Aynen zaten tüm olaylar sponsor sorunundan kaynaklı ortaya çıktı.Bakalım bu hafta neler olacak.Almila yı isterken Gülay in donmesi onları fena bozucak. Almila kendi lerine yakındı. Gülay o grubun en haz etmedigi kisi. Sponsor olayları var 3 haftadır.
Nihal de bu durumu haketti yani yoksa o kulislerin hakkı nasıl çıkacak yoksa.Nihal, Melisa ile ugrasiyordu, sonra daha zoru geldi kendisi icin; Çiğdem.
Simdi cok daha beteri dönüyor; Gülay
Melisa nin da donmesi, işin kaymagı olacak.
Ücü ile bas edemez. hangi birine yuklenecek, düsünsün.
Benim bildiğim kadarıyla Gülay'a sponsor olan kişinin ismini ya da ona ait olan bir şeyi dövme yaptırmış dövme konusu bu.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gülay ın dövme vs olayı nedir
ben o kısmı kaçırmışım neler olmuş nazlıyla ne alakası var
neden dövme yaptırmış gülay nazlı neden sorun yapmış ne olmuş
kısa bi özet geçermisiniz lütfn meraktan çatliciimmmmm
O cok uzun karisik hikaye,'Aslinda Neler Oluyor` programinda Gülay 2 hafta once bazı seyler anlattı.
Özden - Nazlı Sultan - Gülay ın sponsoru aynı kisi imis, Nazlı Sultan onunla flort etmeye baslamıs ardından o sponsor Gülay a artık sponsorluk yapamayıcagını belirtmis, Gülay da bundan Nazlı grubunun sorumlu oldugunu soyluyor. Gülay ında o sponsorla ask yasadıgı soylentileri cıkmıs sponsorun markasını dovme yaptırmıs. Detaylar cok karısık ben de tam anlamadım.
Benim bildiğim kadarıyla Gülay'a sponsor olan kişinin ismini ya da ona ait olan bir şeyi dövme yaptırmış dövme konusu bu.
Ve yine bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte Nazlı ile o sponsor arasında da bir şeyler varmış.
Gülay'ın Aslında Neler Oluyor'da bunu açıklamasıyla da Nazlı demorize oldu ve kendisini bıraktı sonuç ise elendi.
Kendi isteğiyle mi belli değil ama giderken istediğim bir şeydi kızlar üzülmeyin dedi.
Markasından daha çok ismini dövme yaptırmış sanırım.hımm markasını dövme mi yaptırmış çok ilginç
teşekkürler cvp yazdıgınız için
en azından ne dövmesi oldugunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?