- 6 Eylül 2013
- 90
- 44
- 288
- Konu Sahibi sirin_esmer
-
Deniz güzel bir şey şehrinizde varsa kurs murs şart değil. Ben girip oturuyorum çocuk gibi oynuyorum kenarda. Lütfen hayattan keyif almayı bilin. Tam zamanı. Aileyi bir yerden sonra dinlemeyein.
Belli bir süre sonra aileyle yaşanmaz. Bende o hatayı yaptım aile yanına tercih verdim , geldim. Pişman oldum burdan gitmek için 3 senem var. Evlenmeyeceğim zaten. Burdan gidişin yolu zorunlu hizmeti bitirip gitmek.
Yanına gidebileceğiniz bir arkadaşınız filan var mı?Ankaralıyım
Ya sen çalışmasan nasıl okuyacaktı onca çocuk? Anne ne işle meşgul? Kim olsa yerinde arada kalır ama ablasın anne baba değilsin senin de hakkın hayatını yaşamak
Kötüymüş. Benim 3+1 . InsAllah hepimiz için hayırlısı olur.Memurum ve kadrom ankarada çakılı kadro.
İş yeri göndermiş gibi ne bilim seminer vs gibi bir şey uydurup tatile gitseniz olmaz mı ? Çünkü aksini yapamayacaksınız biliyorum.
Yanına gidebileceğiniz bir arkadaşınız filan var mı?
Valla bazen insanı hayatını yalanlarla sürdürmek zorunda bırakıyorlar . Bu sayede hayal gücüm geliştiİyi fikir bir deneyeyim
Ay üzüldüm vallahi gel bana. Akdeniz değil ama Marmara'da takılırız.Arkadaşlarım ankaralı hep yaŞöyle sahil kenarında biri yok ki
Annen ne yapıyor Pekiİlk başlarda kızımın maaşını almam kendi harcadın diyen babam, arada kendi cep faturası ve bağkur primlerini ödememi de istiyor, bir kaç kere ödedim baktım maddi durum değişmiyor baba da hiçbir zaman para yok nedense, sonra bıraktım ödemeyi
Ay üzüldüm vallahi gel bana. Akdeniz değil ama Marmara'da takılırız.
Annen ne yapıyor Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?