Çok doğru bir yaklaşım ben böyle düşünmemiştim ama böyle olması da kuvvetli bir ihtimal.Yani Nazlı'nın bilerek elenip Gülay'ın gelmesine ket vurma durumu yani. Şahsen bilerek elendiyse de yani kendi isteğiyle geri dönmemesi gerekir tabi bunu bilemeyiz.Geçen yıl da olduğu gibi Ayşenur nasıl döndüyse Naz lı da dönebilir diye düşünüyorum.Sonuçta en son zamanlar da elenmek istediğini sürekli olarak dile getirdi bir nevi kendi isteğiyle elendi sonra ise jüri sayesinde kararıyla geri döndü.Nazli Sultan elenip geri donerse bu tek bir seyin ispatidir, Gülay ın donmesini engellemek ıcın grubun takdıgı dir. Gülay donerse bu sefer Melisa donemez yine grubun ısıne gelıyor.
(Gülay ile Nazlı arasında buyuk sorun var gecen hafta alevlenen, onumuzdeki haftalar cok konusulucak)
Eger boyle bir takdik varsa ve Juri taktik olarak kasıtlı elenen yarısmacıyı geri alırsa skandal bir karara imza atar.
Geri donme kontenjanı 2 olarak acıklandı onceden, eger Nazlı yı dondurmek istıyorlasa 3 e cıkarmaları lazım, yoksa kimsege izah edemezler bunu.
"Ben 1-2 hafta dinlenim nasılsa tarz ım yuzunden juri beni geri alır boylece geri doneceklerden en az birisinin yolunu kapatmıs olurum" ne guzel bir tasda iki kus.
Hersey bir yana ben gitmek istiyorum deyip ayrılan yarısmacı ya dön diye teklif yapılması bile abesk dir.
Açıklama yapan Nazlı'nın gerçek sahibi olduğu sayfa değilmiş instagramdan o açıklamaya yalanlama getirdi kendisi çünkü.Her yeni gala oylama asamasi daha karisik ve entrika dolu oluyor oncekine gore.
Fragman a gore en dusuk puani alacak 3 ihtimal var: Emel / Nazli S. / Ilbige.
Buyuk ihtimal Özden veya Cigdem in adı soylenerek elemeye kalacak.
En sonunda Nazlı gidecek gorunen o, acıklama yapmıs, yarısmadan kendi istegimle ayrılıyorum diye.
Ben de kesinlikle Melisa ve Gülay'ın döneceğini düşünüyorum.Bende sasirmistim Nazli niye aciklama yapsin boyle normalde yarismacilarin yarisma bitene kadar cekilmis bolumler ile aciklama yapmalari yasak. Bazi fake hesaplar daha cok takip ediliyor gerceklerinden sasirtiyor hangisi dogru.
Sali gunu yeni hafta cekimleri basliyor. Onumuzdeki 2 gun kimlerin donecegi belirlenmis olacak kendilerine bildirilecek, haber in medyaya ulasamasi bir kac gun surebilir. Eger Nazli Sultan kendi istegi ile elendi ise, donecek olanlar buyuk ihtimalle: Melisa ve Gülay, eger Gülay ı almak istemezlerse (Nazlı S. ile sponsor sorunu yuzunden), Almila yı geri alırlar.
Bana da oyle geldi.. bakalim kim gitcekayyy nazlı gıtcek galıba ya ozden gıtsın penguen agızlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?