Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız öle deme.mendili adetten sayıyonda tuzlu kahveyi nie saymıonklava:
içcekmi bakalım naniknanik
yap yavrucum sen benimki içemezdi öle tuzlu muzlu kahve sana içerseler ii olurmuyduuu:dilcikar:
ya bide şey sorcam misafirlerin elini kapıdamı öpcem yoksa içeri girip oturduklarındamı???
Ben kapıda karşılarken öpücem yafs içeri girmelerini bekliyemem :)))
anam içeri girince öpersin kapının önünde kargaşa oluyo zaten herkes orda misafirleri karşılıyo olucak şöleeee süzüle süzüle hoşgeldiniz dersinnnn :roflol:içeri girincede öpersin bana bak kıs damadın yanacıklarından öpem deme sakınnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya birde kafama takılan şu var
misafirler kapıda karşılanıyo hoş baş ediliyo sonra buyrun deniliyor odaya geçiliyor
burda gelin adayı yani bizde mi onlarla beraber odaya geçicez :)))
inanın çok cahilim hiç böle bi şeye şahit olmadım :))
anam kargaşada daha iyi beeesırnaşık şeyiçeri girince ben bi şaşalarım dizlerim titrer herkes bana bakcakkkkdelikafadulden
damada sarılcam bırakmıcam bida :teytey:
ya birde kafama takılan şu var
misafirler kapıda karşılanıyo hoş baş ediliyo sonra buyrun deniliyor odaya geçiliyor
ya bide şey sorcam misafirlerin elini kapıdamı öpcem yoksa içeri girip oturduklarındamı???
bende şöyle olmuştu..ilk olarak annem falan kapıyı açtılar bende ordaydım hoşgeldiniz falan dedim damat çiçeği çikolatayı bana verdi ,onları masanın üstüne koydum içeri geçtiler..sonra ben içeri girdim ve teker teker öptüm çıktım oturmadım onlarla bişeyler ikram edilirken grdim
kızlar söylemeden geçemecim öyle sadece istemeye evdeyseniz yani söz filan olmucaksa illa uzun topuklu taşlı filan ayakkabıya gerek yok güzel sade bir babet işinizi görüz hem çok tıkırdamaz.
Arkadaşlar benim de 12 nisan da nişanım var kısmetse...beni müstakbel nişanlım uyardı onun tansiyonu var tuzlu bişey yiyemiyo,sakın tuz atayım deme tansiyondan muradımıza eremeden öbür tarafa yollarsın dedi :) allah korusun tabi :) ben öyle bişey yapmıycam yada zararsız bi yöntem bilen varsa söyleyebilir :)
kızlar söylemeden geçemecim öyle sadece istemeye evdeyseniz yani söz filan olmucaksa illa uzun topuklu taşlı filan ayakkabıya gerek yok güzel sade bir babet işinizi görüz hem çok tıkırdamaz.
ahha canım çok alemsin...kapıyı ben açmıştım..ooww hoş geldiniz diyerek hepsini öptüm..salona buyur ettim..bizim ev ahalisi zati ayakta karşıladı.onlarda hoş geldiniz dedi...ve hepimiz hep birlikte oturduk..yani sende onlarla oturacaksın ihihihikaydirigubbakcemile5ya birde kafama takılan şu var