- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
o bengüden nefret edıorm herkes 5 werrken o kıskanççç kadın nazlıya 3 werdıAH NAZLI VAH NAZLI
melisa öyle mi demişşMelisa haklismis yaa, orada adaleti birak resmen istediklerini dograyip istediklerini koruyorlar.
nurellaymışşşşsms ede inanmıyorum. herşey planlı. nurun dediği oldu bence.
eferin nur. bundan sonra kim yaltakllanırsa birde iki dans ederse en iyi seçersin artık
yarışma jüri üyelerrinin egolarını şişirme yarışması olmuş çıkmış
akıllı kadın melisaEvet Melisa haftalar once donucekmı bellı deıglken oyle bır tweet atmıstı.
Melisa geri donmeyi kabul etmemis. Kendisini Reytıng icin kullanıcaklarını sonra eleyeceklerini anlamıs. Gülay geri dondu ama elendi Melisa da aynı kaderi paylasabilirdi hissetmis.
aynen uyusammı :)))Merve Cagrıslı en klas adaylardan biri secildikten sonra cekilmis son anda. 3 sezonun en guclu favorisiydi tarz da vazgecemese.
Bu format da artık tarz la bir yere gelemiyorsun. Ekranlarda oynaman lazım oncelikle.
emel beyinsiz diBence nazlı kazanmalıydı,en çok o uğraşıyordu.
O almazsa emel alsın maddi durumu en kötü onunmuş diyodum,o aldı. Belki de öyle gösterildi.bilemiiiicem :)
Valla ben de Zeynep diye düsünüyodum. Emelin olabileceği aklımın ucundan bile gecmedi hic.. Tarzın kıyısından gecmeyen birinin birinci olması epey ironik..Zeynep birinci olur diye düşünüyodum
Zaten tarzıyla birinci olmadı karakteriyle birinci oldu oda gerçek karakteri mi bilemeyiz bize de öyle yansıtıyo olabilirValla ben de Zeynep diye düsünüyodum. Emelin olabileceği aklımın ucundan bile gecmedi hic.. Tarzın kıyısından gecmeyen birinin birinci olması epey ironik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?