Nurella o kadar iki yuzlu bi juriki diger kizlari ayirip, sadece Gulsah, Ezgi, ve Silan'la kendi odaisnda sohbet muhabbet esliginde yemek yiyor.Gülşah ve şilan ne kadar iğrençsiniz...ve kibir buram buram kibir kokuyor...
Nur yerlitaşa da yuh gulşah için o kız tarz gece gunduz çalışıyor diye sinemi yiyo.oha ya bu kadar taraflı juri olmaz çuş çuş çuş.
Hahahahhaha valla ağlarken kadından başka her şeye benziyor tulin şahin çakması o dilini ağzının kenarına değdirişi eyvaaaah :)))Nurella o kadar iki yuzlu bi juriki diger kizlari ayirip, sadece Gulsah, Ezgi, ve Silan'la kendi odaisnda sohbet muhabbet esliginde yemek yiyor.
İlk baslarda Gulsah favorimdi ama artik o kadar tiksindimki.. Hele bugun aglarkenki tipini gordukten sonra
Hahahahhaha valla ağlarken kadından başka her şeye benziyor tulin şahin çakması o dilini ağzının kenarına değdirişi eyvaaaah :)))
Evet olacak.All star olacak mi peki kesinlesti mi ?
Nur Bozar'in katilacagi kesinlesmis.Nur Yerlitas sıkılmıs belkı bırakıcak IBS yı Öykü ile sorunları varmıs.
NurBozar Zeynep Melisa Gulay Mihriban NazlıSultan Maria Ilbige olmayacak Allstar da bir supriz olmassa
Cıgdem NazlıHamarat Emel Ozden Nihal gibi tuhaf kadro olursa sasırmayın bunlar konuk olarak cagırıldı.
* Melisa teklif almadım ve alsamda gıtmem dedi kesin bugun, bır sorun gercekten varmıs ayrılırken demekki.
* Nur Bozar katılmayı dusunmuyorum demıstı gecen haftalar.
* Aysegül ve Maria nın adı Survivor icin geciyor.
* Ezgi Baylar ile barısıp ıyı teklıf yaparlarsa belki bir ihtimal.
Kısacası Allstar ı yapmak ıcın yeterlı reytıng ve karda degıl program. Ama Oyle bır kadro yaparkarkı herkez ekran basına gelebılır, atıyorum mesela. Ikizler, Özlem, Aysenur, EzgiBaylar, Tugce, Nur, Gizem, Zeynep, Emel, Melisa, NazlıSultan, Mihriban, Gulsah, Ezgi. Muthis olurdu. Ama bu hayal. Ozel hayatı desmeyi gereksiz ıslere gırmek yerine birinci sezonun kalitesini devam ettirebilselerdi tarzı ön planda tutup o zaman hayal olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?