İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Cuma günü Emel icin Nur Yerlitas yarısmacılara fırca attı "neden Emel i biriniz savunmuyorsunuz diye özellikle Maria ya".
Cok cirkin yaptıkları resmen Emel icin herkeze göz dagi veriyorlar. Alt tarafı dans etmekden baska bir sey yapmıyorsun elestirisi geldi, ve ayrıca cogunluk zaten öyle düsünüyor.
Digerlerine hergün sert sözler gelıyor, juri orada susuyor ancak onların onda biri Emel e geldimi juri izin vermiyor. Adeta dokunulmaz ettiler Emel i.

zeynep'in ayakkabıları beğenmediler ben bayıldım nerden bulurum bu tarz ayakkabı

hepsi gömdü ayakkabıları caysammı :)

Gökçenin elendiğini tahmin ettim de almilayı tahmin edemiyorum

Hem daha çekilmezki

Nette de almila gitti diyolar ama

Gökçenin elendiğini tahmin ettim de almilayı tahmin edemiyorum

Hem daha çekilmezki

Nette de almila gitti diyolar ama

Konsept kostum partisi olacak
Almila halka filmindeki samarayı canlandıracak ve jüriden en dusuk oyu alacak
Maria chucky bebeği canlandıracak onuda yarısmacılar gonderecek

Juri almilayı eleyecek

Buarada nihal jokeri, özden avatarı, emel ispanyol danscıyı, gulayda bir sambacıyı canlandıracak

Konuk jüri ersin korkut
taç alanlar ise melisa şahin, gulay hancer ve zeynep öztürk olacak

öykü Kemal'den 4 yaş büyükmüş ben daha fazla sanıyordum öykü neredeyse 40 yaşına girecek ya maşallah belli etmiyor hiç

jüri apaçık yarışmacı kayırıyor , nurella nın Emel i bu kadar korumasına mana veremedim ve Gülay doğru söyledi dans etmekten başka bir iş yaptığı yok ne bir tarzı var ne bişey aptal aptal hareketler yapmacık ağlamalar , o öyle konuşurken ağzına bir tane çarpasım geliyor nefret ettim

Kemal de bazen haddini aşıyor ne dediğini bilmiyor bence bir yarışmacıya yavaş gell hop hop demekte ne demek ? hadsiz

öykü den kusucam artık anladık 40 ından sonra bulmuşşsun birini oda Kemal her dk sarılmaya yanına gitmeye falan ne gerek var tamam sevgilisin anladık baydın artık bir de sürekli kavga çıkartmaya çalışıyor sunucu böyle olmamalı

almila da çok uyuz bir tip elenmesi iyi olur , Özden ve Nihal de elenmeli

Benim anlamadigim jurimi tarzdn anlamiyo bizimmi tarz anlayisimiz yok..
Nazli Hamaratin orda hala isi ne anlam veremiyorum..
Bu kadarda tarzdan anlamayan bir toplum degiliz.. Haksizlik, torpil diz boyu..

Benim anlamadigim jurimi tarzdn anlamiyo bizimmi tarz anlayisimiz yok..
Nazli Hamaratin orda hala isi ne anlam veremiyorum..
Bu kadarda tarzdan anlamayan bir toplum degiliz.. Haksizlik, torpil diz boyu..
nazlı hamaratın giydiği sarı elbiseyi görünce bayılacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…