İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Ay ben ilk izlediğimde paçoz dedi sandım,meğerse varoş demiş:)

Tamamen kesilip çıkarılması gereken görüntülerdi.
Zeynep yarışmayı terketseydi yayınlamaları bir derece anlaşılırdı ama kös kös geri döndü.

Varos kelimesi televizyonlarda kullanilan bir kelime ama kavgada karsidakine karsi kullaninca hakaret e girebilir.
Ilk fragmanlarda kesmediler, sonra kestiler. Ilk seyredenler duydu varos sozlerini.

Öykü hanımefendide 20 dakika boyunca, Nazlı-Zeynep tartısmasına tum yarısmacıların agzından kerpetenle laf almak ıcın didindi durdu. Israrla konu hakkında soz soylemisini ıstedi kızlardan, kızların hicbiri konusmak istedemedi "rahatsız oluyoruz" tartısmalardan dediler. Yarısmacılar istemiyor Öykü halen ısrar edıyor, "niye ama soylecegin varsa cekinme" dedide dedi.
Vah vah, kızların halleri kalmadı, bunlar ise halen tartısma cıkarıp reytıng yapma derdindeler.
Nurella baymıs gozleri cokmus sıkıntıdan, Öykü ise tam gaz.

Son düzenleme:
gülayla zeynep sarmaş dolaşş
nurda bukez gülayla kavga ediyo sanırım, bu gülayda sus pus duruyodu emmmee değilmiş

Gecen gün Kemal ve Öykü ye laf caktı Maria.
Konu Maria nın erkek arkadısından acıldı. Öykü "bulusup takılıyormusunuz" sordu. Maria "öyle erkek arkadısıyla gezmek flört etmek cok cocuksu gelıyor" bana dedi. Öykü "burada bir imamı var, tamam ben hemen konuyu kapatim" dedi.

Maria nin davranislari, Melisa nin fizigi ile Nur Yelistasdan övgü alması, Nihal i fena bozdu, arkadan yine lafları atıyor ve kavga cıkartıyor yine.

Dün Nurella, Melisa ya "Sen halı cıktın fazla samimi olmamak gerekmis birbirnize karsı, gün geliyor isler degisıyor arkadaslıklar düsmnamlıga dönüyor, seni kutlarım" demisti.
Bugün de Melisa ya "cok pozitifsin bugün" yorumu geldi.
Nihal 2 gundur of cekiyor arkada, asla rakiplerinin bir günde olsa artı puan almasına övgü almasına katlanamıyor juri ile. Bu kadar cekemeyen bir yarısmacı daha once hic görülmedi.
Tahrik e devam ediyor, kesinlikle Melisa nın kendisine saldırmasını istiyor arkada, bunu kullanacak planı bu, az kaldı, dayak yemeye iki adım.

Zeynebin nesi vefat etmiş çok üzgün duruyordu

Birde öykü bugün Nazlı hamaratı çok feci bozdu ve dalga geçti

Her ne kadar nazlıyı sevmesemde öykünün bir sısunucunun bu şekilde davranması hiç hoş bir davranış değil

öykü iyice işin b.... cıkardı sacma sapan konusuyo sureklı polemık yaratmak ıcın ugrasıyo severdım ama nefret etmeye basladım
nihali begeniyorum kız sınırlense bıle bagırıp cagırmıyo daha oturaklı davranıyo

gerçekten cır cır cırr birzaman sonra beynim almıyo artık sadece seslerini duyuyorum ve kanalı değiştiriyorum.
herşey çok abartılı, çeneleri kadar aazcık tarz konuşsalar keşke

"Bu tarz benim" yayından kaldırılsın diyenler ?

Bu torpilli Emel e yarismayi kazandircaklarsa, yarismanin adi ''Bu Dram Benim'' olsun.
Kadin gercekten dans edip , duygusal triplere girmekten baska bir sey yapmiyor. Konusma tarzida sanki muzikal tiyatro da gibi.
Bu hafta hic yildiz alamadi, simdi en ufak elestrileri kullanip aglayip prim yapma derdinde. Digerlerinin aldigi elestirileri alsa ne yapardi acaba. Nurellanin kucaginda hungur hungur aglardi heralde. He onuda yaparsa hic supriz olmaz.

Son düzenleme:

aynen, gülay tam yerinde söyledi aslında..
bu akşamki yıldızı resmen öylesine aldı.. Ha senin yokmu yıldızın dur verelim gibisinden

Dün olayi anlatis tarsi vardiki uzun uzun bes dakika boyunca Emel in, herkez gülüyordu Öykü de agzı acık izledi. O ne bicim anlatma tarzı, sanki 3 yasında cocuga masal anlatıyor gece.

Evet Nazlı Sultan gizli favori gibi degil acık olarak Tarz da favori su anda. Ezgi ye benzer gibide olsa onun kadar sogukanlıgını koyuyabılen biri degil, sinirlendiginde tutamıyor kendini bazen. Ileriki haftalar azaldıgında yarısmacılar onunda uzerine gelecekler. Yanlıs sozler soylerse eksi puan olur.
Juri, Nazlı ya habire evet şıksın iyisin bugun ama senden cok daha iyisini beklıyoruz cıtayı yukselttin, bizi büyülemelisin artık diyor. Tabi kadın dans etmiyor takla atmıyor, onları da yaparsa alacak butun oyları.

Son düzenleme:
Evet Ezgi daha sakindi ama Nazlı diger yarışmacılarla kıyaslandığında cok daha olgun bence.

Nazlı Sultan Kayaaslan

tek geçerim ... Her yönden giyimi, hanımefendiği, konuşması, kibarlığı, etliye sütlüye karışmaması daha neler neler ...

Bu arada yarın Melisa gidiyor mu acabaaaa ?

Ya su assolist nazlinin giydigi sari elbise tam bir fiyasko rezalettt onu denemeye bile utanirim. Zaynep ve nazli sultan favorilerim

Mahkeme karar vermis dediklerine gore.
Isim hakki ShowTV de, Format hakki Tv8 de kaliyor.
Tv8 de isim degisikligi, ShowTv de format degisikligi olacakmis.

Boyle bir kararmi olur? Iki tarafada mavi boncuk vermeye calısmıslar ama kazanan yok. Üst mahkeme lik olur bu is.
Show Tv Bu Tarz Benim in reyting leri total de önde idi.

kizlar instigramda rastladigim yorumlara gore gökce eleniyormus.ne kadar dogru bilmiyorum.bakalim bu gece ogreniriz.tabi saatini degistirmisler.o saate kadar sonucu beklermiyim hic sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…