İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bence geri gelmesi gerekir bu yarismada en iyi giyinen yarismacilardan bir tanesi heleki elenen eski yarismacilara baktigimizda.

Nazlı nin cöküsü Gülay ın elenmesiyle baslar. Hafta ici Aslında neler oluyorda Gülay ın acıklamaları ve sosyal medyada gezen ask ücgeni dedikoduları, üstüne Nazlı ya olan grupculuk tepkileri de eklenince kaldıramadı, aynen kendi deyisiyle saldı. Hafta ici 1 yıldız ve 16 puan hafta sonu, son 3 hafta sonu cok kötü idi.

Haftalar once demistim, bu Nazlı Sultan stresi kaldıramıyor, en ufak baskıda cozulme riski var. Ezgi Baylar gibi aynı istikrarı ve psikolojiyi koruması zordu.

İç güdülerimin haklı cıkmasından sıkıldım. Bu kadında bir sorun vardı sonralar anlıyacıgımız türden.

Son düzenleme:
8 hafta bitti .
Öykünün dedigine gore bu hafta (9. hafta) dönus oluyormus, haftaya degil.
Bu durumda cekimler baslamıs bile geri donenler ile birlilte toplam 10 kisi.

Melisa hafta ici oglen programda gece butikde calısıyorum sabah gec kalkıyorum demisti. Demekki o donmüs ki baslamis cekimler basladıgı icin yorgun gözüküyordu. Diger dönen kisi belli degil.

Günaydın
Eğer gecen haftaki gibi saçma sapan değişiklikler olmazsa
Bu haftanın konuk jürisi Burcu Esmersoy
İsmail YK ise arada sarkı söylecek

Arkadaşlar dünün özetini lütfen geçermisinz

Kim elemelere kaldı

Kim elendi

Kim geri gelecek

Arkadaşlar dünün özetini lütfen geçermisinz

Kim elemelere kaldı

Kim elendi

Kim geri gelecek
Nazlı Sultan ile Özden elemeye kaldı ve Nazlı Sultan elendi.
Kimin geri geleceği ise henüz muamma pazartesi muhtemelen dönüş olacak ya da haftaya.

Günaydın
Eğer gecen haftaki gibi saçma sapan değişiklikler olmazsa
Bu haftanın konuk jürisi Burcu Esmersoy
İsmail YK ise arada sarkı söylecek
kız istihbaratmısın sen herşeyden haberin var tebrik ederim bu konuda

Nazlı Sultan ile Özden elemeye kaldı ve Nazlı Sultan elendi.
Kimin geri geleceği ise henüz muamma pazartesi muhtemelen dönüş olacak ya da haftaya.
ay dün izledim izledim dayanamadım sonunda kime ne oldu sağol açıklama için

Nazlı sultan a çok çok şaşırdım

Bir sebebi varmI ki

Her ne kadar sevmesemde aralarında en tarz oydu

Maria 1. olursa şaşmam gayrı

Melisa nin donecegi kesin gibi, diger donecek henuz netlesmedi. Gülay en yüksek ihtimal. Nazlı Sultan ı geri almak icin kuralı degistirmeleri gerek.
Gelecek hafta cekımlerı bitti neredeyse. Pazartesi yayınlancak kimin donecegi, eger dedikleri gibi 2 kisi birden donecekse, Melisa ve Gülay olur donenler.

Izleyemenler anlamamıstır bu ıs nasıl oldu, isim soyleme anı cok karısık hesap ve entrika dolu 2 haftadır.
Bu hafta yarım saat sürdü eleme anı.

www.youtube.com/watch?v=SvuOu54EdVw (son 30 dakikası)

Nihal +1 puan fazla alarak Ugurkandan elemeye kalmaktan kurtuluyor, Nazlı ve Özden kalınca, Kemal in kararı ile Nazlı eleniyor, zaten Kemal Özden i koruyor haftalardır, Nazlı Sultan da 3 gala gecesi ust usde ve son hafta ici kotu olunca uzerine tuz biber.

Son düzenleme:
nazlı hamarat çok tatlı bence

Tebrikler Nazli Hamarat ilk begenen kisisin bunca hafta sonra...
Bende Melisa yi ilk begenendim haftalar önce, ama artik o en cok sevilen 3 yarismacidan biri oldu.

Nazlı Hamarat ise beni hayal kırıklıgına ugrattı, davranıslarıyla. Bu yarısmanın gözdesi olabilirdi.

Son düzenleme:
Gülay Hançer'in eri döneceği netleşti hatta fragmanı izleyen arkadaşlar olduysa görmüşlerdir fragmanda gösterdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…