İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

bi arkadaş geçen cumadan özdenle gülayın elemeye kalacağını ve gülayın eleneceğini söylemişti nazlı vemelisa da taç alacakmış
bu program gerçekten bu kadar önden mi çekiliyor yoksa her hafta kimin eleneceği dolayısıyla da sonuç belli mi

Tv8 dekı 9 gün önceden cekiliyor. Show TV deki bu hafta canlı yayınlamaya basladı.

Bu arada elenenler tam olarak elenmiyor. Son haftalar haric elenen 2 yarısmacı geri donecek ileride.

Emel in Nazli Sultan in taci olmasina ragmen onun adini soylemesi saflik mi yoksa oyunmu?
Nazli Sultan Maria dan sonra en zayif olarak Emel'dir yorumu yapti, Emel hemen Nazli ya cephe aldi.

Nihal in artik iyice dustu surati morali ile birlikte, tarz olarak rekabet edemiyor dedikodu lara asilacak iyice, grubunu kuramassa gitmesi yakindir. Yavas yavas Nihal ın karsısına gecemeye baslıyorlar su ana kadar sessiz kalanlar.
Melisa tarz olarak sicrama yaptiktan sonra Zeynep Maria ilede arasini iyi yapti.
Özden Maria ya, Nihal de Melisa ya karsı son kozlarını oynayacak, özel e gircekler.

Nihal, Özden e muhtac durumda onu ile yakın kalıp kendini korumaya almakdan baska caresi yok. Özden de tarz oldugu surece yarısmada kalır aksi halde davranısları yuzunden ona tahammul edemez kimse. Dolayısıyla Nihal, Özden in yıldız larına muhtac kendisinden cok. Zaten kendisinden umidi kesmis gibi.

Son düzenleme:
Bu haftanın elemesi hala yapılmadı
Murat Boz konuktu ama iptal edildi Adriana Lima konuk olacak
Çekimler yapılınca yazıcam eleneni

Kızlar Nihalin cocukluk fotosu paylasıldı nette
Tombik tombik gördünüzmü:)

Ne Maria ne Emel oradaki en zayif tarz olan Nihal in elenme zamani gelmedimi sizce?

Hic tac almayan tek kisi orada ayrica
Elenen Gulay Almila ve Gulsah da Nihal den daha iyi.

Son düzenleme:
Ne Maria ne Emel oradaki en zayif tarz olan Nihal in elenme zamani gelmedimi sizce?

Hic tac almayan tek kisi orada ayrica
Elenen Gulay Almila ve Gulsah da Nihal den daha iyi.

sana katiliyorum cok sıkıldim bu nihalden.herseye bi hazir cevap.ergen tarzi hareketler..inanilmaz irite ediyor bu kiz beni.

Konuk jüri olayı iyice arap saçına döndü
Adriana Lima bugun cekilecek olan galaya yetişemediğinden bu haftanın konuk jürisi Murat Dalkılıç olacakmış
Adriana'nın yayına ugrama ihtimalide hala varmış

Buarada işte benim stilimde her an canlı yayına gecebilir çünkü acun medya bu konuda ısrar ediyormuş.

Buarada işte benim stilimde her an canlı yayına gecebilir çünkü acun medya bu konuda ısrar ediyormuş.

doğru söyle kız yoksa sen nurella mısınbu bilgileri nereden alıyorsun söyle bakayım.

nasıl uğrama ihtimali,yani geçerken öyle bir uğrayıp görünecek mi,tek hafta tek jüri ya olur yada başkası ama ikisi aynı anda saçma olmazmı?belki de adriana jüri olacaktır,muratta sadece arada şarkı söyleyecektir.

ben arada izliyorum bu yarışmayı,ilki kadar takip etmiyorum ama canlı olsa bu kadar çok tutulacağını sanmam.çünkü çekim sırasında yapılan hatalar,yanlış konuşmalar,jürinin yorumları,kızların yorumları,yayın hataları vs...hep kesilip montajlanıp bize sunuluyor ve biz en temiz haliyle izliyoruz.ama canlı olursa o bu kadar ilgi çekmeyebilir.normalde canlı yayın seven bir insanım ama bu tarz programların hep kurgu olduğuna inandığım için canlı yayında saçmalayabilirler.

Günaydın Kızlar
Sonunda gala cekimleri yapıldı ayrıntıları yazıyorum

Konuk jüri Eser Yenenler
Konuk şarkıcı Murat Dalkılıç(3 sarkı söyleyecek)
Konsept Yıldız Sensin
Taç alanlar Maria ve Nazlı

Kızlar en düşük puanı melisa alıyor, ve melisanın eleneceğini duydum ama bundan emin değilim.

Aaağğğğ günaahh baannaaa kuş öldü beybiiiii

oylamaya kimle çıkıyor

ve mariada taçlandı demek

spersin beybiiii

Kesinleşti

Zeyneple elemeye cıkarak elenecek Melisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…