Diğeri haftaya gelecek bir haftayla gelecek yani eski elenen yarışmacılar kim olacağı belli değil ama büyük ihtimalle Melisa döner.Oyku eleme gecesi iki kisinin donecegini soylemisti gulay dondu digeri melisa mi ?
Ben internette gördüm resmen evrim geçirmişNazlı Hamaratın eski halini gordunuzmu
İnanılmaz yaaa
Madalyonun oteki yuzuden bakinca, yapimcilar reyting ve denge istiyorlar. O yuzden Nihal ve Özden grubu bir sure daha kollanabilir, sırf onların kötü duruma dusmesini izlemek isteyen izleyici kitleside var.
Fakat bu sezon ölcü biraz kactı onları kolladıkca cok sımaran yarısmacılar sayesinde tepkiler cığ gibi büyüyor juri ye her hafta Özden veya Nihal elenmedikce.
Maria en düzgün edepli kızdı, son haftalarda yukselisteydi tarz da. Ancak grupsal dengeleri korumak adına birde Özden daha korunaklı reyting makinesi olması yüzünden Maria ya yol verdiler.
Umarım gala tekrar çekiliyordur çünkü ben Maria'nın gitmesini hiç istemiyorum daha çok gıcık olduğum Özden gitsin istiyorum gerçi o da bir süre mümkün değil gibi.. Gündüz belki çekim yoktu ama İvana Sert fotoğraf paylaştı bugün yarışmaya dahil ben bugüne aittir diye düşündüm genelde çünkü gününde paylaşım yapıyor.Bugun studyoda cekim yapilmiyor galiba. Aslinda neler oluyor yokdu ve Iste Benim Stilim de cekilmiyor olabilir.
Gala gecesi tekrar celilecek bu aksam soylentileri de cikdi biraz, ama ben ihtimal vermiyorum. Heralde tatil ettiler bugunu. Ancak dun aksam studyoda neyin isik testini yapiyorlardi? Kemal ve Öykü de orada.
Zeynep de Melisa nin porshesine binmis gecen gun cekmis video.
Aslında neler oluyor bundan sonra yayınlanmayacakmış onun yerine başka program yer alacakmış sanırım ama yarışmayla alakalı bir program değil muhtemelen survivor panorama olur bana öyle geliyor.
Ben bugün de çıkmayınca biraz bakındım bizzat Öykü Serter yazmış olmayacağını.Ben takip ediyordum o programı da neler oluyor öğreniyorduk ama yazık Öykü Serter adına üzülüyordum şahsen her ne kadar işi de olsa iki üç saatlik uykuyla hepsine yetişme çabası içerisindeydi. Artık sadece yarışma ile yetineceğiz.Ben bu haftalik olmayacak diye dusunmustum, ancak kaldirdilarsa muhtemelen, yarismayi etkilemesin diye olacak, elenen yarismacilarin orada konuk olup yorum yapmasi ve olanlari anlatmasi sorun yaratiyor diye. 2 program arasinda cevap hakki dogmasi ve tartismalar cikmasi na sebep olabiliyor. Gülay ve Nazlı arasındakı herseyin ortaya dokulmesi buna ornek.
Ancak ben olsun ısterdim, olumlu etkileride var. Dısarısı ile yarısma arasında köprü olup. Icerideki yarısmacılar yanlıslarını ve nasıl izlenip bıraktıklarını anlıyor du. Nihal ve Özden in daha sakin ve soguk olmalarının nedeni, dıgerlerinin tarzda biraz gelisim gostermelerinin sebebi o elestirlerdi.
Gece cekim ler bitiyor gorunen e gore, Zeynep ve Melisa gece gec saatde iyi geceler diye mesaj atıyorlar eve geldikten sonra. Acaba bir günde, 2 hafta ici programmı cekiyorlar bazı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?