İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Emel hassas bir tip, en ufak birseyde kiriliyor, onu anladik. Oyun olsun gercek olsun, yakismiyor o hareketler oraya Dans ve Show yarismasi olsa idi giderdi ancak moda yi kotulemek onu tiye almak gibidir Emel ve Nur Y. nín davranislari orada.

İs Nur Y. in orada Emel icin diger yarismacilara göz dagi vermesine kadar gittiyse artık, tarafsızlık kalmamıstır. Ivana ve Kemal de karsı gelemıyor Nur a, Nur un sevdıklerıne karsı sert elestiri yapamıyorlar.

Bir Maria ya bakın birde Emel e karsı tutumlar nasıl farklıydı. Maria nın haklı oldugunu Juri yeni farketti, otekiler bir tartısıp bir barisip oraya buraya oynamalarından sonra.

Son düzenleme:
Ancak her hafta Maria nın adı soylenmeye devam edecek yarısmacılar ın cogunlugu tarafından, bakalım juri Emel i korudugunun birazi kadar Maria ya destek olacak mı?
Kemal bir sey dedi ama "Ben kisisel durumlarınızla ilgilenmiyorum, kavgalarınızı buraya tasımayın" . O kızların pek takacagı yok. Ikili zıtlasmalar oldu. Maria - Özden , Melisa - Nihal , Emel - Gülay , Hamarat - Zeynep.

Nihal, Almila, Özden arasında yakınlık var.
Digerleri de cogunluga uyup, zor duruma dusmemek ıcın risk almıyor adı en cok soylenenleri soyluyorlar. O yüzden Nihal, Almila, Özden grubunun yonlendirmesi etkili oluyor ve Maria ve Melisa adları en cok soyleniyor.

Önceki sezon Aysenur, Ezgi, Özlem cesurdu ad soylerken populist degil kendi ıstediklerini soyluyorlardi sürüden ayrı olarak.

Son düzenleme:
Nihali izlerken kendimden utanıyorum kafamı çeviriyorum. İğrenç bir konuşma tarzı var.Özden de normal hayatta oldukça karşılaştığım ve tiksindiğim tiplerden.(Ankara'nın Çayyolu'sunu bilen yaşayan varsa onlar anlar.) Maria açık ara favorim. Duruşu mükemmel.

Kemalle Oyku cikmiyomuymus, oyle bisi duydum sanki..

Emel yine aglamalarda.. Tarzini beyenmezler aglar, demode dendi diye aglanirmi ya..
Benden beteride varmis ,halime sukredeyim..

Gulayda elenmek istiyorum dedi, anlamiyorum madem pes ediceksin ne diye katiliyosun yarismaya..
Herkez enteresann

Gülay cıkdı podyuma, tam 20 dakika laf salatası yaptılar, yine Nihal in dedikoduları, sen sunu dedin o bunu dedi arkayı tasıması. Öykü de konusturup duruyor konu konuyu acıyor. Nihal in Almila ile kulis yaptıgı ortaya cıktı en sonunda, Zeynep in adını soylenmesi icin.

Emel yine aynı, yeni sulugöz oldu, Tugce yi gecti. Tugce de tarz kadındı ayrıca, bunda duygusallıktan baska birsey yok. Beceremiyorum, zorlanıyorum tarz olmakda diye aglamak de ne oluyor? neredeyse bir elimden tutun da ilerlim diyecek juriye. Dandik kıyafeti uzerine gecirmis gelmis, halen ayrıcalık bekliyor.

Nihal herkeze catıyor Melisa, Zeynep, Gülay dan sonra simdide Maria ya takdı. Bu kadar seye ragmen neden Nihal in adı soylenmiyor bir iki kisi dısında her gala gecesi, juriden uyarı almıyor. Oradikiler arasında tarz olarakda en zayıf ı.
Arkasında birileri oldugunu dusunmeye basladım bu yarısma icin. Nihal in rahat tavırları kuşku cekici.
Kemal, kimin dogru kimin yanlıs soyledigini anlayamadım diyor. Anlamaya gerek yok sadece Nihal in agzını bantlasınlar, dedikodu yapmasın sorun cözülür.

Son düzenleme:
emel in yalancı yapmacık biri olduğunu bir kez daha anladım , yıldız alamadım diye ağlamak ?? kemal in deyişiyle ' yok öyle bir dünya ' bu neyin saçmalığı yaa kız resmen işi çözmüşşş ağlayarak ve dans ederek ilerleyeceğini biliyor şu salak nihal i de biri sustursun allah aşkına maria doğruları konuşuyor , almila da çok sinsi

ayrıca dün ; bugünun fragmanını gösterdiler de aman allahım herkes yalandan nasılda ağlıyor hele özden insan bu kadar belli etmez bari palavradan ağladığını gülay da nur bozar taktiklerini uyguluyor galiba

iyiiden iyiye sıktı artık bu program
Kapas seni geçtim yorumlama da

Nihal yeni sezonun Ayşegül'ü. Neden sustursunlar onu. Ama ben bir kızın nasıl bu kadar çirkinleşmeyi kabul ettiğini anlayamıyorum. Annesi babası neden kızım bi desturun olsun sağa sola saldırma demiyor ayıp valla.
Maria'yı ise çok seviyorum. Hem güzel hem zeki hem akıllı hem de aklı başında hanım bir tavır sergilediği için onu kıskanıyorlar bariz.Ama batıyor.
Zeynep'i ise tüm kızlara varoş dedikten sonra seviyorum yalan değil. Maria hariç hepsinin seviyesi eksilerde.
Melisa'ya da çok takıldıklarını düşünüyorum. Melisa düz bir insan yani.

gülay'ı seviyorum ben ya.
aglarken bence son derece samimi ve gercekti.
umarim finali gorur ne diyim :)

Tesekkurler, biz gecen sezondan dolayi tecrubeliyiz bu sezon.

Bugün 3 kisi sirasi gelince agladi, Gülay agaldıktan sonra Nur alkıslamayan 5 kisi ye cok kızınca, durumu kurtarmak icin Nihal ve Özden sırası gelince agladı ve yagcılık yaptılar. Maria tek ben "alkıslamak istemedim benim dusuncem budur, duygu somurusu gibi geldi bana bu aglamalar" dedi.
Melissa disinda aglamayan veya sinir krizi gecirmeyen kalmadı sanırım.
Kemal haklı, biraz sıkısan ben elenmek istiyorum demeye basladı ayrıca.
Tam anlamadım ama bana sanki Özden, Kemal in Melisa ya soylediklerinden sonra acayip gıcık kaptı gibi geldi, sert sozler soyleyip fırca yememek icin aglamaya verdi modaya uyup.

Ivana halen benim burada yazdıgım gibi english/turkce hece kombo su ile konusuyor . ü-u a-e ı -i leri karıstırıyor. Kadının kafasına English Keyboard takılı sanırım.

Son düzenleme:
Aynen bende Özden'in Melisa'yı Kemal'in söylediği laflar üzerine ağladığını düşünüyorum. 3T'nin (Survivor Taner) eski sevgilisinden ne beklersin,çok seviyesiz bir kız. Maria'ya son derece katılmakla birlikte; Gülay'a üzüldüm. Başkalarının evinde kalmak ne kadar yakının olursa olsun anan baban olmadığı sürece batıyor ne yapsın. Şimdi de fragmanı izledim Nazlı Hamarat'a cidden şaştım. Kocaman bir kadının bir başkası için bu denli konuşması çok terbiyesizce. Melisa hakkındaki arkadaşıyla konuşması aşırı seviyesiz. Nur Yerlitaş'ın her ne kadar kodaman müşterilere sahip,zengin biri olsa da Nazlı Hamarat'a karşı diğer kızları koruyacağını fragmanda söylemesi çok hoşuma gitti. Ey gidiii keşke herkes doğuştan zengin olabilse ...

Ahaha mariayı izledim. İyi yaprı nur yerlitaşa. Aslında birşey de yapmadı fazla kensini savundu. Ama iyi oldu tabi sen kimsin orada kızlara dediğini yapmadılar diye hakaret ediyorsun. Juriyim diyen coşuyor, haddini bilmesi lazım. Zaten baktı kız haklı, ayılma bayılma numarası çekiyor.
Şöyle bir yarışma izleyip birini tutacağımı düşünmezdim ama mariayı tuttum. Tvlerde pek görülmeyen kişilik örneği. Hem seviyeli hem de çelik gibi sinirleri var. Yürü be maria kim tutar seni...

Aslinda Neler Oluyor diye program baslamis canli yayin, yarismanin analizini yapmak icin
Eski ünlü yarısmacılar yorum yapacak hergün. www.youtube.com/watch?v=cakiF-NrEL0

Son düzenleme:
Evet gördüm o programı Ayşegül'ü hiç sevmediğimi yeniden fark ettim. :))

özden in ağlaması felaket derecede yalandııııı , hiç öyle ağlama görmedim ben allah aşkına yapmacıklığın bu kadarı yaa offfff bugün nur nazlı hamaratı bir güzel haşlıyor ohhh olsunn içimin yağları eridi

kemal dedi ya ona parayla tarz olunmuyor falan diye cuk oturdu ivana nın da ya zeka problemi var bunca zamandır öğrenemedi konuşmayı yada bilerek inadına öyle konuşuyor başka açıklaması yok bunun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…