Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

anneme söledim anne dedim hani ne alaka neden alıyolar dedim.ben evlenirken anneme 2000 bin lira vermişlerdi diyo süt parası diye.aslında varmış böle bişey ama ben ilk defa duydum şok oldum

sannemmmmm:1shok::1shok::1shok:nereli kıs oğlan tarafıııı sen benim topraksın da bizlerde böle adet yok ama anneanneciğinide vermişler ay çok tuhafıma gitti yaww:1shok::1shok:

Psigocum aslında bir yüzük takılsa daha hoş ve anlamlı olur
ama biz de de takılmamıştı

meleksss datlum ben asker beklicem daha yaaa o tarihte evlenmemiz için mayısta gitmesi lazımm dilekçe verdi dua edin ki mayısta gitsin askereeesenağlama

kıslar cancu kaçarrrrrrr
akşamüstü burdayım ama gideyim azcık çeyis çimen bakayımmm anneciğimle

meleksss datlum ben asker beklicem daha yaaa o tarihte evlenmemiz için mayısta gitmesi lazımm dilekçe verdi dua edin ki mayısta gitsin askereeesenağlama

canım benim ya allah yardımcın olsun güzelim.nişan tarihimizde aynı bende 2008 ekim 2 ay var..inşallah askere gider nişanlın allah tez zamanda kavuştur sizi sağ salim inşallah.git bakalım çeyizlere bak güel bulursan banad al olmazmı:)hihoyyyt

pinarpinn datlummmm anlatsana ayrıntıları ne ikram yapacaksınız ne giyeceksin bunlar önemli mevzularrr aydınlat biziiiyerimseniben

cancucum , bana pastane önerin ya hangi pastaneden pasta yaptırcama karar veremiyorum. koskaya baktım dileğe baktım seyrana baktım bitek koskadaki bir beyaz pastayı beğendim.
annem börek kek bide poğaca yapıcak , bide kola vericez .
yeşil bir elbise aldım , koymuştum fotoyu buraya sen görmemişmiydin canımcım.
nişanda bi inci kolye küpe yüzük ve kelepçe set bide bilezik takıcaklar..

benimde daha önceden tek taş yüzüğüm vardı sevgilimin aldığı ama istemeye geldiklerinde annesiyle babası bi tektaş daha almışlar onu taktılar isteme verilme olunca.

canım şimdiden hayırlı olsun ben de 1,5yıllık evliyim bızde istemede bışey takılmadı saddece çok guzel kalp kutuda tüllerle ve kurdelayla suslenmış çıkolata getırmışlerdı ben en sonunda onu ıkram ettım ama sonra 1 gece gectı aradn ertesı gun bız söz nişan karışımı bışey yaptık oz zaman takıldı kolye kelepçe saat tek taş küpe falan takıldı ve nışan sandığı getirdıler içini eşimle ben doldurmuştuk o ayrı yanı ıkımız gıttık ne beğendıysem aldık eşimin ailesı sadece para kısmıyla ilgilendı bence en ıyısını yaptık çunku sandığın içinde iç camaşrş sabahlık vs. şeylerde oluyo ve ben kullanacağüım sonuçta eşim ve ben beraber beğendık hala da severek kullanıyorum sen de herseyını kendın sec canım

pınar siz istemeden sora bişi verdinizmi oğlan evine

yok tatlım bizde bişey verilmez istemeceden sonra

şimdi nişan bohçası hazırladık birbirimize.
bu haftasonu nişan olduğında onlar bohçayı getircekler
haftayada biz onlara gidicez iadei ziyarete. bohçayıda gittiğimizde götürücez.

hımm.anladım canım.
ya kimisi mendil diyo kimisi gümüş tepsi kadeh falan.
giderek kafam karışıyor:)

sannemmmmm:1shok::1shok::1shok:nereli kıs oğlan tarafıııı sen benim topraksın da bizlerde böle adet yok ama anneanneciğinide vermişler ay çok tuhafıma gitti yaww:1shok::1shok:

canım ben ankaralıyım.sözlümde elazığlı bende şok oldum bende bilmiyodum.annemde çok şaşırdı artık kalmadı böle şeyler diyo ama biz heralde süt parası gibi bişey diyoz.belkide kadın çok sevdi diye takıcak bilmiyozki anlamadım valla.anneme takcana keşke bana taksa dimi yani

psiqo canım bak ben bursada yaşıyorum burda istemede veriliyor mendil diyorlar.hatta sana anlatmıştım ben ahşap kutu yaptırdım diye.üstü çiçekli incili beyaz bir kutu çok hoş oldu.içine çorap ve mendil koyup vericez nişana geldiklerinde.ama normalde istemeye geldiklerinde veriyolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…