İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bence Maria çok güzel bir kız.Kıskandıkları nokta,Maria çuval giyse de yine güzel,yine havalı:)
Ayrıca tartışırken çirkinleşmiyor,sesi ve mimikleri basitleşip rahatsız etmiyor.
Özden şık ve dikkat çekici olmak için şekilden şekle girerken,Maria'nın bunlara ihtiyacı yok.
Beyaz tişört-kotla gelse bile en havalı yine Maria olur.

tek dertleri zenginlik ve daha nasil ünlü olabilirim olan şu zavallilari bu aralar hic izleyesim gelmiyor..
ya insanlar nelerle ugrasiyor.sunlarin şu tartistigi seylere bir bakarmisiniz.
soylemeden gecemiycem..şu özden sabahtan akşama, akşam'dan sabaha kadar sopalik. araliksiz dayak yemesi lazim onun.
fazlami gerginim ne.!

TV8 kanalını TV'den silmeme sebep olan program. Türkiye'de böyle ilginç tiplerin varlığından haberim olmasına yol açan ve bu tipler hakkında belgesel hazrılanması gerektiğini düşündüğüm program.

Show TV deki yarisma uctu, isin icine erkek partnerler girdi, canli yayin olarak yapiliyor yarisma.
Ozetde gordum, Evlilik teklifi aliyor bir kiz yarisma sirasinda, 2 gun sonra teklif yapan cocuk, sözlüsünü erkek partner ile gorunce TV de, kiskanclik krizine giriyor. Kavga ediyorlar evde, sonra kiz nisani atiyor falan vs... Bugun de erkek arkdasi ozur diliyor canlı yayına telefonla baglanıp ama kiz isi bitirmis kafada. Detaylari bilmiyorum ne olmus. Acaba kurgu mu dk bir gol bir olurmu ki boyle.

Son düzenleme:
Tv8deki yine iyi ya.
Kızlar show tv deki bu tarz benim kızlarının nasıl tipler oldugunu gormek istiyorsanız google'dan dj nikita ve nil anka diye arama yapınız.
Dj nikita müge denen kız.

Show Tv dekinde cok guzel kizlar var aralarinda fizik olarak ancak hemen hemen hepsi cok sert ve kirici konusuyorlar ve bu olagan karsilaniyor orada, tartismalar laflar cok agir birbirlerine karsi, halen kavga cikmamasi ilginc. Ofke control konusunda egitim almis gibiler. En sakin kisi bile elestirilerden nasibini aliyor, hic tartisma yapmadan sert cevap vermeden kimse ayakta kalamaz gibi gorunuyor. Emel ve Özden orada olsa 2 hafta dayanamaz stressen hastanelik olurlar. Zeynep de tokadı cakar, Melisa kafa atar, Maria terkeder, Nazlu Sultan da titreme krizine girer.

Son düzenleme:
Nazlı Sultan olgun ve akli basinda bir yarismaci yine sessizligini ve sakinligini korur kimseye bulasmazdi bence.

Melisa nin kiyafeti ile ilgili yorum yaparken cok sacma ve tutarsiz soyler soylediler basta Nihal, Ivana da ayni sacma seyi soyledi.
Tam ne diyo bunlar yaa derken Kemal durumu toparladi tam aklimdan geceni soyledi ders verdi herkeze.
Herkez disarida giydigi gibi, kendi tarzi ile gelmiyorki Melisa gelmek zorunda. Arkada yuzleri bir karis olanlar vardi, Kemal ve Nur konusurken.

Melisa 19 Subat : www.youtube.com/watch?v=b5XpoX1HA9Y

Margyakışırda9076 .!.:
Bende bu kizi birine cok fena benzetiyorum..
Dizi de falan gormedim hic ama bi evlilik programinda bi kiz vardi adi aklima gelmiyor ona cok benziyor..
Bana herşey yakışırda izlemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…