İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Özden'e ilk bölümde gıcık olduğumda, o çok güzel kız, yüzü şöyle güzel falan deniliyordu, insanın içi güzel olsun dışı değil. Çok seviyesiz ve gereksiz bi kız Ne güzelliği ne karakteri beş para etmez.

Neden bu kadar yayarak konuşuyor bu kızlar? 'Çizmeni çoook seavdeeeaaaammm' nedir ayol ????Kulağımı o kadar tırmalıyorlar ki 10 dk dan fazla dayanamıyorum.

Dün Kemal Nazlı Hamarat'a "Para sahibi olmakla tarz sahibi olunmuyormus" dedi birde "Sen bu yarısmaya nicin katıldın?" sordu. Nazlı nın yardımcıları, söförü, dükkanı ve amerikadaki eşi vızır vızır calısıyormus onun icin.

Gecen gün ShowTV de erkek yarısmacı adayı gordum. Galiba ShopTV 3.sezon Erkek ler icin Bu Tarz Benim yapacak.
Tv8 de yeni isim ile bayanlardan devam edecek.

Sahnenin arkasındaki ekranda "bu tarz benim " yazıyor ve görüntüyü buzlamışlar.

TV8 ile Show TV arasında yaşanan ‘Bu Tarz Benim’ tartışması mahkemeye taşınmıştı. Mahkeme; programın isim hakkının Show TV’de kalmasına, format hakkının da TV 8′de kalmasına karar vermişti. Bu durumda, Show TV’nin programın formatında değişiklik yapılması istenmişti. Mahkeme kararına istinaden bu gün yayınlanan bölümde TV8 programın adını “işte benim stilim” olarak değiştirdi.

özden gibi ağladığım çok oldu benim bilmiyorum o gerçekten mi ağladı ama böyle bi ağlama şekli var kızlar : )

Kim ne derse desin Nazlı Hamarat'ı samimi buluyorum diğer zenginimsi Melisa erkek olabilir mi ?

aha keMAL yorum yapıyor ...

keMAL kendini makeup artist olarak görüyor biri buna Türkiye de yaşadığımızı anlatsa ya..... Ana dilimizde TÜRKÇE

keMAL yazdıklarımdan dolayı beni dava etsene ....

Bir uçuşumda eMEL denk gelirse kaptandan oyun havası koymasını rica edeceğim bu sayede o aptal açıklamaları dinlemeden uçuşu tamamlarız

Bu arada kanal yönetimi 2 gün önceden nurellaya maraia için ayar vermişler o da canım balım modunda ...

zeynoya biri artık butiğinin reklamını yapmaması konusunda ayar verse ....

İvana dün sana küstüm dedi kustum demedi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…