Ben sadece bir Nihal ile Özden istedi diye programın kalkacağını zannetmiyorum yani Nazlı da sevmiyorsa Aslında Neler Oluyor ekibini katılmayarak bunu göstermiş oldu şayet Nihal veya Özden elense de katılmazlardı olur biterdi.Programin kalkma sebebinin de ileriki haftalar Nihal veya Özden elenıp oraya gelirse kavga cıkardı Aysegül ile. Aysegül cok sert elestiri yapan ve hic begenmiyen biri ve direk laf koyuyor. Gecen gün Aysegül Nur un yanına geldi oradaki Nihal in nasıl baktıgını gördüm, Aysegül yine laf sokunca.
Nihal ve Özden istemis olabalir Aslında Neler Oluyor kalksın diye. Cunku son 1 ayda acayip tepki alıyorlardı telefonla baglanan ve twitt atan kisiler yuzunden. Hemen hemen herkez onlardan sıkayet ediyordu.
Nazlı-Nihal-Özden grubu hic haz etmiyolardı Aslında Neler Oluyor ekibinden orası kesin. Aysegül ile bas edemez zaten Nihal o programa katılmazdı.
Misafir yarışmacıları kastettiniz heralde değişik birileri derken ben öyle anladım en azından. Onlar tarzsın derse jüri üyesi bir dahaki sezon için yarışmacı olacaklar.Af buyurun bu kızlar neden geliyor sürekli değişik birileri ..
Hellooo
İşte benim stilim 3.sezonda all star kadrosuyla ekrana gelecek
eeee şimdi konuklar geliyo tarz verdiği kişiler oldu bi sürü onlar ne olcak
aklıma ilk gelen bu oldu senin yazını okuyunca
all star olucaksa baya seyrettirir kendini
ztn bitsin 2. sezon artık ilki gibi keyifli değildi hiç bence
aaa ne dizisinde oynucakmış nurBencedeee bu kızları gormekten sıkıldımmm ama all star kadrosunda zeynep özden gülay emel fln varmış yine.
Aslında allstar yazın ekrana gelecekmiş o bitincede eylulde yeni kızlarla baslayacakmış. Ama ratingler cok düşük oldugu için eylüle all starı almışlar.
Yeni kızları yazın koyarlar belki bilemiyorum.
Nur acun tarafından ikna edilmiş öyküyle barıstırılmış ama dizisi baslayacakmış. Eğer dizi ağustosa kadar yayından kalkarsa nur bozar da all stara gelecekmiş
İkizler ve Aysenurda olacak mi peki?
Evet
İkizler aysenur aysegül özlem tugce flnda var. Bunlar kesinleşen isimler.
kızlar bu akşam kim eleniyor ?
şu özden'i elemediler gitti.
maria'da sanırım yine ya özdenle yada nihalle elemeye cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?