İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Bu sezon un finalistlerini kim belirledi. Acun mu? Daha once Hic yapmadıkları bir kurgu mu yapacaklar kalan7 hafta da.
Kim diyor bunları? Kendilerine soylenmismi? soylense bile sızdırmazlarki, durum alehlerine olur sızarsa kurgu ortaya cıkar. Cok soru sordum stop.

Halen bariz one cıkan bir favori yok. Nazlı Sultan favori idi ancak o gitti saha dısı sorunları vardı.
Su an Zeynep ismi one cıkıyor. Emel Melisa Ilbige yi gormek lazım cok seviliyorlar ancak bakalım tarz da ne yapıcaklar.
Özden in finale goturulmesi biraz zorlama ile olur. Gorucegiz bakalım torpil i ne kadar kuvetli. Siyah minilerden bıktık ve acayip Aysenur koplayacılıgı var. Ben Özden in eger Zeynep, Nazlı veya Ilbige ile elemeye kalırsa ne yapacaklarını merak ediyorum. Ancak bence Özden son 6 a girer.

Son düzenleme:
Hayır Acun değil. Acunun alakası bile yok.
2.sezon secmeleri yapılırken öyküde dahil yapımcılar tarafından belirlendi.
Hatta birincinin zeynep olacağı da belliydi.
Ama bu torpilin ortaya cıkması durumunda son anda karar değiştirip zeynebi değil ilbigeyi birinci yapabilecekleride söyleniyor. Kurgu değildi diye göstermek açısından.
Tıpkı gecen sene ezgi bayları birinci yapacakken dedikodular uzerine karar değiştirilip ikizlerin birinci yapılması gibi.

Gecen sezon önce Nur Bozar asırı tutulmustu o ayrılınca Aysegül torpilli kazanıcak denıyordu.
Ezgi kazanıcak son 3 hafta cıktı soylentisi. Ancak kazanmazdı. Oy kullanacak kitle 15-25 yas arası bayan agırlıklı. Ezgi gibi yarısmacılar genelde yası buyuk hanımlar ve erkekler tarafından tutuluyor. Favorim o derler ama cok kaptırmazlar ve kimin kazanıcagını otekiler kadar iplemezler. Bu yüzden Ilbige bu sezon a zaten 1-0 onde baslıyor. Finale kalırsa sansı cok.

Ezgi Baylar konusuna daha sonra degınecegım daha sonra, o final gecesınden beri farkettigim seyler var, Ezgi ile yapımcılar ve juri arasında pek yakınlık yok. Asla torpilli olduguna inanmamıstım ve son 2 aydaki gelısmeler tahminlerimi dogru cıkardı.

Son düzenleme:
Yalnız benim söylediklerim varsayım değil. İnstagramda orda burda okuduklarımla da konusmuyorum.
İnanan inanır, doğruysa ya da değilse zaten yarısmanın ilerleyen günlerinde görürüz:)

Özden in 3 leri alırken bu kadar rahat olmasının sebebi nedir?
Dalga geciyor gülüyor. Nasıl olsa elenmem diye dusunuyor heralde.
Özden torpilli ise ve bu farkedilecektir o zaman tepkiler cıg gibi buyuyecek.

Hic 24 gostermiyor, 15 yasında sımarık bir kız sanki, devamlı da sımartılıyor orada.
Aksanıda arızalı.
Bu elense idi kesin bunu cagırırlardı geri.

Son düzenleme:
kım elenıyo bellı oldumu?ızlemedım bu aksam

2:15 a.m. de bitti yarisma, haftaya 2:45 olsun. Korku kusagi gibi elemeler zaten.

Cigdem 2 lafi cok güzel yapıstırdı Özden icin:
- Cocuklar algılama doneminde taklit ederek örgenirler, ne zaman taklit etmeyi bırakır o zaman kisisel gelisimi baslar. Siz birbirinizi taklit edıyosunuz o yüzden muhattab olamam sizlerle.
- Leonardo DiCaprio nun ödül almaması, arkadasın hayatında en üzüldügü seymis.

Ne güzel soyledi, koptum yaa..

katılıyorum. 2 yarışmacı istedi diye prof-gram kalkmaz. öyle olsa utopya ile ilgili olanda kalkardı.. kanal gelen paraya bakar. ha izlenme sayısı düşmüşse olabilir

katılıyorum. 2 yarışmacı istedi diye prof-gram kalkmaz. öyle olsa utopya ile ilgili olanda kalkardı.. kanal gelen paraya bakar. ha izlenme sayısı düşmüşse olabilir
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten dediğim gibi büyük ihtimalle survivor panorama başlayacak onun yerine saat yönünden yer olmadığı için de otomatikman kaldırdılar.

Maria'nın gitmesine üzüldüm çünkü Özden gitsin diye gözüne bakıyorum resmen.

All star yarismasinin olacagi ilk 2 hafta once soylendi programda. Ancak 3. sezon sonrasi olacak, en erken eylul, tahminen Ocak. Yeni sezon yetismiyor bu yaza a kadar temmuzda program yapmazlar. 3. sezon eylul de baslarsa All Star Ocakda olur.
Su haftalar normal 3 sezon un yarismacilarini seciyorlar yeni adaylardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…