arkadaşım kusura bakma.normalde takip etmiyorum ama yorumlara baktımda hep geçmiş yarışmacılar özellikle melisa hakkında yorumların...vallaha anlamadım...dediğim gibi topiği takip etmediğimden yanlışda anlamış olabilirimNe bicim bir ayrimcilik yaptilar, en basta varlikli yarismaciyi almassin yarismaya bunlar olasin diye eger iyi niyetleri varsa ama bilerek yaptilar 2-3 zengin yarismaci alip digerleriyle para sponsor kavgasi olsun malzeme ciksin istediler.
Bir ara zeynep e yuklediler Nihal in yonlendirmesiyle sonra Zeynep kendi ni cekti o tartismadan ondan sonra Melisa yi kullandilar. Yok stilisti yok porshesi. Gizem de arkada mikrofinlar peslerinden kosuyor onlarin.
Özden nerden geldıgı bilınmeyen kirli kılotlar yuzunden yargara cıkarıp soyunma odasında Melisa nın uzerıne atıyor sucu, Kemal aglayan Ozden e sarılıyor teselli ediyor, Melisa ya pis laflar soyluyor hemen ardından. Bunların hepsi ni hatırlıyorum parcaları bırlestırınde tesaduf olmadıkları planlı oldukları ortaya cıkıyor.
Nazlı Sultan stylıng kullanırken Melisa bır gunlugune style parası vermıs dıye stılıste 1500 lıra, 30 dakıka onu konustular. Nazlı Sultan ınkar edıyor ben kullanmıyorum stylıng dıyor ona ınanıyorlar birde Melisa ya fırca cekıyorlar sen nasıl Nazlı yı ıma edersın dıye, Melisa ben bır gunlugune tuttum stylıng ama onun oyle dendıgını bılmıyordum dıyor sureklı, Kemal mal ı Nıhal savunup Melisa yı dogruyor. Ama herkez anladı orada neyın dogru oldugunu, telefonla baglanan lar olmustu ANO yorum programına onlarda soyledi Melisa haksız Nazlı-Nihal haklı mıs gıbı gosterılmeye calısıldı. Nazlı Sultan ın sırları sonradan cıkınca oda ayrılmak zorunda kaldı.
O kilotları kızların dolaplarına koyanda bulunamadı, ben anladım ama o gün, ekip ten birileri kasıtlı yaptı, tartısma cıksın dıye. Bir Allah ın kulu sormazmı bunu kızların hıcbırı kotymadıysa soyunma dolaplarına gırıp cıkan baska kım oldu dıye?
Bu olayların videoları var nette, sonra linklerim.
arkadaşım kusura bakma.normalde takip etmiyorum ama yorumlara baktımda hep geçmiş yarışmacılar özellikle melisa hakkında yorumların...vallaha anlamadım...dediğim gibi topiği takip etmediğimden yanlışda anlamış olabilirim
Benim bir arkadasim 2.sezondan elenen bi yarismaciyla konusmus oradaki kavgalarin hepsi planli yapiliyor demis.
Zaten arkadasimda birebir konusmus kendisiyle soylemis boyle oldugunu ilk sezondan beri annemle zaten anlamistik herseyin senaryo oldugunu nitekim de cikti ortaya ezgi de itiraf etmis zaten.Kizlar net olarak soyleyemezler basları derde gırer, ima ediyorlar, Sima ve Nur Bozar gibi once ınstagram a koyup sonra kaldırıyorlar. Ama özel konustugumuz zaman soyluyorlar.
Ezgi Baylar, bana cevap yazmıs o videoyu hatırlattıgım zaman, "farklı farklı de dedım" dıyor.
"All star la ilgisi yok haberin Çıktığı gün de aynı açıklamayı yaptım ben küçük hesaplar Peşinde koşacak bir insan değilim." dedı bır baskasına.
Aysegul ıle konusurken Okan Bayulgen aysegul un davranıslarına degınırken soyluyor Ezgı o lafı ancak.
Herneyse sonucda barısabılceklerını beklıyordum zaten, Ezgi Baylar a ıhtıyacları var Allstar da. Cok buyuk bır sorun degıl halletmısler. Ama bız anladık mesajı Okan ın programında. 3 aydır ortada yokdu Ezgi, ilk sezondan en son zıyarete gelen o oldu bu gecıkme bu olay yuzunden oldu.
Geçenlerde sinem diyordu burdan bir arkadaş.bugun kım gıtcek acaba
Sinem elendi.kim elendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?