- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi heartless-
-
Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii
Bi tuzlu kahveyi içemedi, annesi de onu gelip lavaboya döktü diye sorun mesele edilecek bi durum değil. Annenizde maşallah hemen sizi dolduruşa getirip arana mesafe koy diyecek kadar, daha söz gecesi kayınvalidenle arana set çekmiş. Pesss! Hiç gerek yok bunlara. Ne olmuş yani eşiniz tuzlu kahveyi içemedi diye. Ne güzel sorunsuz bi gece geçirdik demişsiniz. Böyle incir çekirdeğini dahi doldurulmayacak mevzular için, bi ömür yüzüne bakacağınız insanlarla sorun meseleler yaratmayın. Kusura bakmayın ama annenizin sizi ikaz etmesi çok yanlış. Annelerin meseleleri için de eşinizle sakın ha münakaşaya girmeyin. Lütfen annenizlede bi oturup konuşun. Bunun ilerisi var. Lütfen ileriyi düşünerek hareket edin. Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun.Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Sizin anneniz güya mesafe koy diyerek sizi "düşünmüş" ya heh işte kayınvalidenizin yaptığı devede kulak kalır
Ahahahahahaha resmen gerilim filmi olmuş, imdb 9.9CHAPTER ONE
Heartless mutfakta bulaşıklarla meşguldü. Bir taraftan dağınıklığı toparlamaya çalışırken bir taraftan da zihnini meşgul eden o karanlık düşüncelerden sıyrılmaya çalışıyordu. Neden sonra kapıda kayınvalidesi elinde içindeki kahvenin yarısı içilmiş, dudağındaki sedefli rujun izinin belli belirsiz çıktığı bir fincanla belirdi. Heartless o esnada “acaba bu yarısı dolu bir fincan mı yoksa yarısı boş bir fincan mı” diye kendine sormadan edemedi. Ne var ki bu konu hakkında düşünmeye başlarsa her zamanki egzistansiyel problemlerinden sıyrılamayacağını erkenden öngördü ve hayatındaki en önemli günlerden birini bu tür düşüncelerle gölgelememeye karar verdi. Kayınvalidesi fincanda kalan kahveyi yüzünde eğreti bir gülümsemeyle lavaboya döktü. Acaba bu heartlessin müstakbel eşi için hazırladığı o kabih kahve miydi? Tahayyül ettiği bu vaziyet hakikat miydi yoksa yalnızca bir mevhumdan mı ibaretti?..
Senin annenin tutumu bin beterYa ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii
böyle adetleri çok saçma buluyorum ,insanların midesi bozulabilir çok saçma bir adet diyelim ki yaptınız bir yudum aldı yeter illaha hepsini bitirip midesi mi bozulsun ,mutlu günü rezilmi olsun bunu mu istiyorsunuz.Bilmem belkide ama ayip ya
18 yaşında oğlu olan bir anne olarak ben müstakbel kayınvaldeyi anlayabiliyorum.Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Siz o kahvenin tadına baktınız mı kıyamam ıştır çocuğuna iyi yapmış bence sinirlenecek gerçek sebepleriniz olmaz umarımIyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Asıl tehlike burnunun dibinde haberi yokbu kızın ailesi fena. mutsuz olacak dolduruşa gelip haberi yok.
Canım kusura bakma ama benim de erkek kardeşim var ve ben de o tuzlu kahve olayına müsade etmem kızarım da çok saçma ve gereksiz bir adet eşime de kıyamadım yapmadım bu yüzden mide rahatsızlığı geçirenler var. Sen özenmiş yapmışsın o da bir yudum icmistir herhalde bence mesafe koyulacak bisey değil daha neler göreceksin ki inşallah herşey iyi gider ama bunlar küçük şeyler şimdiden kin tutulup üzülünecek şeyler değil .Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
İşinize gelmeyince cinim hingi iditi yipmik istiyirsi yipiciğim ikiy?Canim hangi adeti yapmak istiyorsa yapacagim okey ?
Canım kayın validen bunu kötü niyetle yapmamış olabilir belki yersiz bir espri yapmaya çalışmış da olabilir. Ne kadar ayıp da olsa annen aşırı tepki vermiş diye düşünüyorum böyle bir konu için kayın validenle neden arana mesafe koyasın ki ? Eğer çok canın sıkıldıysa yeri zamanı geldiğinde uygun bir şey söylersin ama bu konuda kimseyle yüz göz olmaya gerek yok. Bu konuda kayın validenle arana mesafe koyacaksan ileride olabilecek ufak tefek şeylerde canınız daha çok sıkılabilir bence canını sıkma gül geç :)Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?