- Konu Sahibi heartless-
-
Hatta biri tuz, baharat iyice abartıp deterjan eklemiş damadın kahvesine. Adamcağız isteme gecesi mefta olmuş. Duydunuz mu bunu? Ben bir gıdım tuz kattım adetse adet işte. Cıvkını çıkarmanın lüzumu yok harbiden.Adam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?
Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.
Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.
Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.
Hatta biri tuz, baharat iyice abartıp deterjan eklemiş damadın kahvesine. Adamcağız isteme gecesi mefta olmuş. Duydunuz mu bunu? Ben bir gıdım tuz kattım adetse adet işte. Cıvkını çıkarmanın lüzumu yok harbiden.
Evlenemedi canım zaten. Damat mevta olmuş dedim ya, hakkın rahmetine kavuşmuş yani. Hay Allah tüylerim diken diken oldu yine..Deterjan ekleyen de artık evlenmesin be. Bi de çocuk yapacaklar. Allaha emanet yaşıyoruz yeminle.
Evlenemedi canım zaten. Damat mevta olmuş dedim ya. Hay Allah tüylerim diken diken oldu yine..
Hem kayınbabam oğlum içemiyorsan içme dedi oda içerim baba sorun yok dedi bir gıdım olduğu için. Kayınbabam içemiyorsan içme dediği için strese falan girmedim, olay çıkarasımda gelmedi gayet olağan.Deterjan ekleyen de artık evlenmesin be. Bi de çocuk yapacaklar. Allaha emanet yaşıyoruz yeminle.
bence bu tür şeyleri büyütmemek gerek ..Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
kadının hareketinde ne var?
niye tuzlu yaptın mı demiş kibar davranmış.
siz annenizin dolduruşuna gelmişsiniz apaçık.
otu boku sorun haline getirirseniz geçinemezsiniz.
annenizi uzak tutun ilişkinizden. mesafeyi ona koyun asıl.
Eğer tuzlu kahveyi içerse seninle evlenmeyi çok istiyorum, senin için her fedakarlığa katlanırım demekmiş.Annenin söylemini makul bulmadım
Resmen seni doldurmuş
Ben erkek kardeşim olsa kıyamazdım ve aynı hareketi yapardım
Tuzlu kahve içince ne oluyor? Ne değişiyor?
Dahamı kıymet biliyolar nedir olayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?