İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Neyse Iste Benim Stilim bitmistir felaket kotu bir sezon baska bir rezalet ile taclandi. Sorun Emel in kazanma degil kazandirilma sekli asil.
Final cekim gunu yuzune karsi soyluyor senin +1 in anlami yok artik diye kizin. %50 juri puanida kaldirildi.
Bu mu Tv8 Bu Acun Medya ilk sezonun finali bunun yaninda melek gibi kalir.

Melisa haklismis yaa, orada adaleti birak resmen istediklerini dograyip istediklerini koruyorlar.

Zeynep Nazli Sultan Gülay Melisa Nazlı Hamarat Özden Ilbige hicbirinin kazanma sansı yokmus. Bunlardan bazıları finale gelse bile kurallar degiscekti. Elbette duygusal bakanların daha cok sms verecegı belli idi. Emel tarz olmadan kazanmasının tek yolu %100 halk oyu kuralına gecmekti.

sms ede inanmıyorum. herşey planlı. nurun dediği oldu bence.
eferin nur. bundan sonra kim yaltakllanırsa birde i dans ederse en iyi seçersin artık
yarışma jüri üyelerrinin egolarını şişirme yarışması olmuş çıkmış

Evet Melisa haftalar once donucekmı bellı deıglken oyle bır tweet atmıstı.
Melisa geri donmeyi kabul etmemis. Kendisini Reytıng icin kullanıcaklarını sonra eleyeceklerini anlamıs. Gülay geri dondu ama elendi Melisa da aynı kaderi paylasabilirdi hissetmis.

1:00 da oylama bitti ancak 22:45 de SMS oyları acıklanmıs isntagramda aynı sıralama oldugu gibi.

nurellaymışşşş

akıllı kadın melisa

Merve Cagrıslı en klas adaylardan biri secildikten sonra cekilmis son anda. 3 sezonun en guclu favorisiydi tarz da vazgecemese.
Bu format da artık tarz la bir yere gelemiyorsun. Ekranlarda oynaman lazım oncelikle.

Merve Cagrıslı en klas adaylardan biri secildikten sonra cekilmis son anda. 3 sezonun en guclu favorisiydi tarz da vazgecemese.
Bu format da artık tarz la bir yere gelemiyorsun. Ekranlarda oynaman lazım oncelikle.
aynen uyusammı :)))

Bence nazlı kazanmalıydı,en çok o uğraşıyordu.
O almazsa emel alsın maddi durumu en kötü onunmuş diyodum,o aldı. Belki de öyle gösterildi.bilemiiiicem :)

Taa 3. hafta bır kac program izleyince bu kızı kazandırcaklar demistim. Bu kadar erken tahmin tutmamıstı hic bende.

Kız binlerce kisiyi uyuttu, belki oyun belki dogal ancak kesin bir abartı ve bunun prim yaptıgını gordukce devam etti.

Hangisi gercek hangisi değil bilemiyoruz ki. Nazlı nın öncesi ôlduğu için en gerçek o gelmişti bana valla.
Ve güzel tasarımları var. Bu yönde devam ettirmeli bence mesleki hayatını,şarkı söylemesin:) para pula da ihtiyacı yok. Tamamen zevk alarak yapacagı iş. Keşke benimde böyle yeteneğim olsaydı

Eksi formatda kim kaznırsa kazansın hak etti derdik ancak butun yıldız lar puanları cope atmak bunu son dakika Zeynep in yüzüne soylemek midemi bulandırdı. Insan bir hafta onceden söyler en azından kıza yazık en fazla yıldızı almıs calısmıs gelmıs.
Ileriki günler cok konusulur bunlar cok soylenecek seyler var bu sezon ile ilgili bu kadar tuhaf entrika adaletsizlik kavgalar bunun bir Reality Dizi show olması gerek. Tarzı bırakıp oyunculuk yeteneklerini konustursunlar.

Zeynep alt tarafı 100 bin lıra yı kacırdı, Emel in daha cok ihtıyacı vardır belki. Ancak donup baktıgımızda 2. sezonda, cok zaman sonra tarz olanlar arasında Emel in adı gecmıyecek. Zeynep tarz galibi olarak anılıcak.

ben az izledimde, bu ikizlerin günahi neydi dedim valla.
iki dakikada, sacma salak bi yayinla ödüllerini vermislerdi.
bugün emele masallah bütün juri ordaydi, konfettiler falanlar filanlar.
haksizlik yani bence.

bu sezonu hic takip etmedim, gelecek sezonu sinem umas icin izlemeyi düsünüyordum
oda cok kötüydü bugün hayal kirikligina ugradim, resmen eski günlerine geri dönmüs gibiydi.

Valla ben de Zeynep diye düsünüyodum. Emelin olabileceği aklımın ucundan bile gecmedi hic.. Tarzın kıyısından gecmeyen birinin birinci olması epey ironik..
Zaten tarzıyla birinci olmadı karakteriyle birinci oldu oda gerçek karakteri mi bilemeyiz bize de öyle yansıtıyo olabilir Yarışma tarz yarışması ama karaktere göre oy veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…