İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Zeynep in 1. olacağına kesin gözüyle bakıyordum
ama baştan beri hiç sevemedim Zeynep i böyle bir aşağılayıcı , bir iticiydi

Nazlı Hamarat her hafta büyük özen gösterdi
gerçektten kendine has bir tarzı vardı ama
zaten çok zengin kazanmasa da olur
kocası da gelmiş zaten prensesim falan..
hem zengin hem mutlu

Emel in pek bir tarzı yoktu ama halk oyuna kalınca iş kazanacağını düşündüm
halk sevdi çünkü onu

ayyyyyyy ha hö hııı Emel mi kazandı

Uf hiç sevmemiştim ben onu Gerçi geriye kalanların hiçbirini sevmemiştim

Bu yarismada oy kullanan kitle daha cok saplantili hayran kitleleri ve bayan agirlikli.
%50 si erkek erkek olsa oy kullananlarin sonuclar cok farkli olurdu. Zeynep kazanirdi. Erkek lere Emel, Nihal ve Özden gibiler itici geliyor sempatik gelmesini gectik. Normal bir türk erkegini, Emel in ekranlardaki davranısları etkilemiyor.
Erkek izleyiciler Gülay Zeynep NazlıSultan birazda Melisa yı begeniyordu.

Sadece Melisa nın Emel i gecme potansıyeli olabılirdı halk oyunda olsa idi cunku Melisa Emel ile beraber kadınlar uzerınde en iyi izlenim bırakan kisi idi a. Yapmacık olmaması, delikanlı ve dobra olması, podyumda pozitif durması gulmesi, guzelligi ve tarzı Emel e gore artıları idi. Ancak Melisa yı finale bırakmaları zor ihtimaldı Melisa bunu biliyordu ve geri donmedi.

Bu sitede bir hafta olmadı daha bu sözümü söyleyeli eğer Zeynep-Emel ikilisi kalıra Emel'in kitlesi çok b yarışmayı alması da olası bir durum demiştim. Dediğim de çıktı.Aslında en başta Nazlı Sultan'ı destekliyordum ama o elendi Zeynep'i de destekliyordum fakat sonradan onun tavırları itici gelmeye başladı. Emel her zaman bence sempatikliği ve düzgün kişiliği ile halkın gözdesi oldu yapmacık değildi hiçbir zaman.
Finale kadar da gelmeyi başardı neticede onu da finale getiren jüri üyesi. İvana Hanım hep der tarz olmak sadece kıyafet,giyimle değil karakterle de bir bir bütün. Bunu sergileyen Emel oldu.
Finalde ki Zeynep'in en son giydiği kıyafeti hiç beğenmedim.Emel'in beyaz kıyafeti çok hoştu.
Kazanan Emel oldu tebrikler Emelll

Önceki sezonun finalindeki tepkilerden jüri nasıl korkmuş ya hepsi dizilmiş kuzu gibi hahahah
E acun bu tabi show tv ye benzemez

Önceki sezonun finalindeki tepkilerden jüri nasıl korkmuş ya hepsi dizilmiş kuzu gibi hahahah
E acun bu tabi show tv ye benzemez
Hahah aynen sırf bu yüzden geç saatte başlasa da canlı yayını bekledim.Baktım jüri üyeleri tam takım kadro orada. Baya da değişiklik yapılmış geçen hemen açıklayıp kapatmışlardı yayını. Evet yaa Acun farkı dedim ben de

Sosyal Medya ya ve yorumlara bakildiginda yarismayi kazanan kisinin Tarz i ile Zeynep olmasi gerektigi o 4 kisi arasindan, cogunluk hem fikir Emelcilerin disindaki kitle Emel kazanmali demiyordu hicbir zaman.
Nazli Sultan veya Gülay da olsa Emel in karsıında halk oyunda gecemezdı Emel i. Zeynep kararterde sorunlu bir imaj cizmedi Özden gibi de ayrıca.
Ben Ikizlerin de Emel ile aynı sezon yarıssa karsında halk oylamasında Emel i gecebilecegini dusunmuyorum.
%50 halk oyu %50 juri puan sistmeinin Dünyada en cok kulanılan format olması bu yüzden. Öteki durumda dengeyi adil sonucu bulamıyorsun yıllarca denenmıs ve ispatlanmıs bir sistem.

Evet Ayrıca Acun Medya ne kadar basarılı oldugunu gosterdı bu sezon. Zirvede bir yarisma aldı yerin dibine soktu. 0.9 ızlenme ile 40. siraya dustu en son hafta. Ayrıca Tarz yok tartısma dedikodu ve entrika vardı. Ilk sezon daha dusuk butceli olmasına ragmen ilk sezon kalitede ve reytinge 10 bastı. Ayrıca 2. sezon Adalet in olmadıgı bir yarısmaydi. Butun bunlar kanal ve yapımcı nın yanlıs polıtıkası yuzunden oldu.

Ilk sezon Final ı binlerce tepki almıstı. Canlı yayın olmadıgı icin.
Ancak orada onun sorumlugu Yapımcı Firma idi. Show TV mahkemeye verdi yapımcı firmayı. Ancak yapımı firma zaten Tv8 ile anlastıgı icin aceleye getirilmis bir final ile kapatti.
Tüm Juri üyelerinin oraya gondermeyende yapımcı firmadır.
Ben bunlarda Kasım ayında bahsetmistim. Yapımcı firma Tv8 ile flort etmeye basladıgında uyarmıstım isler kotu olacak diye. Sonuc bekledıgımden daha felaket malesef.

Bunlar Aralık ayında konusuldu, Tv elestirmenlerı de artık eski reytingleri yakalamacagını soylemisti o günlerde bu olanlardan sonra.
Show Tv Bu Tarz Benim 3 milyon butceyle , 10 milyon bütceli Tv8 Iste Benim Stilim e fark attı.
Bugün halen Tv8 ve yapımcı firma, ilk sezon kızları ile anlasıp durumu kurtarma cabası pesinde. Ikinc sezon kızlarınıda Acun Medya secmedi. Ancak 2. sezon sırasında olanlar onların doneminde oldu.

Son düzenleme:
Zeynep in Aciklamasi:
Sakın Allah'ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma; gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir. (Ibrahim suresi 42. ayet)
Canlarim +1 puanı soranlar oluyor evet o puan benimdi ve jüri oylamasi olacaktı ama son anda oylama değişti ve o puanların hepsi çöpe gitti malesef bizim elimizde olan birsey değil son hafta 5 günde 3 gun günün en iyisi seçilerek rekor kırıp yarışmayı kaybeden ben başından beri nediyorduk hep hayırlısı buymus

Buda videosu kural degisikliginin ilani final gunu Zeynep in yuzune karsi soyluyorlar cok sasirtici bir sey :
www.youtube.com/watch?v=7cbc_JHaqoM

Inanilmaz bir skandal bir sey, ilk sezon finalinden daha buyuk olay. Ancak nedense bu gibi detaylari gozden kaciriliyor.

Son düzenleme:

Izlerken bende cok sasirmistim. Bu kadar adaletsizlik olmaz ya. Her sezonfinalinde yine ellerine yuzlerine bulastiriyolar.

acun medyanin huyudur oyun ortasinda kural degistirmek. Survivora benzemis...
Hangisi isine geliyorsa, onu kazandirmayi basariyorlar...
Ben hic izlemedim bu sezon, sadece final gecesine baktim. ama emelin o elbise ve o ayakkabiyla birinci secilmesi tamamen rezalet.

Öykü Serter de bu oyuna ortak olan yalan soyleyen lafları kıvıran birisiymis. Zeynep e karsı kural degısıklıgını acıklarken dürüst konusup kurallar degisti demiyor, yok onun anlmıs bu gibi etrafından dolanıyor. Kadının TV de yayınlanan 19:45 da soyledigi ve ile 20:15 de soyledigi tamamen zıt. Izleyici gozuyle 30 dakikada kural degisti.

Nur Bozar haklıymıs ilk sezon Öykü ve yapımcıların yaptıgı haklsızlıga karsı hamle yapmakla, ayrıca Ezgi Baylar, Melisa Sahin, Nazlı Sultan, Gülay Hançer, Merve Cagrislı in da haklı oldukları cıkdı iliskileri kesmekle. Bunlar iceride oldukları icin herseyin farkındaymıs bastan beri kendilerini kullandırmak istememisler. En tarz veya kararterli olanlar nedense hep haksızlıga ugrayanlar. Simdide Zeynep nasibini aldı.

Yeni yarışmacılarda afedersiniz tam bir şarlatan tipliler.
Nereden toplamışlar bunları bilmiyorum.

Bu sezon boyle yaptilar ya. Artik cok tribunlere oyniyan, duygu somurusu yapan magdur a yatan, agliyan gorucegiz kadin izleyici kitlesini kazanan ilk haftalar alir goturur, sonuc belli olur. Soyle yerinde konusan oynamayan efendi tarz kizlar ancak finale ulasabilir ama kazanmayacak. Acunn Medya izleyicileri memmun edecek sekilde yarismayi ayarliyor hakedenin ilerleyebicegi sekilde degil. Gerci cogunluk memnun olmadi ya yine.

Cok Arabesk bir sezondu, stiriptiz yaptirmadiklari kaldi soylemesi ayip.
'' Hadi bir oynada gorelim, ver musigi allaaa! '' kac yüz defa duyduk bunu hatirlamiyorum.

Son düzenleme:
Simdi video yu izledim sastim kaldim bu kadar olmaaz ki kesinlikle zeynep in hakkiydi

nur yerlitaş resmen emel salağını birinci yaptı oylamaya falan kesinlikle inanmıyorum zeynep in hakkıydı emel in ne tarzı ne stili var mal mal 'heeeeeeee' demekten başka bişey bilmeyen bir insan nasıl birince olur yazık oldu

O kadar emek veren kişilerin hakkı yendi.
Cidden acun medyada bu konuda sıkıntı var.
Yeni sezon yarışmacıları da ne o öyle
Gelinim Olur Musun daki Sinem yine sahnelerde hayırlı olsun !

Ay inşallah Semra Kaynana meselesi açılmaz tartışmalarda ,izlemem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…