İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Çiğdemi bilmiyorumda ilbige eski yarısmacı. Show tv deyken elenmişti
Evet İlbige'yi biliyorum ama yarışmaya dahil olmadı bir şekilde o yüzden yeni yarışmacı adı altında geldi.Yoksa 9 hafta sonunda o süre zarfında yarışıp elenen eski yarışmacılardan birisi daha gelecek.

Yeni yarismaci kim olursa olsun oraya geldimi Nihal asla yakinlasmicagi hatta cephe alicagi kesin gibiydi.
Disaridan izleyen ve sosyal medyayi takib eden. Nihal ve grubunun ne dolaplar cevirdiginden ve hic sevilmediklerinden haberdar.

Dolayisiyla hem onlarin kurbani olmamak icin hemde halk destegi almak adina, yeni yarismacinin Nihal e karsi olmasi beklenen birseydi. Ayrica yuksek dozda yaparak Nihal karsinda Zeynep Emel ve Melisa destekcilarinin de gonlunu alabilir.

Taktik oyunlari basliyor, Çiğdem dengeleri boazacak gibi, Nihal hic olmadigi kadar bunalacak gorunen o, Melisa arar oldum gibi birsey demis.

Özden de Maria ya ateskes yapalım demis bu hafta ici. Çiğdem kotu tarz olmadıkca juri henuz elemez sanırım bu hafta, bu durumda Cigdem ini adı en cok soylense bile baskası güme gedebilir elemede.

Son düzenleme:
instigramda gördügume göre bu hafta galada nihal jüriden en düsuk puani almis.insallah elemişlerdir şunu ya.

Selammmm
Bu hafta Özdenle elemeye kalarak Çiğdem eleniyor
Taç alanlar Nazlı Hamarat ve Zeynep.

Ama özdenle nihal elemeye kalarak özdende elenebilir.
Bu hafta biraz karısık
Kesinleşince yazcam yine

Selammmm

Bu hafta biraz karısık
Kesinleşince yazcam yine
Ben de Nihal ile Özden elemeye kalıyor Özen eleniyor diye öğrendim.
Nihal en düşük puanı alıyormuş.
Özden'in ismini de arkadaşları veriyormuş.
Elenen Özden oluyormuş.
Konuk jüri Hande Yenermiş. Konsept ise kanat giymek şart ona uygun giyinmek.
Zeynep ile Maria çok beğeniliyormuş.

İnsallah elenir özdennn
ben niyeyse nihali seviyorum ama özdene hiç tahammulum yok
buarada konsept cok guzel ya resmlerini cok begendim

İnsallah elenir özdennn
ben niyeyse nihali seviyorum ama özdene hiç tahammulum yok
buarada konsept cok guzel ya resmlerini cok begendim
Kesinlikle Özden en başta hiç sevmediğim itici bir insan oldu.
Ben elendi diye öğrendim inşallah elenmiştir ve bir daha da geri dönmez inşallah.
Konsepti de kıyafetleri de çok beğendim ben de çok güzel görünüyorlardı.

Ozdeni bende hic sevmiyorum ama tarz olarak nihalden daha iyi bence nihalin elenmesi gerekiyor

Özden gidiyorsa eğer çok sevinirim şimdiye kadar çoktan gitmesi gerekirdi çok terbiyesiz ve saygısız olduğunu düşünüyorum Nihal ona göre daha iyi bence, orada duruş olarak beğendiğim bir tek mariayla emel ama tarz olarak en iyisi tartışmasız Nazlı Sultan onun kazanacağını düşünüyorum

Cigdem in elenmesi sacma olur Özden e karsı, daha yeni geldi. Yeni yarısmacıyı gonderme planlarına juri de eslik etmis olur.
Özden - Nihal eslesmesinde de Nihal elenmesi gerek, Nihal in elemeye kalıp elenmemesi mantıga aykırı eger tarz a gore bakılırsa, reyting icin elemekten kacınma dusuncesi olurmu?
Özden karakterde en kotu, Nihal ise tarz da. Juri neye gore karar vericek bakalım bu hafta?

Selammmm

Bu hafta biraz karısık
Kesinleşince yazcam yine
öden elensin hiç sevmiyorum bn o kızı

neden karışık cnm çekilmedi mi ki çekildi sanırım

dün ivana hande yenerle fotosonu koymuş ınstagrama

öden elensin hiç sevmiyorum bn o kızı

neden karışık cnm çekilmedi mi ki çekildi sanırım

dün ivana hande yenerle fotosonu koymuş ınstagrama

Cekildi canım
Ben özdenle çiğdem elemeye kalacak ve çiğdem elencek diye duymustum(sana bahsettiğim kişi öyle söyledi)
Ama herkes özden elenecek diyor
Anlamadımki
Oyuzden bu hafta biraz karısık dedim
Bakalım nolcak

Yeniden cekilmis diyorlar. Dun aksam cekilip bitmesi gerekdi normalde. Belkide esitlik var 3 kisi elemeye kaldi seyircileri disari aldilar karar oncesi. Özden diskalifiyemi olduki yeniden cekme ve son dakika degisikligi haberleri ortada dolasıyor?

Valla olabilir. Her sey beklenir bu ekipten

Özden ve Nihal en dusuk puanları alıyor, kılpayı Nihal kurtarıyor.
Özden ve adı soylenen Cigdem elemeye kalıyormus.

Juri Cigdem gitsin dıyormus. Aynen planlandıgı gibi yeni yarısmacıyı postalıyorlar.
Özden en dusuk puanı alarak Nihal i kurtarıyor bu durumda. Bunlar tesadüfmü simdi?

Son düzenleme:
Son dakika gelısmeler ve soylentıler var, yarısmadan birisi ayrılıyormus gala cekimi sonrası. Cigdem in elenmesi beklemede suan da. Eger dogru ise Cigdem kalıyor. Dünkü Gala cekimi iptal olabilir veya son oylama kısmı tekrarlanıcak en azından. Belkide bugun su sıralar cekim i tekrarlıyorlar.
Ancak, kesin bir bilgi degil bunlar.

Son düzenleme:
Bazı yerlerde de Nazlı Sultan'ın kendi isteği ile ayrılmak istediği ve elendiği söyleniyor.Nur Bozar da olduğu gibi. Kimi yerde Özden elendi deniliyor kimisin de ise Çiğdem. Bu üçlü üzerinde duruluyor büyük ihtimal üçünden birisi gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…