İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

evet bende okudum ama o kadın gokhana buyuk ya

Birde 2 yıldır birliktelermiş yani gökhan survivordaykende varmış ilişkileri şaşırdım bayaa. Ben merveyle aralarında bişey olacak sanırkennnn gülaya bak sen

Birde 2 yıldır birliktelermiş yani gökhan survivordaykende varmış ilişkileri şaşırdım bayaa. Ben merveyle aralarında bişey olacak sanırkennnn gülaya bak sen
gokhan zevksızmıs demekkı gokahan ben serenayı cok yakıstırıyodum

gokhan zevksızmıs demekkı gokahan ben serenayı cok yakıstırıyodum

Evet gökhan babyface. Gülayda mervede kart kaçıyor gibi yanına. Serenayda kısa kalıyor sanki gökhan baya uzun

Asıl bomba Gülay dan geldi bu hafta:
Nazli Sultan, Özden, Gülay ayni sponsordan giyiniyormus. Nazlı o sponsor ile flort etmeye baslamıs ardından o sponsorden Gülay a artık sponsorluk yapılmıyacagı haberi geliyor. Gülay sorumlu olarak Nazlı grubunu tutuyor sponsorunun ayrılması ıle ilgili.
Gülay geri donerse Nazlı-Nihal-Özden grubu Gülay ın elenmesi icin calıscakmıs.

Kapalı kutu Nazlı Pandora sı acılıyor yavas yavas, bu kadından suphelenıyorum zaten haftalardır bir tuhaflık var. Nurella da "eteklerinin alında Özden ve Nihal var, sen bu grubun lideri sin bendim gordugum" demisti. Sponsor u cok güclü birde Nazlı nın anladıgımız.

Son düzenleme:
Melisa elenmekmi istemis boyle hafta ici bile siradan olacak kiyafet ile cikmis. Birde aynı gecen hafta Gülay gibi sasırmamıs üzülmemis davranıyor. Ikise de mola alıp tazelenmek icinmi taktik yapıyor acaba. Gülay "kombilerimi hazırladım cok iyiyim artık donmeye hazırım" diyor bugunlerde.

Melisa en tarz 3. kız dı hafta icleri.

Nazli sultan kazanmayi hak eden tek kisi simdiye kafar ama su kiyafetine 5 verdiler ya ivanayla nur daha gördüğümüze puan veriyoruz objektifiz falan demesinler

Resmen gunluk gelmis galaya
Nasil olsa elenmem diye galalari takmiyo heralde ki juri de canak tutuyo

Galalar su programin tek eglenceli yani halbuki

Kepazelik resmen, Nazli Sultan gecen hafta oldugu gibi kotu kiyafetle cikiyor. Yine tölere edıyorlar, daha once Emel e yapıyorlardı sımdı Nazlı ya.
Bir tek Kemal 3 Verdi, "bir daha boyle gelirsen 1 alırsın kendine gel artık hafta sonları" diye kızdı.
Ivana ve Nur hafta ici iyisin diye 5 veriyorlar nasıl bir mantık. Nazlı nın buna ıhtıyacı mı var?

Elemeye kalırsa hafta ıcı performansından dolayı elemıcem dersin daha uygun olur.

Melisa giyince 3 , Nazlı S. giyince 5 ne güzel...

Kesinlikle katiliyorum bana gore bu yarismada 1.olmasi gerekiyor ama Kemal gerekeni soyledi.Gala gecelerine ozen gostermesi gerekiyor yoksa elenebilir hafta ici tarz oldugu halde.

Bu Nazlı nın arkasında kim var diye merak etmeye basladım simdi. Son günlerde gelisen olaylarda süphe artırıcı.

Ezgi Baylar da yıldız ları supurup gidiyordu onceki sezon ancak agir elestiri alıyordu yeri geldiginde. Burada ne juri ne yarismacilar dokunamiyor nedense Nazli Sultan a.

Kulis ve grupculuk isi rezillik seviyesine gelmis. Acik acik konusuyorlar artik taktikleri, biliyorlar Emel veya Özden oraya cıkdımı Melisa geri doner.
Özden in lafına bak: "Ekip liderimiz izin vermedi"
Ekip lideri Nihal Melisa nın elenmesini garanti etmek icin Zeynep adına karar vermis Emel yerine.

Kemal: Kulis lerden sıkıldım, keske hepiniz gitseniz. Bunlara yuz verdiniz boyle oldu.

Madem istemiyorsunuz artık cakın 3 er puanı Nihal veya Özden e. Elemeye kalsınlar sonrada gonderin bu kadar basit.
Aynısını Nazlı Sultan elemeye kalmasın diye 5 puan cakıyosununz 3 luk kıyafete. Tersini de yaparsınınz hafta ici memnun degiliz senden gitmeni istıyoruz o yuzden puanı kızıyoruz diyebilirsiniz o mantıkla.

Son düzenleme:
Ve Melisa gitti. Dün Nazlı Sultan'ın kıyafeti berbattı bence yani konsept adı altında düşünürsek bana kalırsa tacına ve hafta içi tarz olan kıyafetlerine güvendiği için galada kendini yormak istemiyor ve rahat davranıyor.Bu da bence diğer yarışmacılar için haksızlık. Nazlı Hamarat ve Maria dün ki konsept için büyük bir titizlikle çalışıp gelmişler özen göstermişler en azından. Nazlı Sultan'ın kıyafetini ise açık yüreklilikle bir tek Kemal eleştirdi.İvana ile Nur Yerlitaş'ın tereddütsüz şekilde sanki kıyafeti çok güzelmiş gibi beş vermelerine anlam veremedim doğrusu.

Ben yarismanin baslarinda gordugumde bu Melisa yi ileride cok begenicegim aklimin ucundan gecmezdi. Karakterli biri, sert ve agresiv olmasina ragmen. Programa nese ve heyecan katiyordu podyumda iken. En tarz 3-5 yarismacidan biri, geri donerse guzel olur, calıskan biri.
Nazli Sultan cok soguk tepkisiz tip, arkada yaptigi seyler ve grupculuk kendisinden sogutuyor. Hafta sonrali salliyor özensiz.
Zeynep ile elemeye kalmadıgı surece elenme riskide yok.
2 yenı yarımacı geldi haftaya oylamada yeni yarısmacılar etkili olacak, Nihal kesinlikle onları ayartmaya calısacak, ancak son haftalarda dısarıdan izleyen eski ve yeni yarısmacılar Nihal ve Özden in ne kadar tepki cektiklerini ve onlardan uzak durması gerektini anladı. Normal sartlarda yeni gelen Nötr biri Nihal ın adını soyler, en zayıf tarz en antıpatik. Zeynep, Emel ve Maria artık birlikte hareket etmeli yoksa her hafta birini juri karsısına cıkartıcak oteki grup.

Nihal, Özden, Nazlı Hamarat bu yarısmaya yakısmayan tipler hareketleriyle basından beri.

Son düzenleme:

Ayni mantikla bakarsan Nihal e 1-2 puan vermeleri lazim, her hafta ici cok kotu diye, madem hafta icine dikkat ediyor juri.
Format da eksik lik var, Juri kafasina gore bazi haftalar bu acigi azaltmaya bazi haftalar ise onemsemiyor. Favori veya sevilen yarismacilar a + puan veriyorlar. Peki neden hafta ici tarz olmayan yarismacilara da - puan vermiyorlar?
Birde hafta ici ne olursa olsun hafta sonu iyi giyindinmi yirtiyorsun, Nazli Hamarat basindan beri bu taktikde ve bunu soyledi zaten, hafta sonu icin bayagi masraf yapiyor.

Hafta ici yildiz sayisi hafta sonuna + olarak eklenmeli, tek care bu. O zaman juri kayirma yapmak zorunda kalmaz hafta sonu. Iste o zaman adil bir sekilde 3 veririr kotu kiyate, iyi kiyafete 5 verilir. Hafta iyi olan zaten toplam puan da avataji gorur. Boylece hafta icine daha cok asilir yarismacilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…