- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
Hahah aynen sırf bu yüzden geç saatte başlasa da canlı yayını bekledim.Baktım jüri üyeleri tam takım kadro orada. Baya da değişiklik yapılmış geçen hemen açıklayıp kapatmışlardı yayını. Evet yaa Acun farkı dedim ben deÖnceki sezonun finalindeki tepkilerden jüri nasıl korkmuş ya hepsi dizilmiş kuzu gibi hahahah
E acun bu tabi show tv ye benzemez
Zeynep in Aciklamasi:
Sakın Allah'ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma; gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir. (Ibrahim suresi 42. ayet)
Canlarim +1 puanı soranlar oluyor evet o puan benimdi ve jüri oylamasi olacaktı ama son anda oylama değişti ve o puanların hepsi çöpe gitti malesef bizim elimizde olan birsey değilson hafta 5 günde 3 gun günün en iyisi seçilerek rekor kırıp yarışmayı kaybeden ben başından beri nediyorduk hep hayırlısı buymus
Buda videosu kural degisikliginin ilani final gunu Zeynep in yuzune karsi soyluyorlar cok sasirtici bir sey :
www.youtube.com/watch?v=7cbc_JHaqoM
Inanilmaz bir skandal bir sey, ilk sezon finalinden daha buyuk olay. Ancak nedense bu gibi detaylari gozden kaciriliyor.
Zeynep in Aciklamasi:
Sakın Allah'ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma; gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir. (Ibrahim suresi 42. ayet)
Canlarim +1 puanı soranlar oluyor evet o puan benimdi ve jüri oylamasi olacaktı ama son anda oylama değişti ve o puanların hepsi çöpe gitti malesef bizim elimizde olan birsey değilson hafta 5 günde 3 gun günün en iyisi seçilerek rekor kırıp yarışmayı kaybeden ben başından beri nediyorduk hep hayırlısı buymus
Buda videosu kural degisikliginin ilani final gunu Zeynep in yuzune karsi soyluyorlar cok sasirtici bir sey :
www.youtube.com/watch?v=7cbc_JHaqoM
Inanilmaz bir skandal bir sey, ilk sezon finalinden daha buyuk olay. Ancak nedense bu gibi detaylari gozden kaciriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?