İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

bu tarz benimin ilk bölümünü ne heycanlı izlerdik saniye saniye paylaşırdık kızlarla şimdi kim kimdir bilmiyorum.

geçen baktım birazcık bu kızlar niye böyle konuşuyorlar anlamadım bambaşka bir dünyadan gelmişlerde Türkçe konuşma çabasındalar gibi

heleki Show daki yarışma o tam anlamıyla rezelat ötesi

sonra hevesim kaçtı bakmıyorum.ilk tarzım yarışması daha bir güzeldi en azından kızlarla o saat toplanıyorduk

Nazli Hamarat biraz guzel iyi gelmisti bana baslarda ama sonradan davranislarinda zengin ve sosyetiklerde olan rahatlik ve digerleriyle muhatap olmama halleri belli oluyor.
Kendine en yakin Melisa ile bile arasi yok konusmuyorlar. Bu Nazli nin kendini digerlerinden ustun ve ayri gormesinden kaynaklaniyor. Bu bazi zengin tabakadaki insanlarda gorulen bir seydir. Yardimcilari ve para gucu sayesinde gayet zorlanmadan gelip gidiyor, bunu juri de yuzune karsi soyledi zaten.

Melisa yarismada zorlaniyor ama kendini gelistiriyor benim gordugum Taz olarak da ve davranisdada, sosyal iletisim kuralibiyor bazi yarismacilarla, bir erkegin yapacagi gibi delikanli gibi lafi yapistitiyor kisa kesiyor kavgalarda dedikodu yapmiyor. Erkek gibi yetismis gercekden, oynamiyor. En yogun baski ve elestiri altindaki yarismacilardan, buna ragmen hala saglam durabildi su ana kadar cokuntu yasamadi digerleri gibi. Maria dan sonra en samimi ve dobra yarismaci olarak goruluyor cogunluk tarafindan.

Son düzenleme:
Ay ben bu Melisa'dan korkuyorum yahu.O nasıl bakışlar,o nasıl kafa ata ata konuşmalar ?
Bir de gözleri makyajdan kapkara görünüyor.Gözakları buna dahil.

Ben adını sonradan öğrendim.Melisa deyince aklıma çıtı pıtı bir kız gelirdi,hiç bağdaştıramadım adıyla.

İvana birgün rejiden istek şarkı ister.Sala sala çalarmısınız?Sala sala dediği de salla salla.Sala sala demesi aklıma geldikçe gülüyorum.Serdar Ortaç`ın karısı türkçeyi söktü o halen sökemedi.

Özden ruh hastası.
Melisayı resmen tahrik ediyor, gerçekten Melisa da komik tepkiler veriyor ama Özden o kafasındaki saksıyla Melisadan daha komik!
Özdeni görmek istemiyorum ya resmen.

Gecen hafta yazdığım gibi yarınki eleme gecesinde Almila elenecek
Haftaya Özdenle elemeye kalarak elenecek isim ise Gülay.
Taç alanlar ise nazlı ve melisa olacak.(Bu haftanın tac alanlarını gecen hafta yazmıstım)

Melisa zenginligini o kadar yansitmiyor avantajlarini fazla kullanmiyor. Nazli Hamarat cok goze batiyor, abarti. Arkadaki yardimcilarindan herkez rahatsiz ancak Melisa sadece dile getirdi otekiler sonradan onayladi.
Melisa, Nazli nin yaptiklarini yapsa lime lime ederlerdi onu. Bir keresinde Melise Stiliste 1500 lira verdi diye kiyamet kopardilar. Nazli nin profosyenel yardimcilari ve danscilara odedigi parayi aciklasalar birde.

Melisa Nazli kadar zengin olmayabilir. Ancak Nazli nin Melisa ya sen zengin degilsin benim seviyemde degilsin halleri cok tuhaf. Resmen ben senden cok VIP yim zengin im demeye calisiyor. Melisa nin da zengin rolu oynadigini soyluyor.

Son düzenleme:
Bu hafta damga vuran olay carsamba gunu Nazli Hamarat in zengin muhabetti kavgasi.
Kemal fena patladi bagirdi, ''biz isin zengin muhabbetinizi cekmek mi zorundayiz!, servis gorevlilerin sozleriyemi hareket edeceksiniz, ikinizde cok seviyesizsiniz!''

www.youtube.com/watch?v=bp86iYroQ9I

Melissa Porche nin ruhsatini getirmek zorunda kaldi kendisine ait oldugunu ispatlamak icin, Nur isteyince.
Yok boyle bir sey artik, Nazli Melissa ile sidik yarisina girmekmi istiyor? Porshe sinin kiralik oldugunu iddia etti.

Son düzenleme:
Özdeni neden hala diskalifiye etmiyorlar ya, bu kadar da olmaz. Yayında hareket çekmek ne demek ya. Rtükü mü arasam naapsam.

Maria dogru soyluyor. Ozden, Kemal kendisine sarildiktan sonra simardi. Melisaya el kol yapmasinin tek nedeni o. Zaten kendi dogasinda simarik bi kiz.
Evet maria her zamanki gibi yine haklı. Haklı olduğu için zaten söylediğini çarpıtıp sen ne ima ediyorsun ben herkese sarılıyorum falan deyip olayı bambaşka yere çektiler. Gerçekten de marianın söylediği o şeyi ben de hatırlıyorum: kemal doğulu özdene 'senin onlara laf sokmana bayılıyorum' demişti. Ben de şok olmuştum. Çünkü laf sokmak dediği hakaret. Kız herkese hakaret ediyor ve kemal doğulu bunu çok seviyormuş. E sonra da şımarıyor iğrençleşiyor tabi özden.

geçen sezonun yarışmacılarını eleştirirken bu sezonun yarışmacıları hepsi de özenle seçilmiş ne saygı var ne başka bir şey .. Hele o özdeninin konuşmasından Türkçeyi katlediyor kız ya kimse çıkıpta sen napıyosun demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…