- 6 Eylül 2013
- 90
- 44
- 288
- Konu Sahibi sirin_esmer
-
Valla bazen insanı hayatını yalanlarla sürdürmek zorunda bırakıyorlar . Bu sayede hayal gücüm gelişti
Annem senelerce kanama yaşadı okuttu bizi. Rahim kanseriydi. Annen de rahatına düşkün belli ki bence biraz kes yardımı en azından yaz döneminde bi dene bakalım ne olucak çok üzüldüm şuanEv hanımı, karantina öncesi bir ameliyat oldu, halen etkileri sürüyor, evden çıkmıyor
deniz kenarında yaşamaya giden bütün arkadaşlarınla iletişime girmeye çalış , seneye yaza tatili garantile ,
ama bence bir tura katıl , hem daha uygun olur hem bir ortam yapmış olursun
He o bana da oluyor yalan söylemezsin yalan sanarlar yalan söylersin de inanırlarŞaşıyorum bazen ben yalan söylemediğim de yalan söylediğimi sanıyorlar, niye öyleyim bilmiyorum ama hem sorumluluk sahibi hem dürüst olagelmişim bu zamana kadar. Ne kadar aptal olduğumu ancak anlıyorum
Bize gel ben egeliyim .Şöyle güzel bir ege havası iyi olur
Bize gel ben egeliyim .Ama haftaya istanbulda gelin oluyorum tabi
çeşme,urla seferihisarda çok çok güzel pansiyonlar var egeliyim ben de tavsiye ederimŞöyle güzel bir ege havası iyi olur
Dikkatimi çekti bu mesajın sonundaki kilo verme ibresini nasıl yapıyorsunuzKendine müslüman olamıyorsun. Herkese yetemiyorsun. Evlenince de yine oturup kalıyorsun . Hayatin özeti bu maalesef.
Aslında kendinize pranga takan sizsiniz. Yaşınız 27, ayrı eve çıkıcam deseniz kimse bir şey diyemez. Aileniz para harcama dediğinde kendi param deyin geçin zaten bi süre sonra bişey demezler.
Bence bazen ilerde pişman olmamak icin bencil olmak gerekir hayatta ( ki bu aslında bencillik değil kendini sevmek ) . Böyle düsünmeyin ve mutlu mutlu o tatile gidin bu günler birdaha gelmeyecek malesef
Hayat kısa kuşlar uçuyor zaman geçiyor.. kendi paranı kazanıp harcamak kadar guzel bisey var mi bu hayatta elbetteki destek olunur bi sekilde istenirse ama buna alismak ve sorumlulugu evlada yuklemek olmaz.herseyin sınırını bilmek lazım cocuk yaparken onlarin okumasi bakimi vs si hepsini anne baba dusunmek zorunda sonucta
Bagkur primini telefon faturasini vs odetmesi cok alismis sizden gelen paraya siz calismadan once nasil oduyormus bence sizde harcayip bir kismini da birikim yapabilirsiniz yarin birgun evlenincede mi sizden destek bekleyecekler sonucta sizinde aileniz yuvaniz olacak sorumlulugunuz artacakGaliba gözleri hep bana baktı.
İşsizken biran önce evlen git diyen babaannemin şimdi evlenirim diye ödü kopuyor, trajikomik bir hayat yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?