- Konu Sahibi iradesizdukanci
-
İkinizde üniversite okumuşsunuz ve tostcu açacaksınız. Merak ettim mesleğiniz nedir.
anlıyorum seni içindekileri heyecanlarını tek başına ayakta kalmak istemeni vs. hepimiz demiyim de çoğumuz bu yollardan geçtik. hayallerin güzel tabi ama bana kalırsa senin bi hayatta bi artın var bi şansın. baban. bence madem mutsuzsun o şehirde, ikiniz dönün babanın yanına. sen babanın yanında işe başla bence sevdiceğin de :) inan baban olumsuz düşünmez. hem bence şuan gözüne küçük görünen k.valideyle altlı üstlü oturma sorununda kalmamış olur. bizi dinle, şansını değerlendir tatlım
O aşık olduğunuz şehri ve sektörünüzü merak etmedim değil
Her ne yaparsanız yapın, ama eşinizin ailesinin üzerine taşınmayın. Bunu bi genelleme olarak değil, sizin şikayetlerinize istinaden söylüyorum.
Yaşam tarzınızın farklı olması, üstüne bide bukadar müdaheleci olmaları, sizi oldukça yoracaktır. Eşiniz her nekadar sizin tarafınızda olsada arada kalacak, ve huzursuzluğunuz sebep olacaktır.
Ama gidip totçu açma olayıda bana pek sıcak gelmedi açıkçası.
Biriniz önden gitse bu şehre, bir iş bulsa sonra evlenirken oraya evlenseniz...
Eşinizin ailesinin yanında oturmayında, diğer konulara çözüm arayın bence.
Direkt mesleğinizi yapmasanız da o şehirde de üniversite mezunu olmanın avantaj sağlayacağı bir iş yaparsınız belki?
aynen öyle babam gel der her şey senin belki de ona güvendiğimden en dibe düşsemde babam var diye deli cesaretim var ama gurur yapıyorum bi yandanda eşimin ,ç güveysi gibi hissetmesinden korkuyorum
Çok ilginç gerçekten. Türkiye'de çok şehir gördüm, yurtdışında farklı şehirlerde kaldım, ama her zaman derim İstanbul'u hiç bir yere değişmem diye. Benim bu kadar sevdiğim şehre böyle kötü söz sözler edildiğini duymak şaşırtıyor beni. Demek bakış açısı değişik olunca, farklı görebiliyor insanlar. İzmir mi bu bahsettiğiniz çok modern şehir acaba?
Neyse, herkes eğitimini aldığı mesleği yapmıyor. Sevdiğiniz şehirde baba mesleği sizi bekliyormuş zaten. Dönün, bir deneyin ne güzel. Siz ailenize geçim sağlarken, eşiniz hayalinizdeki yeni işi kurmaya çalışır. Böylesi daha risksiz olur bence.
peki hangi ihtimal daha kötü. eşinin iç güveysi gibi hissetmesimi yoksa sizin maddi yönden belirsizlikte kalmanız mı, sevmediğin şehirde üstelik k.valideyle altlı üstlü oturup hergün sorunlar yaşamanız mı. kaynanayla altlı üstlü oturup ta mutlu olan bi kişi bile yok ki canım. sen hayatının şansını değerlendir, babanın yanına gidin, mutlu mesut yaşayın
Sen o tostcu dükkanıni açınca baban demiyecek mi eee boşuna mı okudun. Bence sen de onun yanına gitmek istiyorsun ama bir şey demesinden cekiniyorsun babalar demez merak etme hatta daha mutlu olur sen de orada daha mutlu olursun.
Hiç düşünmeden ailenizin yanına dönüp babanızın işlerini devam ettirin. kime neye gurur yapacaksınız onlar sizin aileniz. Nişanlınızda sizinle gelsin. Şimdi seviyorum diye çok şeyi göze almaya çalışacaksınız ama şimdiden mutsuzsunuz ve evlilik öyle bir şey ki bu yaşadıklarınız devede kulak kalacak.
Şua seni o kadar iyi anlıyorum ki bende istanbulda dogup büyüdüm gercekten havasından trafiğinden kalabalığından bıktım bizde nişanlımla şile veya ağvada bi butik otel açıp orda yaşamak istiyoruz bizimki çok masraflı anca 30 yasımıza gelince yapabiliriz ama sizin imkanınız varsa gidin derim büfe açmak çok masraflı bişey değildir borcsuz bi şekilde evlenirseniz düğün altınlarıyla olabilir bana mantıklı geldi :) biz hayallerimiz mecburen ertelicez sizinki inşallah olur :)
Allah yardımcınız olsun canmm,keşke demeyeceğin bir karar alırsın umarım
anlıyorum seni içindekileri heyecanlarını tek başına ayakta kalmak istemeni vs. hepimiz demiyim de çoğumuz bu yollardan geçtik. hayallerin güzel tabi ama bana kalırsa senin bi hayatta bi artın var bi şansın. baban. bence madem mutsuzsun o şehirde, ikiniz dönün babanın yanına. sen babanın yanında işe başla bence sevdiceğin de :) inan baban olumsuz düşünmez. hem bence şuan gözüne küçük görünen k.valideyle altlı üstlü oturma sorununda kalmamış olur. bizi dinle, şansını değerlendir tatlım
amin canım benim üç günlük dünya herkes mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?