İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

vay arkadaş yarışmacılardan biri misin yoksa

adriana lima ne oldu ?
hatta tv8 de bir programda bile duydum konuk olucagini.buyuk hayel kirikligi olucak.

adriana lima ne oldu ?
hatta tv8 de bir programda bile duydum konuk olucagini.buyuk hayel kirikligi olucak.

Adriana gelecek ama zamanı belli değil
Reklam cekiminden dolayı galaya yetişememiş

şok oldum şimdi

melisa çok çok kötü olacak eminim

ama bnce orda melisadan daha kötü giyinen insanlar var her ne kadar melisayı çok sevmesemde

Melisa kemalle cok fena kavga ettiya belki ondandır

2kedi annesi sorumu cevapladigin icin tesekkur ederim
adriana bidahaki haftaya konuk olucak ozaman insallah.onumuzdeki hafta belli olur bizimle yine paylasirmisin :)

Nur Yerlistas gozume kestirdigim 2 kisi var demisti buradan gitmesini istedigim diye. Nihal ve Melisa olabilir. Melisa avukat dava acmak dan bahsedince juri sekil degistirdi sanirim.
Nihal ses kayitlarindan bahsetti Gulay ile ilgili, Melisa ''yaptigin sey bilisim sucuna giriyor avukatimla konusdum dava acabilirim'' dedi.
Nihal beklendigi gibi arkadaki tum ozel seyleri oraya tasiyip Melisa ve Zeynep i bozmaya caisiyor ve kulis yapiyor Zeynep in adi soylenmesi icin acik acik kendiside soyledi. Once Zeynep sonra Melisa ardindan Maria adi soylenecek kisiler onumuzdeki haftalar.

Nazli Sultan, Zeynep, Melisa, Nazli Hamarat, Ozden su ana kadarki 5 favori tarz acisindan. bunlardan elenen olursa yakin zamanda, donme ihtimali yuksek. Emel in destekcileri fazla diye belki geri alabilirler elenirse.
Nihal ve Maria yi geri cagirmazlar Almila yi alirlar. Gulay guclu idi ancak ortalarda gozukmuyor, geri donmek icin isteksiz olabilir ayrilirken memnun olmus gibiydi.
Habire Melisa uzerine Nihal arkadaki dedikodulari, Nazli Hamarat da magazalardaki dedikodulari tasiyor oraya hepsi fos cikiyor ancak halen devam ediyorlar. Melisa bu kadar fazla elestiri alinca kendini gelistirdi, ama film bir yerde kopabilir. Eger Melisa kavgali ayrilirsa juri ye karsi onu geri cagirmazlar.
Melisa yi elestirenler bile gecen haftalar, su gunlerde takdir etmeye basladi sosyal medyada ve Aslinda neler oluyorda programinda eski yarismacilar ve elenenler. Isin rengi degisti Nihal ve Melisa konusunda artik cogunluk yeni farketti isin ozunu. Biz burada 3 hafta once cakmistik ancak.

Son düzenleme:
Öyle saçmalık mı olur,o zaman duygusal davranmış olurlar bu da profosyonellige sığmaz.sonucta kıyafetlere oy vermeleri lazım.

Yahu bunlar zamanında ikizler ve nur elemeye kaldıgında duygusal davranıcam nur kalsın demiş insanlar profesyonellik ne arasın.
Ama melisa zeyneple elemeye kalıyor zeynebi elemeyeceklerine gore mecburen melisayı elemişte olabilirler.

Melisa yi dogramislar bugun resmen, eski konulari acma isine Kemal de katildi her ne hikmetse Melisa ile ilgili.
Sosyal medya da aldigi iyi yorumlardan sonra Melisa nin yüzü gülmeye basladı ve neselı olmaya baslaması Kemal ı rahatsız etmıs arkada cok telaslı soguksun burada neden sahte gulucuk yapıyorsun diyor.
Önceden cok asık suratlı duruyorsun diıye elestiriyorlardı sımdı niye ekranlarda gülüyorsun diyorlar. Kız ne yapsa yaranamıyor, ilk haftaki olaylar tekrar tekrar yuzune vuruluyor.
Kemal Gala gecesi, sana hafta ici birseyler soyleyecem demisti. Demek biriktirdighi sey buymus.

Kemal oyle sert seyler soylediki Melissa ya bagırarak, kız nasıl cevap vermesin. Baskası cok agır cevap verirdi ve cekip giderdi.

Buarada kızlar daha önce soylendimi bilmiyorumda bundan sonra gala cumaları yayınlancak deniyor survivor oldugu için

keMMal kendini sanıyor ? jüri diye her türlü hakareti edebileceklerini mi sanıyolarlar dün çok sinirlendim şikayet edicem programı insanların gururuyla bu kadar oynanmaz kız gibi ağladı bi de sonra keMal

sırf kemal jüri diye herkesin melisa ya sus demesi ne kadar saçma kemal kim ki yaaa

melisa'yi hic desteklemem ama,dün gercekten kizin üzerine cok fazla gittiler.rencide etmek yok diyolar ama resmen rencide ettiler.izledik gördùk yani

Ya bugun tekrar izledim. Melisa öyle bagırmıyorda aslında ama kemal cıldırıyor sesini yükseltme bana diye. Manyaklarmı nedir

Ya bugun tekrar izledim. Melisa öyle bagırmıyorda aslında ama kemal cıldırıyor sesini yükseltme bana diye. Manyaklarmı nedir

aynen.kemal o kadar abarttiki dün.
birde nurella'nin araya girip agliyormu o diye soylenmesi.ben izleyici olarak rahatsiz oldum melisa adina.

Ben bir kez daha izledim o kavgayi, Zeynep podyumda iken konuyu kasitli olarak Melisa ya getirdiler, Melisa arkada buyuk valiz getirmis ondan sorun cikmis, Kemal firsat bu firsat icindeki dokmus.
Kemal dozasi cok kacirdi, Melisa nin hatalari olabilir ancak boyle asagilanmaz ve saldiriya ugratilmaz bir yarismaci. Digerlerinin yaptiklarini tolerans ediyorlar,Melisa ise gunah kecisi. Kemal kadinlari aglatmam uzmem kıramam laflari havada kaldı. Kemal e karsı cok tepkı, sıkayetler baslamıs dunden beri. 6 aydır Melisa kadar hic bir yarısmacı bu kadar saldırı altında olmadı. Sırası geldiginde soylersin Melisa ya sakin bir sekilde arkada senden cok rahatsızlar diye. Ekranların onunde asagılamak nasıl bir mantık.

Arkada sinirli telaslı sert oldugunu bılıyoruz, ancak ekranlarda biraz yüzü güldü diye kıza nasıl oynuyosun sen sahtesin dersin. Arkada yapmıyorsa bile ekran karsısındaki ve juri ye karsı bir saygı ve sorumluluk olmayacakmı. Sosyal medyada olumlu elestiri alıp ve yıldız almaya baslayınca moralı yerine gelmezmi insanın dogal olarak. Nihalın yaptıgı gibi her kamera onunden kecerken surat mı asıcak?
Öyle bir dünya yok Kemal Bey!

Tribünlere oynayan duygu somurusu yapan sulugöz Emel, seviyeden yoksun yagcı Özden, dedikoducu çenebaz Nihal, gösteris yapan ukala zengin Nazlı Hamarat. Bunlara laf yok ama nedense., ayrımcılık ve kayırma basladı.

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrr
Tanıdık geldimi estetiksiz hali?

Melisa'dan hiç hazetmiyorum ama ben de yapılanları hakettiğini düşünmüyorum.
Kuliste yaşananlar bizi ilgilendirmez,jürinin ve Öykü'nün sürekli kulisi deşmesi sıktı artık.
Bu şekilde tartışacaklarsa yayınlamak zorunda değiller,canlı yayın değil neticede.
Reyting için insanları bu kadar harcamasınlar,yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…