- 17 Temmuz 2014
- 200
- 88
- 53
Peki kim elenecek ?Haftaya Hande Yener konuk!
Peki kim elenecek ?
e o kadın daha oncede geldı ya gene nıye cagırmıslar sevmıyorum bben onuHaftaya Hande Yener konuk!
e o kadın daha oncede geldı ya gene nıye cagırmıslar sevmıyorum bben onu
evet bende okudum ama o kadın gokhana buyuk yaHaberi duydunuzmu Gülay'la Gökhan Keser birlikteymiş
evet bende okudum ama o kadın gokhana buyuk ya
gokhan zevksızmıs demekkı gokahan ben serenayı cok yakıstırıyodumBirde 2 yıldır birliktelermiş yani gökhan survivordaykende varmış ilişkileri şaşırdım bayaa. Ben merveyle aralarında bişey olacak sanırkennnn gülaya bak sen
gokhan zevksızmıs demekkı gokahan ben serenayı cok yakıstırıyodum
Kesinlikle katiliyorum bana gore bu yarismada 1.olmasi gerekiyor ama Kemal gerekeni soyledi.Gala gecelerine ozen gostermesi gerekiyor yoksa elenebilir hafta ici tarz oldugu halde.Nazli sultan kazanmayi hak eden tek kisi simdiye kafar ama su kiyafetine 5 verdiler ya ivanayla nur daha gördüğümüze puan veriyoruz objektifiz falan demesinler
Resmen gunluk gelmis galaya
Nasil olsa elenmem diye galalari takmiyo heralde ki juri de canak tutuyo
Galalar su programin tek eglenceli yani halbuki
Ve Melisa gitti. Dün Nazlı Sultan'ın kıyafeti berbattı bence yani konsept adı altında düşünürsek bana kalırsa tacına ve hafta içi tarz olan kıyafetlerine güvendiği için galada kendini yormak istemiyor ve rahat davranıyor.Bu da bence diğer yarışmacılar için haksızlık. Nazlı Hamarat ve Maria dün ki konsept için büyük bir titizlikle çalışıp gelmişler özen göstermişler en azından. Nazlı Sultan'ın kıyafetini ise açık yüreklilikle bir tek Kemal eleştirdi.İvana ile Nur Yerlitaş'ın tereddütsüz şekilde sanki kıyafeti çok güzelmiş gibi beş vermelerine anlam veremedim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?