- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
sürekli izlemiyorum ama ne zaman görsem yıkılıyor o nazlı hamarat rüküşlükten tabiSormaaa, o ne bicim elbiseydi oyle..
Pantolonla kombini varmiydi onun hic, hep kolaya kacanlar arasinda oda..
emel in yalancı yapmacık biri olduğunu bir kez daha anladım , yıldız alamadım diye ağlamak ?? kemal in deyişiyle ' yok öyle bir dünya ' bu neyin saçmalığı yaa kız resmen işi çözmüşşş ağlayarak ve dans ederek ilerleyeceğini biliyorşu salak nihal i de biri sustursun allah aşkına maria doğruları konuşuyor , almila da çok sinsi
ayrıca dün ; bugünun fragmanını gösterdiler de aman allahım herkes yalandan nasılda ağlıyorhele özden insan bu kadar belli etmez bari palavradan ağladığını gülay da nur bozar taktiklerini uyguluyor galiba
iyiiden iyiye sıktı artık bu program
Kapas seni geçtim yorumlama da
ne saçma bir program yapmışlar allahım yaaaaaaaaAslinda Neler Oluyor diye program baslamis canli yayin, yarismanin analizini yapmak icin
Eski ünlü yarısmacılar yorum yapacak hergün. www.youtube.com/watch?v=cakiF-NrEL0
özden in ağlaması felaket derecede yalandııııı , hiç öyle ağlama görmedim ben allah aşkına yapmacıklığın bu kadarı yaa offfffTesekkurler, biz gecen sezondan dolayi tecrubeliyiz bu sezon.
Bugün 3 kisi sirasi gelince agladi, Gülay agaldıktan sonra Nur alkıslamayan 5 kisi ye cok kızınca, durumu kurtarmak icin Nihal ve Özden sırası gelince agladı ve yagcılık yaptılar. Maria tek ben "alkıslamak istemedim benim dusuncem budur, duygu somurusu gibi geldi bana bu aglamalar" dedi.
Melissa disinda aglamayan veya sinir krizi gecirmeyen kalmadı sanırım.
Kemal haklı, biraz sıkısan ben elenmek istiyorum demeye basladı ayrıca.
Tam anlamadım ama bana sanki Özden, Kemal in Melisa ya soylediklerinden sonra acayip gıcık kaptı gibi geldi, sert sozler soyleyip fırca yememek icin aglamaya verdi modaya uyup.
Ivana halen benim burada yazdıgım gibi english/turkce hece kombo su ile konusuyor . ü-u a-e ı -i leri karıstırıyor. Kadının kafasına English Keyboard takılı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?