Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

ya bide şey sorcam misafirlerin elini kapıdamı öpcem yoksa içeri girip oturduklarındamı???

ya bide şey sorcam misafirlerin elini kapıdamı öpcem yoksa içeri girip oturduklarındamı???

anam içeri girince öpersin kapının önünde kargaşa oluyo zaten herkes orda misafirleri karşılıyo olucak şöleeee süzüle süzüle hoşgeldiniz dersinnnn :roflol:içeri girincede öpersin bana bak kıs damadın yanacıklarından öpem deme sakınnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben kapıda karşılarken öpücem yafs içeri girmelerini bekliyemem :)))

sen bilirsin yavrucum emin ol o an ona kimse aslında dikkat etmiyo yok içerde öptü yok kapıda öptüü iki tarafta helecanlı oliyi zattiii:teselli:

anam içeri girince öpersin kapının önünde kargaşa oluyo zaten herkes orda misafirleri karşılıyo olucak şöleeee süzüle süzüle hoşgeldiniz dersinnnn :roflol:içeri girincede öpersin bana bak kıs damadın yanacıklarından öpem deme sakınnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam kargaşada daha iyi beeesırnaşık şeyiçeri girince ben bi şaşalarım dizlerim titrer herkes bana bakcakkkkdelikafadulden
damada sarılcam bırakmıcam bida :teytey:

ya birde kafama takılan şu var
misafirler kapıda karşılanıyo hoş baş ediliyo sonra buyrun deniliyor odaya geçiliyor
burda gelin adayı yani bizde mi onlarla beraber odaya geçicez :)))
inanın çok cahilim hiç böle bi şeye şahit olmadım :))

misafirler kapıda karşılanıyo hoş baş ediliyo sonra buyrun deniliyor odaya geçiliyor

sanırsam şöle olur:
damat çiçeği kapıda sana verir sen çiçeği biyere koyarken onlar içeri geçerler sora arkalarından gider ellerini öper mutfağa geçersinnndelikafadulden

anam kargaşada daha iyi beeesırnaşık şeyiçeri girince ben bi şaşalarım dizlerim titrer herkes bana bakcakkkkdelikafadulden
damada sarılcam bırakmıcam bida :teytey:

aman kıslar gönlünüsden nası geliosa öle yapın yaaa boşverin kim ne dicek nolucak kıymetini bilin çok güsel günler gerçekten heleki nişanlılık dönemi süperrrr tadını çıkarın yanii:sm_cool:

sen doooru mutfağaaaa dooooru mutfağaa kaave yap çay koy servis yap süzül şöleeee gelinsin sen çiçeğeni vazoya koymayı unutma isteme olupta evet denince de çikolatanı ikram ediceksinn unutma:roflol:

bende şöyle olmuştu..ilk olarak annem falan kapıyı açtılar bende ordaydım hoşgeldiniz falan dedim damat çiçeği çikolatayı bana verdi ,onları masanın üstüne koydum içeri geçtiler..sonra ben içeri girdim ve teker teker öptüm çıktım oturmadım onlarla bişeyler ikram edilirken grdim

bende şöyle olmuştu..ilk olarak annem falan kapıyı açtılar bende ordaydım hoşgeldiniz falan dedim damat çiçeği çikolatayı bana verdi ,onları masanın üstüne koydum içeri geçtiler..sonra ben içeri girdim ve teker teker öptüm çıktım oturmadım onlarla bişeyler ikram edilirken grdim

ahanda bn de aynen böle yapıcammmmkaydirigubbakcemile5

kızlar söylemeden geçemecim öyle sadece istemeye evdeyseniz yani söz filan olmucaksa illa uzun topuklu taşlı filan ayakkabıya gerek yok güzel sade bir babet işinizi görüz hem çok tıkırdamaz.

kızlar söylemeden geçemecim öyle sadece istemeye evdeyseniz yani söz filan olmucaksa illa uzun topuklu taşlı filan ayakkabıya gerek yok güzel sade bir babet işinizi görüz hem çok tıkırdamaz.

evet canım sana katılıyorum cici bir babet veya elbiseye uygun ufak topuklu bi ayakkabı süper oluyo

Arkadaşlar benim de 12 nisan da nişanım var kısmetse...beni müstakbel nişanlım uyardı onun tansiyonu var tuzlu bişey yiyemiyo,sakın tuz atayım deme tansiyondan muradımıza eremeden öbür tarafa yollarsın dedi :) allah korusun tabi :) ben öyle bişey yapmıycam yada zararsız bi yöntem bilen varsa söyleyebilir :)

sende bolcaaa şeker ekle kahvesinelülülülülülü

haklısın canım..bende 3-4cm lik bişey giymiştim..sürekli insan ayakta oluyor..zor vallananiknanik

ahha canım çok alemsin...kapıyı ben açmıştım..ooww hoş geldiniz diyerek hepsini öptüm..salona buyur ettim..bizim ev ahalisi zati ayakta karşıladı.onlarda hoş geldiniz dedi...ve hepimiz hep birlikte oturduk..yani sende onlarla oturacaksın ihihihikaydirigubbakcemile5

Back
X