- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Unpretendingg
-
Sogumakta haklısın hem yetersiz hem komplekslı.. bıkere geliyorsun dunyaya, o kız arkadasından neyin eksik?Erkek arkadaşımın kız arkadaşının eşini bana yakıştırır tarzda Beğendin demesi soğuttu teşekkür ederim yorumunuz için
Konuyu tekrar oku ana tema o olsa konun maddiyatla suslenmezdiGerçekten herkes rezidansa maddiyata takmış konunun ana teması onun kocasıyla beni yakıştırması ve bunu yapan kişinin erkek arkadaşım olması
Yorumunuz için çok teşekkür ederimBen sizi haklı gördüm. Sevmediğinizi bile bile her anınıza burnunu sokturmuş. Kızda resmen nispet yapmış. İster özel yapım olsun ister 2. El olsun kime ne ki??? Ayrıca sevgilinizin lafı çok ağır olmuş. Tam ailelerin tanışma aşamasında hemde yerinizde olsam o cümleyi duyduğumda sırf gıcıklık olsun sinir olsun diye o kızı ona yakıştırırdım. ‘Sürekli her anımıza sokuyorsun sevmediğimi bile bile hayırdır’ derdim. Bence biraz süründürün. Aklı başına gelsin.
Konuyu kısaltmak için sinirle yazdığım için okunduğunda o izlenimi vermiş maalesef konunun ve benim üzüldüğüm tek şey erkek arkadaşımın bu sözü söyleyebilecek kadar ileri gitmesi. Eğer maddiyatçı biri olsaydim bunu burdada evet maddiyatçıyım diye söylerdim. Sonuçta herkes aşk evliliği yapmıyor maddiyatçılığı softlaştırdığı şekilde mantık evliliği yapanda var.Konuyu tekrar oku ana tema o olsa konun maddiyatla suslenmezdi
İnanın bu durum olmadan önce ben bu kızla görüşmek konuşmak istemiyorum sevmiyorum kelimesini defalarca söylemiş biri olarak bi sonuç alamadım şimdi söylesem tamam der sonra yine böyle birşeyin içinde kendimi bulurum. Hatta daha evlilik teklifi öncesi buraya gelicekti o kızın konusu açıldı yine o kız yüzünden saçma bi sebeple tartıştık yine evlilik teklifimde kızda yer aldı. Yorumunuz için çok çok teşekkür ederimSiz haklısınız, sevmediğiniz biriyle zorla görüştürmesi doğru değil. Zaten yanınıza gelmiş bir günlüğüne, onda da elalemin evinde ne kahvaltısı? Başbaşa bir kahvaltıya gidebilirdiniz.Madem işler buraya geldi, deyin ki en güzel günümüzü o iki sevimsiz yüzünden mahvettin, sevmediğimi bildiğin halde onlarla görüştürdün , yetmedi birde onların yanında evlilik teklifi ettin en özel anımda bile beni mutsuz hissettirdin. Bu saatten sonra o kızı ve eşini görmek görüşmek istemiyorum sen istiyorsan görüş beni karıştırma de. Benim senin sevmediğim bir arkadaşım olsa zorla senle görüştürsem ne düşünürsün de, zaten beni yakıştırdığın adamı da karısını da görmek istemiyorum diye restini çek, onlardan kurtulmuş olursun böylece. Erkekler biraz düzdür düşüncesizce davranmış sevgiliniz, bunu fırsata çevirip hoşlanmadığınız arkadaşlarından kurtulun.
Allah razı olsunSogumakta haklısın hem yetersiz hem komplekslı.. bıkere geliyorsun dunyaya, o kız arkadasından neyin eksik?
Bence her anlamda yeterli biriyle bırlestır hayatını. Bıkere geliyorsun dunyaya
Olay cumartesi yaşandı o günden bu yana sürekli düşünüp bi cevap alamıyorum ona öfkem hala geçmiş değil yorumunuz için çok sağolun Allah razı olsunBen bu erkek arkadaşların kız arkadaşlarla hele nişanlı ya da evli ya da sevgilisi ile görüşme olayını bir türlü anlayamam. Bence nişan ya da evlilik yoluna girmeden olayı biraz daha içinizde sorgulayın. İçinizde ki şüpheler cevap bulamıyorsa işiniz zor. Herşeyin hayırlısı.
eşi ona göre daha mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde
Olay cumartesi yaşandı o günden bu yana sürekli düşünüp bi cevap alamıyorum ona öfkem hala geçmiş değil yorumunuz için çok sağolun Allah razı olsun
Kız bana bile yüzüğün özel yapım olduğunu söylemedi, ben kızın herşeyi özel yapım mış dedim diye artık evlilik teklifi bitti onların evinden kalktık avmdeyken şunları söyledim diye sanki sen az biliyosun parmağındaki yüzük bile tasarım dedi sonrasında kızın eşine iyi dediğim için o kaba kelimeyi kullandi o özendirme kelimesini bu olaylardan çok çok sonra söyledim birşeyi yapabilecek gücün varsa yaparsin yok yapamıyorsanda özendirir tavırla tarzla söylemezsin benim ondan hiç beklentim olmadı banada alsaydın yapsaydın hiç demedim biraz anlayış bekledim sadece yorumunuz için çok sağolunSevgilinizin dedigi olmamis, ama belkide o yuzuk meselesi kinayeli bi sekilde soylenmistir. Hani "hee o yuzugude ozel yaptirmis" diyim senin tepkini olcmek icin bakmistir.
Sende ozendigini dile getirmissin ve orda kendini ele vermissin.
Sonrada kizin kocasindan kiskanmis ve oyle bisey demistir. Senin hakkinda gel git yasamistir.
Cunku ben kendimden yola cikarsam , orda " ozendirme" kelimesini kullanmam hic. Aldigim evlilik teklifine geri donerim ve mutlulgumu belli ederim.
O kizin orda bulunmasi haric.
Mutlu günümü resmen mahfettikızın bu kadar hayatında olması ve onun mantığıyla yaklaşırsak, demek ki o da kızdan hoşlanıyor. tek bir lafınızdan bunu çıkaran adam hakkında bende böyle düşünürüm.
ne belli düşünmediği.
insanları tanıdıkça artık kimsenin masumiyetine inanmıyorum.
mutlu olmam gereken günlerde beni bu kadar sıkıntıya sokan insanlar olmaz olsun. böylesi daha hayırlı.
Arkadaşını ya masum görüyor yada ondan hoşlandığı için ve kendine bile itiraf edemediği için hayatınızdan çıkarmıyor. Kendisi sizin erkek arkadaşınızla eşine kahvaltıya gider mi acaba sorun bakalım bir sevgilinize. Kendisi kızın kocasından sizi kıskanıyor gibi kocasını beğendiğinizi ima ediyor ama sizin de o kızdan rahatsız olup sevgilinizi kıskanacağını akıl edemiyor, net çizginizi çekip kesin bir dille söylerseniz görüştürmez onlarla artık. Baktınız ki inat ediyor kızı bozup görüşmek istemediğinizi kıza belirtin, inceldiği yerden kopsun. Kimse için kendinizi üzmeyin, bende sevgiliyken eşimle birkaç tane arkadaşı yüzünden o kadar gereksiz tartışmalar yaşadık ki hepsinden nefret ettim. En sonunda da yüze çıkıp söylemek zorunda kaldım tahammülüm kalmadığı için. Şuan görüşmüyoruz ve o kadar rahatım ki dünya varmış dedim. Kimseye de eşimin falan hatrı için katlanmamak gerektiğini öğrendim. Eşim de bunu artık bildiği için zorlamıyor artık beni.İnanın bu durum olmadan önce ben bu kızla görüşmek konuşmak istemiyorum sevmiyorum kelimesini defalarca söylemiş biri olarak bi sonuç alamadım şimdi söylesem tamam der sonra yine böyle birşeyin içinde kendimi bulurum. Hatta daha evlilik teklifi öncesi buraya gelicekti o kızın konusu açıldı yine o kız yüzünden saçma bi sebeple tartıştık yine evlilik teklifimde kızda yer aldı. Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim
Kız bana bile yüzüğün özel yapım olduğunu söylemedi, ben kızın herşeyi özel yapım mış dedim diye artık evlilik teklifi bitti onların evinden kalktık avmdeyken şunları söyledim diye sanki sen az biliyosun parmağındaki yüzük bile tasarım dedi sonrasında kızın eşine iyi dediğim için o kaba kelimeyi kullandi o özendirme kelimesini bu olaylardan çok çok sonra söyledim birşeyi yapabilecek gücün varsa yaparsin yok yapamıyorsanda özendirir tavırla tarzla söylemezsin benim ondan hiç beklentim olmadı banada alsaydın yapsaydın hiç demedim biraz anlayış bekledim sadece yorumunuz için çok sağolun
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, kesinlikle sade ve güzel bir şekilde evlilik teklifi almışsınız benimde bu şekilde olsaydı inanın daha çok mutlu huzurlu olurdum.Ne demek seve seve :).
Hmm anliyorum.
Bende sanmistim ki sen " ozendiriyor/ ozendim' kelimesini kullanmanin ardindan sevgilin utopuk abartip ' yuzugude ozel tasarim' diye gozun yukseklerde mi olcmeye niyetlendi.
Ama her ne olursa olsun hayvan bi sekilde yapmis evlenme teklifini. Benim ki biz arabada, dizlerine yatarken birden teklifini yapmisti. Kimine gore basit, ama hisler cok yogun ve guzel bi andi ikimiz icin. Helede bas basa olmamiz. Sen en sevmedgin kizin yaninda felan olmamis. Acaba evlenincede gorusmekte diretir mi bu aileyle?
Kusura bakmayın maalesef sinirle yazılınca Türkçe katliamı olmuş..Bu nasil bi Türkçe ya
Allah razı olsun yorumunuz için, kesinlikle şu son yaşadıklarımdan dolayı aklımda binlerce soru işareti oluştu herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür oldum öyle olmak gerekirmiş tekrar yorumunuz için teşekkür ederimTek diyebileceğim,
Asla acele etmeyin.
Bol bol tanımaya çalışın.
Ortamlara girin.
Fikrini,düşüncesini daha çok görmüş olursunuz.
Aklınızda soru işaretleri varken,evlilik için asla acele etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?