Mihriban güme gitti. Anlamistim bu kiza haksizlik yapilacak. Sima nin ayrilmasinda alakasi olmamasina ragmen Mihriban a karsi operasyon baslamisti nette. Torpill ''Mihriban kazandirilacak'' diye.
Sima nin bu Zeynep ve Sinem ile arasi bozuktu. Mihriban en guzel ve sakin kizdi, yazik oldu.
Neden kavga etmeyen uslu oturan favorilerin hepsinin adi kotu kalpli, sinsi ve torpilliye cikiyor.
Makyaj odasinda gizli kameralarimi varda bilmedigimiz birsey biliyorlar?
Ilk sezon Ezgi, ikinci sezon Zeynep, simdide Mihriban, cok gereksiz sacma ithamlar cikartiyorlar efendi kizlara.
Benim arasirmalarimda ogrendigim sey buydu.8 hafta itiraz etmeyen sevgililer, sonradan mi rahatsiz olur? Ben hicbir kizin saglik,okul, hamilelik varsa cocugu disindaki sebeplerden yarismayi birakicagini sanmiyorum hele favori isen. Surda kalmis 5 hafta.
Mihriban 3 gun once, ''torpil iddialari dogru degil cok emek veriyorum, kazanmak icin, gidebilicegim kadar gidecem'' sozleri yazdi''.
E zaten oyle.şimdi merak edip üstün körü okudum ama mihriban yarışmadan ayrılacakmıymışoysa benim favorimdi kendisi,eğer o giderse oradaki kim 1.olmayı hakedecek ki aklıma gelen 2.isim ise şilan oluyor ama mihribanın 1.olması gerektiğini düşündüğüm bir yarışmaydı
ayrıca nedense ilk sezondan beri bu yarışmanın bir kurgu üzerine olduğunu düşünüyorum;üstelik sadece bu yarışmanın değil,şuan tv de olan birçok yarışmanın ve evlilik programlarının da kurgu olduğunu düşünüyorum
işte ben de artık eskisi gibi birçok yarışmayı izlemiyorum bu yüzden,denk gelirse üstünkörü izliyorum,yani özellikle o saati bekleyip tv yi açmıyorum artık.aslında kendi kendilerine yapıyorlar böyle kurgu yaparak çünkü,herkes sizin benim gibi farkında ve samimi gelmiyor,işte bu yüzden zaten birçok programın reytingi düşüyorE zaten oyle.
Evlilik programlarinda cikan cogu kisi ajanstan secilmis gunluk 60-70 tl alan insanlar.
Mesela Seda Sayanin programinda balkona cay icmek icin cikiyorlar ama.kamera ne zaman gosterse ordaki kisiler knusacagina asagiyi izliyorlar.
İste Benim Stilimde de oyle.
Yarismacilar secilirken reyting getirecek bir karaktere sahip mi diye bakiliyor.
Cogu sey hep kurgu uzerine.
Siz olsaniz bir yarismada o kadar ustunuze gelinse, hakaret edilse, ozel hayatiniza karisilsa siz normal biseymis gibi durabilir misiniz?
Yani hepsi reyting ugruna yarisan sahte yarismacilar.
Ha bunlari bilerek izliyor muyum? Evet izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?