Maria gerçekten çok dobra bir kız...Melisa ve Nazlı Hamarat'a yazıklar olsun. Porshe muhabbetine kadar Melisa'yı severdim. Şimdi nefret ediyorum. Satış danışmanı özel hizmet sunuyormuş da bilmem ne. Allah ikisini de muhtaç durumuna düşürür inşAllah.
Özden'e gelince.Seviyesiz bir insan için bir şey demeye gerek yok.Ona da yazıklar olsun.
Yine en iyi sensin Maria. Ne varsa ecnebilerden var zaten. Bizim insanımızın çoğunun içi pislik kaynıyor,hasetler.Bir derdim var bölümünde kayınvalide,görümce,elti baskılarını görüyoruz.
Bizi yansıtıyor bu program aslında. Böyle insanlar var gerçek hayatta da,Efsunlar var,Dilaralar var, Kerimanlar var.
Özdeni niye diskalifiye etmiyorlar ya??? Ağlatsalar bari. Onun ağlamasını izlerken sadistçe bir zevk duyuyorum.
Maria giderse ben bunu bir daha izlemem.
Bu dünyada boş boş konuşan insanlar her zaman kazanıyor heralde şekil a da görüldüğü gibi. Alminayi da eledilerse artık daha da izlemem bu programı.
Bi o kaldı sanırım mantıklı olan :)Kesinlikle katiliyorum bende sirf nazli sultan icin izleyecegim.
Melisa ve Nazlı Hamarat'a yazıklar olsun. Porshe muhabbetine kadar Melisa'yı severdim. Şimdi nefret ediyorum. Satış danışmanı özel hizmet sunuyormuş da bilmem ne. Allah ikisini de muhtaç durumuna düşürür inşAllah.
Özden'e gelince.Seviyesiz bir insan için bir şey demeye gerek yok.Ona da yazıklar olsun.
Yine en iyi sensin Maria. Ne varsa ecnebilerden var zaten. Bizim insanımızın çoğunun içi pislik kaynıyor,hasetler.Bir derdim var bölümünde kayınvalide,görümce,elti baskılarını görüyoruz.
Bizi yansıtıyor bu program aslında. Böyle insanlar var gerçek hayatta da,Efsunlar var,Dilaralar var, Kerimanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?