İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Programin kalkma sebebinin de ileriki haftalar Nihal veya Özden elenıp oraya gelirse kavga cıkardı Aysegül ile. Aysegül cok sert elestiri yapan ve hic begenmiyen biri ve direk laf koyuyor. Gecen gün Aysegül Nur un yanına geldi yarısmada oradaki Nihal in nasıl baktıgını gördüm, Aysegül yine laf sokunca fena bozuldu.

Nihal ve Özden istemis olabalir Aslında Neler Oluyor kalksın diye. Cunku son 1 ayda acayip tepki alıyorlardı telefonla baglanan ve twitt atan kisiler yuzunden. Hemen hemen herkez onlardan sıkayet ediyordu.
Nazlı-Nihal-Özden grubu hic haz etmiyolardı Aslında Neler Oluyor ekibinden orası kesin. Aysegül ile bas edemez zaten Nihal o programa katılmazdı. Nazlı Sultan bile katılmadı. Özden ise Kemal in destegiyle gotürüyor su sıralar, nereye kadar yeter bilinmez.

Son düzenleme:
Ben sadece bir Nihal ile Özden istedi diye programın kalkacağını zannetmiyorum yani Nazlı da sevmiyorsa Aslında Neler Oluyor ekibini katılmayarak bunu göstermiş oldu şayet Nihal veya Özden elense de katılmazlardı olur biterdi.
Zaten Öykü Serter bu konuya açıklık getirdi Tv8 yeni programlar öne sürmüş onun için bitmiş.Büyük ihtimalle Survivor Panorama çıkacaktır geçen yılda bu format yer alıyordur çünkü.

Nihal Özden Nazlı sikayet etmıstir yapımcılara program kalksın, bizim hakkımızda hep kotu konusuluyor diye. Ana sebep o degil tabi kalkması icin reyting almıyordu yeterince o yuzden kalkmıstır. Ancak haftada bir defa yapılabilirdi yinede. Cunku boyle tip yarısmaların arada bir kritk i ve analiz i yapılmalı, kalitesi seviyesi dusmesin diye.

Af buyurun bu kızlar neden geliyor sürekli değişik birileri ..

Af buyurun bu kızlar neden geliyor sürekli değişik birileri ..
Misafir yarışmacıları kastettiniz heralde değişik birileri derken ben öyle anladım en azından. Onlar tarzsın derse jüri üyesi bir dahaki sezon için yarışmacı olacaklar.

Gecen sezon Miami Miami konsepti demislerdi habire, Nazli Sultan Miami de suan.
Ezgi nin Miami de evi var muthis zengin yarismayi parayi bastirip kazanicak diyolardi. Ancak goremedik o Miami yi hic. Ilk giden Nazli oldu Miami ye. Sadece Ikizler in eskiden Las Vegas da calistiklarini duymustuk.
Bu sezon Nazli Hamarat ve Nazli Sultan ı gorduk para nasıl harcanır yarısma ıcın, gecen sezon ki Ikizler ve Ezgi nin kullandıgı butce bunlarla yarısamaz. Bu sezon harcadıkları para zaten odulu gecıyor.

Fragman a gore bu aksam gala da, tarz da favori olmayan iki yarismaci elemeye kaliyor.
Bu durumda Zeynep, N Hamarat, İlbige, Gülay, Özden elemeye kalmıyor.
Nihal, Emel, Çiğdem, Maria nın elemeye kalma sansı var.

Hellooo
İşte benim stilim 3.sezonda all star kadrosuyla ekrana gelecek

Hellooo
İşte benim stilim 3.sezonda all star kadrosuyla ekrana gelecek

eeee şimdi konuklar geliyo tarz verdiği kişiler oldu bi sürü onlar ne olcak
aklıma ilk gelen bu oldu senin yazını okuyunca
all star olucaksa baya seyrettirir kendini
ztn bitsin 2. sezon artık ilki gibi keyifli değildi hiç bence

Bencedeee bu kızları gormekten sıkıldımmm ama all star kadrosunda zeynep özden gülay emel fln varmış yine.
Aslında allstar yazın ekrana gelecekmiş o bitincede eylulde yeni kızlarla baslayacakmış. Ama ratingler cok düşük oldugu için eylüle all starı almışlar.
Yeni kızları yazın koyarlar belki bilemiyorum.

Nur acun tarafından ikna edilmiş öyküyle barıstırılmış ama dizisi baslayacakmış. Eğer dizi ağustosa kadar yayından kalkarsa nur bozar da all stara gelecekmiş

aaa ne dizisinde oynucakmış nur

3 uncu sezon bitmeden ne all stari?
Erken daha All star a kimler katilacagini belirlemek. Her sezon un finalistlerini almazlarsa o All Star olmaz. All Torpil olur.
Nur Tarz degildi, Özden ı kim begenıyorki koysun oraya.
Ikizler ve Ezgi nerede?
Yazın izlenmez programlar ozellıke gunduz kusagı zaten tatılde. 3 uncu sezon bıter sonra All star baslar Ocak 2016 da. Aptal olmasınlar cabuk tuketmek acele etmek en buyuk hata dır yapımcılıkta.
3 sezon dan 3 er finalist alırsın sonra 4-5 kısı daha serpistirisin hem popular ve tarzı olanları olur sana hakiki allstar 14 kisi.

Son düzenleme:
şu özden'i elemediler gitti.
maria'da sanırım yine ya özdenle yada nihalle elemeye cıkar.

şu özden'i elemediler gitti.
maria'da sanırım yine ya özdenle yada nihalle elemeye cıkar.

Yok çiğdemle elemeye kalıyor.
Özden ilk 3e kalacak diye biliyorum ilbige ve zeyneple birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…