İşte Benim Stilim TV8 3. sezon

Ne bicim bir ayrimcilik yaptilar, en basta varlikli yarismaciyi almassin yarismaya bunlar olasin diye eger iyi niyetleri varsa ama bilerek yaptilar 2-3 zengin yarismaci alip digerleriyle para sponsor kavgasi olsun malzeme ciksin istediler.
Bir ara zeynep e yuklediler Nihal in yonlendirmesiyle sonra Zeynep kendi ni cekti o tartismadan ondan sonra Melisa yi kullandilar. Yok stilisti yok porshesi. Gizem de arkada mikrofinlar peslerinden kosuyor onlarin.

Özden nerden geldıgı bilınmeyen kirli kılotlar yuzunden yargara cıkarıp soyunma odasında Melisa nın uzerıne atıyor sucu, Kemal aglayan Ozden e sarılıyor teselli ediyor, Melisa ya pis laflar soyluyor hemen ardından. Bunların hepsi ni hatırlıyorum parcaları bırlestırınde tesaduf olmadıkları planlı oldukları ortaya cıkıyor.

Nazlı Sultan stylıng kullanırken Melisa bır gunlugune style parası vermıs dıye stılıste 1500 lıra, 30 dakıka onu konustular. Nazlı Sultan ınkar edıyor ben kullanmıyorum stylıng dıyor ona ınanıyorlar birde Melisa ya fırca cekıyorlar sen nasıl Nazlı yı ıma edersın dıye, Melisa ben bır gunlugune tuttum stylıng ama onun oyle dendıgını bılmıyordum dıyor sureklı, Kemal mal ı Nıhal savunup Melisa yı dogruyor. Ama herkez anladı orada neyın dogru oldugunu, telefonla baglanan lar olmustu ANO yorum programına onlarda soyledi Melisa haksız Nazlı-Nihal haklı mıs gıbı gosterılmeye calısıldı. Nazlı Sultan ın sırları sonradan cıkınca oda ayrılmak zorunda kaldı.

O kilotları kızların dolaplarına koyanda bulunamadı, ben anladım ama o gün, ekip ten birileri kasıtlı yaptı, tartısma cıksın dıye. Bir Allah ın kulu sormazmı bunu kızların hıcbırı kotymadıysa soyunma dolaplarına gırıp cıkan baska kım oldu dıye?
Bu olayların videoları var nette, sonra linklerim.

Son düzenleme:
ay şilan sineme ilkokul çocuğu gibisin diyo sanki kendi çok olgunda, iki gündür gülşahla sinem arasında devam eden bu gereksiz tartışmada sinem haklı bence

arkadaşım kusura bakma.normalde takip etmiyorum ama yorumlara baktımda hep geçmiş yarışmacılar özellikle melisa hakkında yorumların...vallaha anlamadım...dediğim gibi topiği takip etmediğimden yanlışda anlamış olabilirim

sinemin bugunku ayakkabılar adidas adidas diye yanıp sönüyo resmen, hani reklam amblem falan yasaktı

Hepsi arasından en sevilesi bence Sinem.
En saf ve masum Sinem duruyor.Tartışırken çirkefleşmiyor,abuk sabuk kaş göz süzmeler,dudak kıvırmalar yapmıyor.
Eski yarışmada da bu yüzden sevilmişti.Numara yapıyorsa helal olsun.Kimsenin bu kadar kontrollü olabileceğini sanmıyorum.

Geriye donuyorum habire cunku bugun olanlar ve Allstar da kimlerin olacagi oraya dayaniyor. Ikinci sezon ortasi kirilma noktasi yarismada tarihinde, basta Melisa Sahin, Nazli Sultan ve Gulay olaylari agirlik merkezi. Melisa ve Nazli gidince program aninda yariya dustu reytingler ve hangi sebeple gittikleride halen tam net degil. Onlardan sonrabutun akis degisti final one cekildi 3.sezon gelecek sezon baslayacakken nisan a alindi, Final icin kurallar degisti ve Emel kazandi. Yayin politikasi tarz ve kalite yerine kavga ve sansasyon olaylara endekslendi iyice 3.sezon.
Bugun Mihriban Sima Tumay Sinem in durumlari ni anlamak icin o gunleri iyi okumak lazim. Biz birinci ve ikinci sezonu takip ettigimiz icin bu sezon olanlar sasirtmiyor ve tahmin ediyoruz er gec ne olacak ve sonunda da cikiyor.

Son düzenleme:
Gecen gun Emel in ziyaretini izledim nette. Bu kadar maskaralik olmaz, kız ı nasıl kullanıyorlar oda iyice zivanadan cıkmıs. Izlerken cok rahatsız oldum komedi programımı skec mı moda mı bellı degil. Dans etmeye baslayınca kapattım. Bıraz seviyeli olun bu kadar sulu hareketler gormedım uzun zamandır.
Ezgi Baylar konuk geliyor bugun, 6 ay sonra ilk defa temas kuracalar. Ezgi nin Okan Bayulgen ın programında yaptıgı itirafdan sonra uzun sure araları bozuktu.

Şilan gulşah ve ezgi miydi adı allahım bu ne kustahlık çağla ile sineme yorumda yaptırmıycaklar..bu kızlar çok iğrenç nur yerliyaş bu uçunden de iğrenç.

Cevir kazı , yanmasin. Artık herkeze oyle yapmalarını soyluyorlar.
Montaj olmadıgını bılıyoruz, Öykü ye cok koymus o laf. Habire aklama derdinde.

www.youtube.com/watch?v=Zh1zYloiQSA

Okan bayulgen e soyledigini gayet net duyuyoruz Ezgi nin. Ardından hepsı guluyor.

Benim bir arkadasim 2.sezondan elenen bi yarismaciyla konusmus oradaki kavgalarin hepsi planli yapiliyor demis.

Benim bir arkadasim 2.sezondan elenen bi yarismaciyla konusmus oradaki kavgalarin hepsi planli yapiliyor demis.

Kizlar net olarak soyleyemezler basları derde gırer, ima ediyorlar, Sima ve Nur Bozar gibi once ınstagram a koyup sonra kaldırıyorlar. Ama özel konustugumuz zaman soyluyorlar.

Ezgi Baylar, bana cevap yazmıs o videoyu hatırlattıgım zaman, "farklı farklı de dedım" dıyor.

"All star la ilgisi yok haberin Çıktığı gün de aynı açıklamayı yaptım ben küçük hesaplar Peşinde koşacak bir insan değilim." dedı bır baskasına.

Aysegul ıle konusurken Okan Bayulgen aysegul un davranıslarına degınırken soyluyor Ezgı o lafı ancak.
Herneyse sonucda barısabılceklerını beklıyordum zaten, Ezgi Baylar a ıhtıyacları var Allstar da. Cok buyuk bır sorun degıl halletmısler. Ama bız anladık mesajı Okan ın programında. 3 aydır ortada yokdu Ezgi, ilk sezondan en son zıyarete gelen o oldu bu gecıkme bu olay yuzunden oldu.

Son düzenleme:
Zaten arkadasimda birebir konusmus kendisiyle soylemis boyle oldugunu ilk sezondan beri annemle zaten anlamistik herseyin senaryo oldugunu nitekim de cikti ortaya ezgi de itiraf etmis zaten.

Melisa a bak be,
Bugun Nihal e varos deyip durdu. Daha beteri, bir partının secmenine koyun dedi, o partıye oy verenler beni takıp etmesinler konusmasınlar dedi. Cok sert her dusundugunu soyluyor. Asırı politize olmak zaten cok kotu bırsey bugunlerde her taraf icin Melisa ya hıc yakıstıramadım, sonucta sen bir mankensin belki sanatcı sunucu olacaksın, sıyaset e gırmecenki. Oyle dusunuyorsan bile boyle soylemessın. O ne kotu laflar oyle. Stres ve yasadıkları feci etkılmemıs onu. Bir erkekden bile daha sert uslubu var.

Zeynep Öztürk Show Tv kanalinda, kutulu muhabet adli bir programda olacakmis yakinda.
Direk Melisa dan ogrendim yeni.

5 li sms finali var. Ezgi, Gulsah, Silan favoriler. Lost cephesi gunlerdir Cagla icin derin bir kampanya ve yiptartma kampanyasi baslatti. Bu dedikodular ve iddialar yarismada dile getiriliyor artik , kizlar anlatiyorlar juriye, hepsi yalan diyorlar. Lost tarafi Sinem icin 2 aydir calisiyordu ve programa karsi haberler yapiyorlar inadina Cagla yi tutuyorlar.

Bu bir bir manevra, siyatte benzer olayda AKP karsitlari olan zengin turklerin HPD ye oy vermesi gibi (Melisa Sahin in kulaklari cinlasin). Simdide intikam icin Cagla yi destekliyorlar, onu begendileri icin degil ama.

Bana gore bu sezon 1.Mihriban 2.Gulsah 3. Ezgi 4. Silan . Final gunu Ezgi kazanir bence, Silan in guzelligi ne kadar etki yapar belli olmaz. En tarz Gulsah ama soguk bir tipi var kadinlari etkilemiyor fazla. Ben begeniyorum ama tipinide tarzinida. Artist olabilir sert veya patron kadin rollerinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…