İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Hayır siz yanlış anladınız galiba. Benim demek istediğim jürinin hafta içine göre puan verdiği değil. Nazlı'nın hafta içindeki yıldızları ve o yıldızlarla almış olduğu taca güvenerek galayı boşladığı. Ben tam olarak bunu kastettim.
Jürinin bazen + puan verdiğine ben de katılıyorum dün Nazlı'da olduğu gibi. En olması gerekeni Kemal verdi bence.

Tamam ben juri nin mantigini kastettim sizin degil, Ivana ve Nur icin. 5 puan verdiysen Nihal e ede 4 luk elbiseye 2 verirsin ayni dusunceyle hafta performansi dikkate alirsan demek istedim. Kemal dogru yapti.
Daha once boyle olmamisti, Nazli Sultan iki hafta ust ust e yuksek puan verdiler 3 luk elbiseye. Niye Nazli nin en dusuk puan alarak elemeye kalmasindan korktular? Nazli en dusuk puani alsa karsina Özden geliyordu, Bu da Özden ı kurtarıyor Nazlı yı degil.
Juri, Nihal grubundan birisini elemekten kacındıkca onları puanlarla kayırdıkca yarısma adil olamaz.

Benım dusuncem, Nazlı Sultan Özden ve Nihal ı kullanarak butun güclü rakiplerini elenmesini saglamak istiyor final e kadar. Zeynep Melisa Maria Emel bunlar ı finale kadar gondermek boylece final de tek favori kalacak. Bu rakipler ya tarzlar yada destekcisi cok halk icinde.
Özden Nihal/Nazlı Hamarat ile finale kaldıgını dusunsenize Nazlı Sultan ın. Kazanması garanti olur. Juri bunu gormeli.

Son düzenleme:
Nazlı Sultan neden Emel in adını soylüyor? cekiniyor ondan tarz olarak rakibi olmasada Emel in sevilmesi gozunu korkutuyor final icin.
Nihal de "bana en buyuk kotuluk benim adımı soylemekdir gala gecesi elemede" bas bas diyerek, resmen göz dagı veriyor. Melisa dısında Nihal ın adını soylememeleri, Nihal in grubunun hedefi olmaktan kortukları icin ilk haftalar.

Son düzenleme:
Nazli Sultanin sevilip veya sevilmemek gibi bir derdi oldugunu dusunmuyorum o sadece tarziyla ilgileniyor.Emel de tarz olarak zayif oldugundan onun ismini verdi.Esas Emel Nazli Sultana takmis vaziyette.

Anladım.O konuda kesinlikle haklısınız madem Nazlı'ya öyle puan verdiler Nihal'in performansı da süper değildi yani hafta içi de o kadar muhteşem değil yani. En doğrusunu yine Kemal yaptı kesinlikle.Özden grubundan artık birisi gitmeli yoksa taraf tutmalar devam edecek.
Nazlı Sultan için olan düşüncenize de katılıyorum gizliden gizliye kendisine insanları etrafında toplayıp gizliden tüm kişileri elemeye çalşıyor kulis yaparak.En azından artık bunun insanlar tarafından anlaşıldığını düşünüyorum bakalım bundan sonra neler olacak.

Finalin tamamını yeni izleyebildim.Nazlı Sultan'a 5 verilmesi tam bir haksızlıktı.Ben yarışmacı olsam o dakika yarışmayı bırakabilirdim.
Melisa ve Zeynep arasında yapılacak tercih belliydi.Melisa,Kemal'le yaşananlar sebebiyle gittiğine üzülmedi bence.

Yalnız ben Nazlı Hamarat'ı gayet tarz buluyorum.Kadının "kendi" tarzı var ve hiç ödün vermiyor.Giyiniyor şıkır şıkır, çıkıyor ortaya:) Bir parça gördüğümde,bunu Nazlı giyer veya giymez diyebilirim,bu da "tarzı var" demem için önemli bir kıstas.

Hiç tarzı olmayanlarsa Nihal ve Özden.Nihal çok sıradan ve alaturka giyiniyor.Özden ilginç olayım diye kılıktan kılığa giriyor.Özden'in tarzı diye bir şey yok,Özden'in denediği tarzlar var ortada.
Emel'in bile çok şık olmamakla beraber,belli bir çizgisi var.

Nazli Hamarat in hafta ici belli bir oturmus tarzi yok, şık abiye ler gosterisli kiyafetler giyerek idare ediyor cok. Ayrica onun giydigi kiyafetler pahali ve kaliteli. Hafta sonu konseptine odaklaniyor, hacta ici en cok yildiz alanlardan degil. Günlük tarz de pek goremedik, farklı parcaları kombinlemede basarılı degil, tek parcada basarılı.
Nazli Sultan kendi tarzi disina cikmiyor denemiyor. Sölye abiye ler parti kiyafetleri hic giymiyor. Boyle giderse cok tekrar a girer.
Yani 2 Nazlı birbilerinin tarzı nı denemiyor, risk almamak icin, biri sahne / gece kıyafetleri digeri spor / günlük takılıyor hep.
Bir tek Melisa kendı tarzı dısına cıkarak basarılı oldu, fizigi ni kullanmayı biraz ogrendi, farklı seyler denedi son haftalar yıldızları aldı.
Nazlı Sultan ve Melisa hafta sonu basarılı olamıyor son haftalarda, cok sıradan kalıyor kıyafetleri hafta ici giyilecek kıyafetlerle geliyorlar hafta sonu.

Son düzenleme:

Evet doğru,2 Nazlı paylaşım yapmış gibiler.Biri ne kadar janjanlıysa diğeri o kadar sade:)
Ama ben Nazlı Sultan'ı tarz bulmuyorum.Hep dümdüz birşeyler giyinip çıkıyor.Zayıf ve havalı olmasının avantajını kullanıyor.
Aklımda tek kalan kombini,kırmızı çizmeli olandı.Onun haricinde çoğunlukla basic parçalar kullanıyor.
Zeynep,Nazlı Sultan'a göre daha tarz bence.İkisi de bütün olarak havalı ama kıyafete gelince bende Zeynep öne çıkıyor.

Aynen tahmin ettigim gibi,
Melisa nin bugun soyledikleri ne gore Nihal arkada korkutuyormus basindan beri. Onunla iyi gecinmeyen adini soyleyen e karsi cephe alip her turlu sırlarini ortaya dokmeye hazir oldugunu hissetirmis herkeze. Bu yuzden Nihal e dokunamiyorlar.

Ayrica gelecek 2 yeni yarismaci icin, mevcut grup "önce onlari gondeririz sonrada Zeynep i postalariz" diye konusmuslar. Nazli Hamarat artik o grup ile samimi olmaya basladi.
Nihal in zaten yeni yarısmacıları baglayamassa yapacagı sey onları gondermeye calısmak.

Son düzenleme:
Bugun 8 incı hafta yayına basladı. Ön elemede elenen 1 kisi ve yeni bir yarısmacı katıldı bugün.
Çiğdem ve İlbige.

2 hafta sonra da ilk 9 haftada elenenlerden 2 si geri donecek.

Sırasıyla Melisa, Gülay, Almila en güclü adaylar, eger onumuzdekı 2 gala bir favori elenmesse.

Son düzenleme:
Emel e arkadas geldi, Cigdem ile ayni is yerinde calisiyorlarmis.
Cigdem tum yarismayi izlemis bilgili gelmis, Emel e biraz benziyor ancak daha sert ve cevap veriyor.
Nihal i sıkıntı bastı, ceneye vurdu Cigdem cıktı basına simdi. Öykü, Nihal ve Özden i ayırdı yerlerini, Nihal i en saga sürdü haha.

Gala icin Özden, Nihal, Nazlı Hamarat: Zeynep der. Nazlı Sultan: Emel der. Emel, Cigdem, Zeynep ve Maria ortak ad soylemeleri lazım oraya cıkmak istemiyorlarsa. İllbige renk belli etmiyor suan.
Zeynep veya Maria cıkacak gibi gorunuyor juri karsısına eger Özden veya Nihal in adını ortak soylemezlerse.
Ancak Çiğdem dengeleri bozabilir bu hafta ici, mevcut çeteye karsı cok yuklenmeye basladı. Çigdem dikkat cekerse onun adı soylenebilir.

Son düzenleme:
Emele kader arkadaşı geldiği gibi Nihal'e de konuşma,çatışma yönünden büyük bir rakip geldi.Gelir gelmez bu şekilde çatışmaya girmesi hiç hoş değil açıkçası.

Eski yarışmacılardan daha dönen olmadı o daha ileriki haftalara gerçekleşecek.Bugün sadece iki yeni yarışmacı katıldı onlar da Çiğdem ile İlbige.

Çiğdemi bilmiyorumda ilbige eski yarısmacı. Show tv deyken elenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…