Yok çiğdemle elemeye kalıyor.
Özden ilk 3e kalacak diye biliyorum ilbige ve zeyneple birlikte.
Nazli sultan yok mu?Bu sezondan kesinleşenlerde zeynep, gülay, emel, özden ve ilbige.
Bu uc isim finale kalacak o zaman ?Yok çiğdemle elemeye kalıyor.
Özden ilk 3e kalacak diye biliyorum ilbige ve zeyneple birlikte.
Nazli sultan yok mu?
Bu uc isim finale kalacak o zaman ?
kım elenıyo bellı oldumu?ızlemedım bu aksamÖzden in 3 leri alırken bu kadar rahat olmasının sebebi nedir?
Dalga geciyor gülüyor. Nasıl olsa elenmem diye dusunuyor heralde.
Özden torpilli ise ve bu farkedilecektir o zaman tepkiler cıg gibi buyuyecek.
Hic 24 gostermiyor, 15 yasında sımarık bir kız sanki, devamlı da sımartılıyor orada.
Aksanıda arızalı.
Bu elense idi kesin bunu cagırırlardı geri.
Maria gidecek gibi görünüyorkım elenıyo bellı oldumu?ızlemedım bu aksam
Ozden gitsin yaaa iyyy hic sevmiyorumMaria gidecek gibi görünüyor
Özden torpilli galiba o iğrenç kombinle kalacakOzden gitsin yaaa iyyy hic sevmiyorum
katılıyorum. 2 yarışmacı istedi diye prof-gram kalkmaz. öyle olsa utopya ile ilgili olanda kalkardı.. kanal gelen paraya bakar. ha izlenme sayısı düşmüşse olabilirBen sadece bir Nihal ile Özden istedi diye programın kalkacağını zannetmiyorum yani Nazlı da sevmiyorsa Aslında Neler Oluyor ekibini katılmayarak bunu göstermiş oldu şayet Nihal veya Özden elense de katılmazlardı olur biterdi.
Zaten Öykü Serter bu konuya açıklık getirdi Tv8 yeni programlar öne sürmüş onun için bitmiş.Büyük ihtimalle Survivor Panorama çıkacaktır geçen yılda bu format yer alıyordur çünkü.
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten dediğim gibi büyük ihtimalle survivor panorama başlayacak onun yerine saat yönünden yer olmadığı için de otomatikman kaldırdılar.katılıyorum. 2 yarışmacı istedi diye prof-gram kalkmaz. öyle olsa utopya ile ilgili olanda kalkardı.. kanal gelen paraya bakar. ha izlenme sayısı düşmüşse olabilir
Kesin bir durum mu bu peki gerçi eski yarışmacıları görmek çok hoş olur.Hellooo
İşte benim stilim 3.sezonda all star kadrosuyla ekrana gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?