Hayır siz yanlış anladınız galiba. Benim demek istediğim jürinin hafta içine göre puan verdiği değil. Nazlı'nın hafta içindeki yıldızları ve o yıldızlarla almış olduğu taca güvenerek galayı boşladığı. Ben tam olarak bunu kastettim.Ayni mantikla bakarsan Nihal e 1-2 puan vermeleri lazim, her hafta ici cok kotu diye, madem hafta icine dikkat ediyor juri.
Format da eksik lik var, Juri kafasina gore bazi haftalar bu acigi azaltmaya bazi haftalar ise onemsemiyor. Favori veya sevilen yarismacilar a + puan veriyorlar. Peki neden hafta ici tarz olmayan yarismacilara da - puan vermiyorlar?
Birde hafta ici ne olursa olsun hafta sonu iyi giyindinmi yirtiyorsun, Nazli Hamarat basindan beri bu taktikde ve bunu soyledi zaten, hafta sonu icin bayagi masraf yapiyor.
Hafta ici yildiz sayisi hafta sonuna + olarak eklenmeli, tek care bu. O zaman juri kayirma yapmak zorunda kalmaz hafta sonu. Iste o zaman adil bir sekilde 3 veririr kotu kiyate, iyi kiyafete 5 verilir. Hafta iyi olan zaten toplam puan da avataji gorur. Boylece hafta icine daha cok asilir yarismacilar.
Hayır siz yanlış anladınız galiba. Benim demek istediğim jürinin hafta içine göre puan verdiği değil. Nazlı'nın hafta içindeki yıldızları ve o yıldızlarla almış olduğu taca güvenerek galayı boşladığı. Ben tam olarak bunu kastettim.
Jürinin bazen + puan verdiğine ben de katılıyorum dün Nazlı'da olduğu gibi. En olması gerekeni Kemal verdi bence.
Anladım.O konuda kesinlikle haklısınız madem Nazlı'ya öyle puan verdiler Nihal'in performansı da süper değildi yani hafta içi de o kadar muhteşem değil yani. En doğrusunu yine Kemal yaptı kesinlikle.Özden grubundan artık birisi gitmeli yoksa taraf tutmalar devam edecek.Tamam ben juri nin mantigini kastettim sizin degil, Ivana ve Nur icin. 5 puan verdiysen Nihal e ede 4 luk elbiseye 2 verirsin ayni dusunceyle hafta performansi dikkate alirsan demek istedim. Kemal dogru yapti.
Daha once boyle olmamisti, Nazli Sultan iki hafta ust ust e yuksek puan verdiler 3 luk elbiseye. Niye Nazli nin en dusuk puan alarak elemeye kalmasindan korktular? Nazli en dusuk puani alsa karsina Özden geliyordu, Bu da Özden ı kurtarıyor Nazlı yı degil.
Juri, Nihal grubundan birisini elemekten kacındıkca onları puanlarla kayırdıkca yarısma adil olamaz.
Benım dusuncem, Nazlı Sultan Özden ve Nihal ı kullanarak butun güclü rakiplerini elenmesini saglamak istiyor final e kadar. Zeynep Melisa Maria Emel bunlar ı finale kadar gondermek boylece final de tek favori kalacak. Bu rakipler ya tarzlar yada destekcisi cok halk icinde.
Özden Nihal/Nazlı Hamarat ile finale kaldıgını dusunsenize Nazlı Sultan ın. Kazanması garanti olur. Juri bunu gormeli.
Nazli Hamarat in hafta ici belli bir oturmus tarzi yok, şık abiye ler gosterisli kiyafetler giyerek idare ediyor cok. Ayrica onun giydigi kiyafetler pahali ve kaliteli. Hafta sonu konseptine odaklaniyor, hacta ici en cok yildiz alanlardan degil. Günlük tarz de pek goremedik, farklı parcaları kombinlemede basarılı degil, tek parcada basarılı.
Nazli Sultan kendi tarzi disina cikmiyor denemiyor. Sölye abiye ler parti kiyafetleri hic giymiyor. Boyle giderse cok tekrar a girer.
Yani 2 Nazlı birbilerinin tarzı nı denemiyor, risk almamak icin, biri sahne / gece kıyafetleri digeri spor / günlük takılıyor hep.
Bir tek Melisa kendı tarzı dısına cıkarak basarılı oldu, fizigi ni kullanmayı biraz ogrendi, farklı seyler denedi son haftalar yıldızları aldı.
Nazlı Sultan ve Melisa hafta sonu basarılı olamıyor son haftalarda, cok sıradan kalıyor kıyafetleri hafta ici giyilecek kıyafetlerle geliyorlar hafta sonu.
zeynebe nıye sınırlendıler orayı kacırdım benEvet dediğim gibi İlbige döndü:)
Bakalım bu hafta kim elenecek
Öğrenince yazarım kızlar:)
zeynebe nıye sınırlendıler orayı kacırdım ben
Seni merakla bekliyorumEvet dediğim gibi İlbige döndü:)
Bakalım bu hafta kim elenecek
Öğrenince yazarım kızlar:)
Eski yarışmacılardan daha dönen olmadı o daha ileriki haftalara gerçekleşecek.Bugün sadece iki yeni yarışmacı katıldı onlar da Çiğdem ile İlbige.kim döndü arkadaşlar işteyim ?
Eski yarışmacılardan daha dönen olmadı o daha ileriki haftalara gerçekleşecek.Bugün sadece iki yeni yarışmacı katıldı onlar da Çiğdem ile İlbige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?