İsteme öncesi yaşananlar

Allah razı olsun çok sağolun fakat inanın özenmekle alakalı değil erkek arkadaşımın tavrı kızın düşüncesizliği gerdi yorumunuz için teşekkür ederim

Hepsini tek tek düşünücem sizde sevgiyle kalın Rabbim mutlu kılsın sizleride

Baya hararetli telaşlı yazmışsın sanırım okuyan anlamak icin cebelleşiyor malesef... Hakkinda hayırlısı olur inşallah...

Bence sen sorunlu bir insansın.surekli mız mız eden birşeylerden şikayetçi olan tiplerdensin anladığım kadarıyla.
Nereden anladığınızı sorabilirmiyim insanları analiz etmek ne kadar kolay sevmediğiniz insanla aynı ortamda olmayı istememek mızmızlıksa bağırıldıgı halde sürpriz yapılmaya onca yol yürütülüp sonra sevmediğiniz birinin evine gitmeye zorlanmak mızmızlıksa öyleyim

Bana bu teklif öncesi bile istemeye kız arkadaşı için gelse mi acaba diye teklif bile etti sevmediğimi ne şekilde söyleyeceğimi şaşırdım yorumunuz için teşekkür ederim
Yok artık pes senin bütün önemli gunlerim o kıza sinir olarak zehir olacak ve kıza ne desen sen kabahatlisin bu o kızla ya da eş adayınızla yaşadığınız ne ilk ne de son sorun demek ki. Açıkca sevmedigini söyle yoksa iyice hayatınıza mudahil olur kiz isteme nisan eşya alma ev yerleştirme düğün falan derken delirirsin

Maalesefki bende ilişkinin en başındaki ben değilim daha mutlu daha iyi hisseden kız gitti şimdiden

Çok açık net tavrımı söylediğim halde evlilik teklif imde kendisini buldum

ikinizin de hataları var. Eğer istemiyorsan uzatma ki karşı tarafa da yazık olmasın. 3.5 senelik evliyim ne tek taşım var ne bir evlilik teklifi aldım. Evet olsa daha güzel olurdu belki ama ne bileyim yine yapmış birşeyler. Sen ana odaklanmak yerine sevmediğim insanlar olmasa vs diyorsun. Takılma bunlara rahat ol biraz akışına bırak. Stresten hem kendini hem de nişanlını boş yere üzüyorsun

Belki size şımarıklık gelicek, böyle sevmedigim insanlar arasında olmasındansa inanın hiç evlilik teklifi almasaydım daha mutlu olurdum bazen bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyi fakat oldu bi kere haklısınız ana odaklanmalıydım yapamadım.teşekkür ederim yorumunuz için

Hiç olmaması ayrı bi yara emin ol, kendimden biliyorum :) herkes iyi kötü birşeyler anlatırken sen ben de birşey yok diyip gülüyorsun :)) eşim yapabileceklen yapmadı ve diyorum ya hala bi tek taşım yok:)

Hiç olmaması ayrı bi yara emin ol, kendimden biliyorum :) herkes iyi kötü birşeyler anlatırken sen ben de birşey yok diyip gülüyorsun :)) eşim yapabileceklen yapmadı ve diyorum ya hala bi tek taşım yok:)
Gerçekten huzur saygı anlayış varsa bunları çok beklemiyorsunuz son zamanlarda aramızda hep bi tartışma olduğu için sanırım bende konuyu büyüttüm inşaAllah tez zamanda alır enişte bey :)

adama ısrarla sevmiyorum bu kızı diyorsun hadi kahvaltıya gitmeye katlanırsın 2-3 saat neyse de böyle özel bir ana sevmediğin insanları dahil etmesi çok saçma.

bunun maddi durumuyla da ilgisi yok. başbaşayken etseymiş sevmediğin insanların burnunun dibinde ne alaka ???

bence sen haklısın , her şeyi bu yüzden çöpe atmak doğru olur mu sen bilirsin ama içine sinmiyorsa sinmiyordur.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, kahvaltıda da erkek arkadaşım bir türlü kalkmadı en sonunda ben artık müsaadenizi isteyelim dedim sevmediğimi bildiği halde bu ısrar nedir ben bir türlü anlamadım güzelliklede söyledim yine aynı artık detaylıca düşünüp ona göre bir karar veririm Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde lafını duyunca kendimi küçük düşürülmüş ve çok kötü hissettim

istemediğim halde hem beni görüşmeye zorlayacak, hem de yukardaki cümleyi kuracak. adama demezler mi o zaman, senin fikrin neyse zikrin de o, size maletmesin düşüncesini.
ben sizi haklı gördüm, olabilir bazen kadınlar arası elektrik tutmaz hoşlanmazsınız. ille de burnunuza sokmanın anlamı yok.
siz yapsanız aynını napardı, empati yapsın.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ben bu erkek arkadaşların kız arkadaşlarla hele nişanlı ya da evli ya da sevgilisi ile görüşme olayını bir türlü anlayamam. Bence nişan ya da evlilik yoluna girmeden olayı biraz daha içinizde sorgulayın. İçinizde ki şüpheler cevap bulamıyorsa işiniz zor. Herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…