İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Geçen bir arkadaş yazmıştı buraya demek 1 hafta önceden çekiliyor program

Konuk ersin
konsEpt kostüm partisi

Elenen de almila diye

Nerden biliyor acaba

Melisa ve Nazlı Hamarat'a yazıklar olsun. Porshe muhabbetine kadar Melisa'yı severdim. Şimdi nefret ediyorum. Satış danışmanı özel hizmet sunuyormuş da bilmem ne. Allah ikisini de muhtaç durumuna düşürür inşAllah.

Özden'e gelince.Seviyesiz bir insan için bir şey demeye gerek yok.Ona da yazıklar olsun.

Yine en iyi sensin Maria. Ne varsa ecnebilerden var zaten. Bizim insanımızın çoğunun içi pislik kaynıyor,hasetler.Bir derdim var bölümünde kayınvalide,görümce,elti baskılarını görüyoruz.

Bizi yansıtıyor bu program aslında. Böyle insanlar var gerçek hayatta da,Efsunlar var,Dilaralar var, Kerimanlar var.

Maria gerçekten çok dobra bir kız...

Bu kadar gerizekalıyı bir araya nasıl topladılar ciddi merak ediyorum....

Maria ve Nazlı Sultan'ın tırnağı olamaz bunlar

Özdeni niye diskalifiye etmiyorlar ya??? Ağlatsalar bari. Onun ağlamasını izlerken sadistçe bir zevk duyuyorum.
Maria giderse ben bunu bir daha izlemem.

Özdeni niye diskalifiye etmiyorlar ya??? Ağlatsalar bari. Onun ağlamasını izlerken sadistçe bir zevk duyuyorum.
Maria giderse ben bunu bir daha izlemem.

eleyemezler onu o juri üyeleri ile kahve içiyor : ) anlayan anlamıştır

bu ucuz juriden ne beklenir ki ...

hele kukla keMAL kend ifikrini söyleyemeyen diğer 2 juri ne derse onun fikrini papağan gibi söyleyen zavallı

hesapta oylama berabere haftalardır konuğa fatura kesiliyor bu kadar aciz bu juri işte

ne saçma ya konsept kostüm partısı mıllete korkunc olmussun dıye bı dunya laf ettıler bunların haksızlıklarıda yetti yanı

bu program sıktı artık ya survivor başlasada onu izlesek

Boyle bi sacmalik olamaz tarz yarismasi degil kim iyi cene caliyor yarismasi oldu Almilanin elenmesi tam bi sacmalik.

Bu dünyada boş boş konuşan insanlar her zaman kazanıyor heralde şekil a da görüldüğü gibi. Almilayi da eledilerse artık daha da izlemem bu programı.

Melisa nin Porshe konusunu acan Nazli Hamarat tir, Nazli tuhaf bir sekilde Melisa nin zenginlikde dengi olmadagini anlatmaya calisiyor. Melisa nin cakma zengin oldugunu, arabasinin kiralik oldugunu iddia etti.
Melisa icin devamli yeni konu aciyorlar ve uzerine oynuyorlar. Ancak dikkat edin her saldiriyi Melisa daha da guclenerek tecrubelenerek atlatiyor, kiz zorlaniyor halinden belli zenginligin avantajini Nazli Hamarat, Nazli Sultan, Zeynep gibi kullanamiyor yansitmiyor ayrica. Eksiye gore daha iyi Melissa ve ayrica otekilerin elinde patliyor artik bombalar.

Son düzenleme:
Bu geceki konsept yorumlarinda da juri sapitti.
- Cocuklar da bizi izliyor (Gece 24 den sonra tabi izleyen cok cocuk var)
Cok duzeyli programki, endiselendiginiz sey sadece korkunc kostum ve makyaj olmus. Bozuk diksiyonu ile seviyesiz konusan yarismacilar varken, Samara ve Chucky denmi endiselendiniz kötu örnek olur diye?

Özden Cuma günü rezillik cıkardı aglamaya verdi pacayı kurtarmak icin, eleme gecesi de Öykü de "son kez uyarıyorum seni Özden" dedi.
Emel, Maria ya karsı safha ya gecti. Maria nın tek samimi oldugu kisi idi, Maria arkadan vurulmus hissetti kendini.
Maria nın "ona samimi degilsin ve baskaları seni yonlediriyor" demesi sasırtmadı.

Almilla nın elenmesiyle Özden-Nihal grubu 2 kisi kaldı artık. Nazlı Hamarat, Zeynep e karsı cephe acmak istiyor ancak digerleri itibar etmiyor simdilik.

Son düzenleme:
Bağımlıklık yapıyor arada iş yerinde bende açıp izliyorum gizli gizli

Aslinda Neler Oluyor da kamera arkasi goruntuleri gosterdiler. Özden, Maria ile kavga ediyor birbirlerine dalıyorlar oda da. Özden uyarı almıs, bir daha yaparsa diskalifiye edilcek.

www.youtube.com/watch?v=aXe_XSICJPs

Bizim uc hafta once anladıgımız seyleri simdi konusuyorlar farkettiler. Özden arızalı Nihal provekator, Maria ve Melissa nın ustune oynanıyor stateji olarak, birkac bolum seyreden anlıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…