İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Mihriban in hesabinda yorum yazdim:

Mihriban, kendi istegin ile elendiysen cok hatalisin, 2 ay cok iyi surdurdun, 1 ay daha mi gidemedin. Sevgili baska, es cocuk baska dir, erkekler sabretmeyi bilir, hicbir kadin sevgilisi icin sonuna geldigi isi birakmaz. Ya bastan katilmaz yada sonuna dek gider. Akli basinda erkek de boyle bir yanlis yapmaz sevdigi kadina, ortada emek var, en azindan hayranlara ayip.

Sima kendim ayrildim diyor, baskalarida diskalifye oldu diyor. Ozur dilemedigi icin cikartilmis diye birsey demis Öykü ben gormedım henuz ama.

Yazik, surada iki hafta kalmis, bu kizin bu ruh haline gelmesine emegi gecen herkezin topluca Allah belasini.....

Kiz bitmis resmen ya annesiyle ne olmus ki bu.kadar 2 hafta dayanamadi cok merak ediyorum cok uzuldum onca emegi bosa gitti favrilerimden biriydi herseyiyle dort dortluktu

Elcin de effendi kiz ayrildi, Mihriban da ayni kaderi paylasti.

Mihriban bizar once aciklama yapti;

''Hayatımda bir erkek için asla kariyerimden vazgeçmedim Türlü yalanlarla bunu yazsalarda lütfen inanmayınız. Hiçbirşey ailemin önüne geçemez.Kimse için karakterimden ödün vermedim.Yarışma bana çok şey kattı ,sizleri kazandım.''

Son düzenleme:
mıhrıban mı elendı
sımaya nolmusss dıskalıfe mı .. nıyeee

sımaya nolduu alısmıstık ona yaa

Nur Bozar ve Ezgi Baylar a yapilan haksizliklara benziyor. Nur Bozar ekiple sorun yasadi atrilmak zorunda kaldi, Ezgi Baylar icin yalan yere torpil iddilari ortaya attilar.

Keske Mihriban daha guclu durabilse idi, biraz inat lazim orada, Maria Melisa ve Zeynep de gordugumuz dayaniklilik gibi. Sima ve Sinem cilerin ayrica bazi IBS hesaplarinin toplu saldirisina iftirasina tehdidine maruz kaldi.

Son düzenleme:
Lost, beni bann lemis gecen hafta Mihriban torpil haberinin yalan oldugunu soyledigim icin heralde ilk gunden.
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar tabi. Sinem e buyuk bir destek vardi lost ve bazi kuyruk hesaplarda simdi hepsi sus pus Mihriban in bu aksamki olayindan sonra ses yok.

Bir operasyon varsa asıl Sinem in kazanmasi icin operasyon donuyor biz bu filmi gorduk Ezgi Baylar icin kazandiralacak dedikodusu cikmisti amac Nur culardan Ezgi ye oy gelmesini engellemekti. Simdi de Sinem magdur gosterilip Mihriban hedef yapildi Lost basta olmak uzere bazi IBS hesaplari. Ilk haftadan beri lost un Sinem i destekledigini biliyoruz Silan haberleri hedef saptirmaydi. Ben bunlari bugun degil ilk gunden soyleyince bann yiyorum. Ama ben sezerim boyle oyunlari sokmez bizlere.

sinem cok hanım hanım ama durusunu bozmayan bırı .. rol degıl mesela bu

Sinem de sorun yok, duzgun kiz tarsi zayif olsada ancak Sinem i sosyal medyadaki manuplasyon haberlere alet ediyorlar. Kraldan cok kralcilik. Sinem sadece magdur edebiyati, tek kalmadan yarismayi kazanirsa sasirmayin. Yarisma daha baslarken katilacak isimler netlestiginde Sinem in ismi one cikarilmisti instagramda iste 3. sezonun en iyi yarismacisi olacak kiz diye. Sonra Silan a yonlendirme oldu ama Sinem gizli favori idi basindan beri arka planda tutuldu yipranmasin diye. Simdi Sima ve mihriban i kullanarak Sinem e destek basladi yeniden final yaklastigi icin.
Sinem zayif tarz i ile kazanirsa plan basariya ulasicak.
Sima ve Mihriban i destekliyenler tek bir adaya oy atarlarsa bu durum bozulabilir belki. Gulsah veya Ezgi kazanabilir.

Lost un ana instagram hesabinda bu Sinem Mihriban olayina deginenlerden elestiri yapan herkez silinip bann leniyor son bir haftadir. Cogu kisi engeli kaldirin diyip duruyor.
Emin oldum dumy hesap yaratip yeni , yazinca dogru yu yine siliyorlar. ''Mihriban a Sinem in kazanmasi sosyal medyada operasyon yapildi'' diye yazmistim.
Lost un her iki soyledigin biri dogru biri capritilmistir kasitli, cunku hep taraf tutuyor, tarafsiz olmadigi icin iceriden aldigi haberleri carpitiyor, bazi kopyaci hesaplarda ondan aliyor. ancak anliyorsun hangisi dogru yanlis haberlerin dikatli karsilastirma yaparsan.
Sima Sinem Mihriban haberleri mahkemelik olabilir. son bir haftadir ortalik toz duman. Maniplasyon iftira tehdit yalanlar sozlu saldiri almis basini gidiyor instagramda.

Keşke simanın dansını da göreydik el hareketlerinden başka hiç bişi yok

Diskalifiye olmuş olmasına sevindim

Nasıl nir açıklama sundular cuma günkü gündüz programnda

Oyku Cuma gunu soyledi Sima icin, ''Herhangi bir duzelme olmadigi icin, yapimin karari ile diskalifiye edilmistir'' dedi.

Dun gece 3 den sonra Melisa ile konustuk canli baglanti ile, samimi ozel aciklama yapti bize cok az kisiydik o sirada bunu duyan ''Allstar da olmuyacak, ziyarete de gelmicek buyuk ihtimal, silmis onlari resmen sert ve uzgun konusdu. ''Oradan kurtuldugum icin sukrediyorum'' diyor.
Zeynep de Melisa da yeni bir projede olucakmis, Zeynep in de Alltsar a katilcagini sannmiyorum.
Ikisini de yuksek maas verip ikna etmeleri lazim ancak baska turlu olmaz. Aylik 20 bin + gibi. Onuda yapmalarida zor. Melisa nin konusma videosu daha sonra ocaka nette.

Son düzenleme:
simanın 4 yaşında küsmüş kız çocuğu triplerini bi daha görmeyeceğim için sevindim

ben de gülşah ve ezgiyi beğeniyorum

mihribana üzüldüm sinem çok daha kötü giyiniyo ve zeynepte kötü giyiniyo ve çok vasat bence her türlü zeynep, bi orjinalliği yok

Sinem elenmis.
silan, gülsah,ezgi asiri antipatikti bugun
silanin bugün ki halleri neydi yahu. aysegül güzel kizsin dediginde
nasl havalara girdi, ay yok güzelligini kullanmak istemiyormus.
kendini ne zannediyorsa. yüzünde ki bes kilo makyaji silse ne kalir acaba geri.

akşam biraz izleyeyim dedim kafam şişti çenelerinden bilerek istenerek yaratılan gerilim olduğu apaçık ortada.. kızların hiçbirinde asil bir duruş yok, asaletin olmadığı stili kim neylesin yahu
bide az sonralarda ayşegülü gördüm ilk sezondan yok yok dayanamayacam dedim kapadım sadece eleme gecelerini izliyorum öyle de devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…