler varoşmu diyor ne diyor kızlar

yok;gerçekten yok. bu yarışmayı artık seyretmem.
ben gerçekten tarzları görmek,neyle ne giyilmiş bakayım diye izliyyordum. ama artık olay zıvanadan çıkmış. tvyi kapadım . bu artık cıvıklığın ( nur yerlitaşla emeli izleyemedim artık) yapmacıklığın,insanları salak ve bomboş insan yerine koymanın,kavga tartışma hakaretin gırla gittiği yarışmaya dönmüş. iyice saçmaladılar.
insanları bu kadar salak ,boş,ot sanmayın ya.

özdenin dudağındaki uğurböceğimymiş yaa,
kalp gbi bişi sandım ben onu,.

zeynep banada çok itici geliyo, herkez çok yapmacık

kesinlikle öyle, tarz dışında herşey herşeey konuşuluyor, tabi reyting önemli

Nihal in soyledigne gore kendisi Halk kahramiymis, cok destek aliyormus Melisa ya karsi savasinda sosyal medyada
Hakikaten , oyle bir kahraman ki, Instagram hesabini ozel le almis, aldigi kufurleri gormesinler diye. Takip edenler ne kadar ariza oldugunu merak ettigi icin takibe alinmis yarismaci. Destekcileri troller dir boyle kisilerin genelikle.
Sosyal medyayi bu kadar silah olarak kullanmaya calisan ilk yarismaci.

Tam diyecektim ki su Nihal e karsi artik bir olsalar da ders verseler, biraz adini soyleseler artik. Yarinki fragmanda kiyamet kopmus onu gordum. Zeynep simdi mi uyandi, digerleriyle beraber akliniz neredeydi bu sartlatanlara karsi, Melisa Maria dan sonra tabiki sira size gelecekti er gec.

Chucky suratli Özden teshisi cuk oturdu Melisa nın, ayrıca. Tarz katili bebek Özden podyumda.

Ay suan izliyorum cok komikler. Umarim yurt disinda yayinlanmaz cok reyting aliyo diye, rezillik rresmenn rezil oluruz, yurt disina cikamam utancimdan

Nihal in su an yaptigi tek birsey var, Melisa yi kullanarak prim yapmaya calismak.
Her konuda alakasi olmayanlarda bile, gözü Melisa da, cok belli oluyor. Melisa nın en ufak mimiklerini bile kullanıp baska kisiler baska konu konusurken bile konuyu degistirmeye calısıyor ısrarla Melisa uzerine.
Melisa, arkada Nihal beni devamlı taciz ediyor benimle ugrasıyor diyor. Haklı oldugunu ekranda anlıyoruz, kamera onunde bile yapıyorsa arkada neler yapıyor. Ondan sonra ben cok destek alıyorum sosyal medyada diye palavra sıkıyor.

Zeynep ne yapsa yeridir. Aynen varos agzıyla konusan hukuk okumus soytarı sonucda karsısındaki.

Otekiler halen Maria ile ugrasmaya devam etsin.

Nazlı Hamarat da 60 bin liralık elbiselerle, yardımcılarıyla oraya assolist gibi rahat gelip gitmeye cok alıstı. Hic sterese gelmicek illa, kendisine laf edilince kuplere biniyor. Orada ki en zengin yarısmacı kendisi tum olanaklarını kullanıyor, sana laf demicekler ama Melisa nın stilist, Zeynep in butigi konusuldugunda orada gulererek izlicen.

Son düzenleme:
Zeynep in kavgasinda bile Nihal in rolu var. Onceden baslamis bir mahkeme tartismasi ni Nihal konsept olarak kulanmaya karar vermis.
Nihal konsept olarak oyle bir sey uydurmuski ``Zeynep beni mahkemeye veriyor, bende durusmaya gitmek icn boyle giyiniyorum``. Ardindan corap sokugu gibi gitti is.

Nihal bu ozelliginden dolayi korunuyor, reyting icin orada tutuluyor. Öykü pası Nihal e atıyor Nıhal golü yapıyor, kavga cıkıyor.
Soz verilmese bile Nihal arkadan laf atıyor zaten. Aynı seyleri Özden yaptı buyuk fırca yedi Nur dan, sonra sakinlesti. Ancak Nihal e dur demiyorlar, buyuk ihtimalle arkada boyle devam et diye tembihliyordir yapımcılar. Aysegül de boyle dokunulmazdı uzun bir sure ilk sezon.
Ancak reytingler halen cıkmıyor yukarı. Kavga olması bir kısım yeni seyircilerin ilgisini ceksede. Mevcut seyircileri sogutuyor, izlememeye baslıyorlar kalite dustugu icin. Sonuc olarak aynı yerde takılıyor reytingler. İkinci sezon tarz tartısması olmuyor, cekismeler davranıslar gruplasmalar ve instagram savasları ön plana cıktı.

Son düzenleme:
Hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum. Herkes hergün herkesle kavga eder mi ya? Dertleri giyinmek değil kavga etmek. Ayrıca da bunlara böyle birbiriniZe girin de reyting alalım demişler sanırım yoksa hiçbirinin yemeden içmeden 7/24 çirkef çirkef laf yetiştireceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…