İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

ay töbe töbe nazlı kapıdan ayıdan postu giymiş gibi göründü

Her format in oldugu gibi, bu formatinda zaaflari var, hafta ici performans hafta sonu puanlamaya etkisi olmuyor. Hafta ici cok yildiz alan biri bile hafta sonu puaninda 1 puan eksik yuzunden elemeye kalabiliyor. Hafta ici perfomansi cok katarsan da bu sefer gala gecesi etkisi azaliyor buradaki denge onemli.

Benim aklima gayet basit bir cozum geliyor bunu daha once niye akil edemisler sasirdim.
Hafta ici yildiz sayisi (0-5) kadar gala gecesi juri puanina a ekliceksin. Mesela hafta ici 3 yildiz alan hafta sonu juriden 21 puan aldiginda 21+3 ile toplam 24 puana ulasicak. Toplamda en az puan alan elemeye kalir, esitlik halinde hafta icine bakilir yine.

Mevcut sistemde hafta ici 1 yildiz ile kapatsan bile hafta sonu en dusuk puani almadigin ve kulis gucun fazla ise hic elenme riskin olmuyor. Bu acigi kullananlar oluyor suan bu sezon ve gayet goze batiyor bu format zaafi.

Ilbilge haberi kesinmi belli degil. Ön elemde elenmis biri yarısma kadrsunda sayılmıyorki. Yenı yarısmacı kategorisinden mi alacaklar?
Gecen sezon 2 yeni 1 geri donen ile 3 yarısmacı arada dahil olmustu yarısmaya. Bu sezon yine 3 kisi alabilirler toplam.
Ancak elenenler arasından secim yapacaklarsa orada sıra bekleyen Almila, Gulay, Melisa var. En tarz ı bunlardı.

Nazli Sultan karakterini cozemedik hala, kapali kutu. Ancak Nur gecen gun bir konu acti.

Nihal-Özden-Nazlı grubunun gizli lideri Nazlı imis Nur un soyledıgıne gore. Yapılan yorumlara gore Nazlı, Nihal ve Özden ı konusturup onları one sürüp kendisi sessiz kalıp dikkat cekmemeye calısıyormus.
Gülay le ilgili Nihal in acıklamaları varmıs, Gülay donerse Nihal bazı seyleri acıklıcakmıs. Sponsor dedikoduları konusuluyor.
Gülay donerse ortalık karısablilir, Gülay a göre de Nazlı nın sponsor ile duygusal bagı varmıs, o sponsor Nazlı ve Nihal in sponsor u. Gülay ın sponsorlugunude yapıyormus, bırakmıs elendıkden sonra.

Bunlar tam dogrumu henuz bilemeyiz ancak kesin olan sey 3 silahsorler gibi Nazlı S, Nihal, Özden bir sıkı bir grup kurmuslar, iceride oldugu gibi dısarıdada birlikde hareket ediyorlar.

Son düzenleme:
neden bıtıyomus o bılerek yazık ettıler kendılerıne
bırde bu hafta kım gıdıyo?

Reyting+formatı tam olarak değiştiremedikleri için bitiyor.
Tv8dekinden bahsediyorsanız Melisa Şahin gidecek bu akşam.

Severek izlediğim bir yarışma favorilerim ise Nazlı Sultan ile Zeynep. Favorim olmasa da tarz olarak sevdiğim yarışmacı Emell sempatik birisi Geri dönmesini istediğim yarışmacı da şimdilik Gülay.

Show Tv deki yarisma 2 ser 2 ser eliyor du format degistirdikden sonra. Reyting lerde tv8 ile esitti hemen hemen. ancak iki yarismada reytinglerde kotu durumda. Ancak tv8 deki jurinin ve yarismacilarin populeritesi daha fazla. Ayrica Iste Benim Stilim in sosyal imkanlari cok fazla her turlu konuk juri gelebiliyor.
4 ay once soyledigim gibi show tv elindeki iyi mali tutamaz hicbir zaman. Vur ensesine al lokmasini yillardir boyle.
Ancak Bu Tarz Benim ekibinin kanal degistirmesi ve mahkemelik olmasi Tv8 e ve yapim sirketine de hic yaramadi. Butun taraflar kaybetti, biraz toparlanabilir ancak hicbir zaman ilk sezon a yaklasamicak gorunuse gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…