İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Kendi istegiyle ayrilmak istemisse bunu gala oncesimi karar vermis yoksa sonrami?
Yarismcılar yeni bastanmı isim soylediler oylamada yoksa en basta Cigdem ve Özden elemeye kaliyor haberleri yanlıs bilgimiydi, kestiremedik.
Gala gecesi iptal oldu, tartısma cıkmıs juri ile haberlerı duyduk dun aksam. Kolpa mı dogru mu bellı degil halen.

Ya bu nihale nasl tahammül ediyorlar

Düzenli izleyenler her 10 kisiden 9 u nun antipatisini alan baska yarısmacı olmadı. En kötü tarz, en kötü karakter, en kötü şöhret. 3 u bir arada Nihal. Suan bunda herkez hem fikir. İlk haftalar katılmayanlar bile simdi anlamis durumda.
Gelmis gecmis en berbat ve en uzun dayanan kötü yarısmacı oldu.

Onlar daha 16 kisi iken ön elemde, ilk tartısmada Nihal in yarısmanın arıza tipi olacagını anlamıstım. "Aysegül ün rolüne oynuyor ancak carpık konusan ve seviyesiz gülen bir tip basa bela olur bu demistim" ekranda ilk gordugumde.
Asla kendini degistirmedi düzeltmedi bildigi yolda gitti rezil etti kendini ün ugruna.

Son düzenleme:
Nazli Sultan elenip geri donerse bu tek bir seyin ispatidir, Gülay ın donmesini engellemek ıcın grubun takdıgı dir. Gülay donerse bu sefer Melisa donemez yine grubun ısıne gelıyor.
(Gülay ile Nazlı arasında buyuk sorun var gecen hafta alevlenen, onumuzdeki haftalar cok konusulucak)
Eger boyle bir takdik varsa ve Juri taktik olarak kasıtlı elenen yarısmacıyı geri alırsa skandal bir karara imza atar.
Geri donme kontenjanı 2 olarak acıklandı onceden, eger Nazlı yı dondurmek istıyorlasa 3 e cıkarmaları lazım, yoksa kimsege izah edemezler bunu.

"Ben 1-2 hafta dinlenim nasılsa tarz ım yuzunden juri beni geri alır boylece geri doneceklerden en az birisinin yolunu kapatmıs olurum" ne guzel bir tasda iki kus.

Hersey bir yana ben gitmek istiyorum deyip ayrılan yarısmacı ya dön diye teklif yapılması bile abesk dir.

Son düzenleme:
Çok doğru bir yaklaşım ben böyle düşünmemiştim ama böyle olması da kuvvetli bir ihtimal.Yani Nazlı'nın bilerek elenip Gülay'ın gelmesine ket vurma durumu yani. Şahsen bilerek elendiyse de yani kendi isteğiyle geri dönmemesi gerekir tabi bunu bilemeyiz.Geçen yıl da olduğu gibi Ayşenur nasıl döndüyse Naz lı da dönebilir diye düşünüyorum.Sonuçta en son zamanlar da elenmek istediğini sürekli olarak dile getirdi bir nevi kendi isteğiyle elendi sonra ise jüri sayesinde kararıyla geri döndü.

Gecici cokenler arada bir ben gitmek istiyorum diyenler hep oldu, ancak gala gecesi bilerek gitmek istedigini soyleyen veya digerlerine benim adimi soyleyin diyerek elenen 2 kisi oldu sadece.
Tek bilerek elenen Nur Bozar dı ilk sezon, ikinci sezon Gökce Markal universiteye donmek icin arkadaslarina benin adımı soyleyin dedi ve elendi.

Aysenur ilk sezon elenirken elinden gelenı yaptı gala gecesi cok uzuldu elenirken, hafta ici gitmek istiyordu ancak gala gecesi oyle degildi dusuncesi. O yuzden geri aldilar 3 hafta sonra.

Nazlı Sultan 3. planlı ayrılan kisi oluyor.
Ne kadar tarz olsada, ne kadar geri alın baskısı olsada, hic yakısık almaz yarısmaın güveninirligi gider. 1 haftada ne degisecekde Nazlı Sultan tamamen psikolojisi duzelmis ve sorunları hallolmus olacak.

Son düzenleme:
Her yeni gala oylama asamasi daha karisik ve entrika dolu oluyor oncekine gore.
Fragman a gore en dusuk puani alacak 3 ihtimal var: Emel / Nazli S. / Ilbige.
Buyuk ihtimal Özden veya Cigdem in adı soylenerek elemeye kalacak.

En sonunda Nazlı gidecek gorunen o, acıklama yapmıs, yarısmadan kendi istegimle ayrılıyorum diye.

Açıklama yapan Nazlı'nın gerçek sahibi olduğu sayfa değilmiş instagramdan o açıklamaya yalanlama getirdi kendisi çünkü.

Bende sasirmistim Nazli niye aciklama yapsin boyle normalde yarismacilarin yarisma bitene kadar cekilmis bolumler ile aciklama yapmalari yasak. Bazi fake hesaplar daha cok takip ediliyor gerceklerinden sasirtiyor hangisi dogru.

Sali gunu yeni hafta cekimleri basliyor. Onumuzdeki 2 gun kimlerin donecegi belirlenmis olacak kendilerine bildirilecek, haber in medyaya ulasamasi bir kac gun surebilir. Eger Nazli Sultan kendi istegi ile elendi ise, donecek olanlar buyuk ihtimalle: Melisa ve Gülay, eger Gülay ı almak istemezlerse (Nazlı S. ile sponsor sorunu yuzunden), Almila yı geri alırlar.

Son düzenleme:
Melisa instagramini ilk defa özel e almıs bugun. Özel e alınca sadece takipciler goruntuleyebiliyor hesabı. Buyuk ihtimal gelecek hafta bilgileri gozukmesin diye.

N. Hamarat, Nihal, Özden basından beri özel de tutuyorlardı. Onlarınki elestiriler gözukmesin ve takipci sayıcları artsın diye yapıyorlar zaten.
Sevilmeyen yarısmacılar özel e almadıkca takip sayısını cok fazla artıramaz, cunku neler yazıyorlar diye gormek isteyenler takip e almak zorunda instagramda.

Son düzenleme:
Ben de kesinlikle Melisa ve Gülay'ın döneceğini düşünüyorum.

Yanar doner sap doner gun gelir hesap doner,
Gecen hafta grupculuk matematik ile Melisa ya Zeynep i gondersen, bugun gelir ayni silahla seni vururlar, Nazlinin yanina Özden i gonderırler.
Grubu elemeye kalır Nihal in asıl elenmesi gereken kisinin kendisi olmasına ragmen dostlarından biri gider.
Vicdan varsa sende sonradan ceker acısını Nihal cimm..

Hafta ici bir yıldız fazla aldıgı icin Nihal yerine Nazlı S. kaldı elemeye ve Nihal cok buyuk bir hata yaparak Cigdem demek yerine Maria dedi. Maria ile ipleri kopardı, Maria Cigdem dıyecekken son anda Özden dedi Nihal e karsı hamle. Boylece Nazlı nın karsına Cigdem degil Özden cıktı bu hata ile.

bu hftaya bakıcam dedi ya kemal ee nazlının yıldızı daha az olduguna göre nazlı gidici
vedalaşma anlarını merak ediyrum

pazartesi günü nazlı geri gelirmiş bide
amma geç bitiyor bu program ya saat kaç olmuş
herkese iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…