Günaydın Kızlar...
Dün canımın derdine hiç yazamadım ....
Nasılsınız
elisacım,ben gümüş bi kutu alcam.her yerde bulunur.
mendilide bulursun kolaylıkla.
süslemesi bize kalmış:)
Psigom şimdi önümüzde yapılması gereken bir alışveriş var
bohçalar hazırlanacak alışverişten sonra da
ve haziran ayında da evimizde nişan olucak
ben evde olsun istedim..
bakalım nasıl olucak ama
bu ayın sonunda adapazarına gidicez alışverişe inşallah
hayırlı olsun canım.
merak ediom ya.
tuhaf bi duygu içimdeki.bazen buruk bazen pırpırrrr
ayy kuzum benim ağzından bal damlıyorrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada paşabahçeden bardak takımı baktımm haftasonu alıcam sanırım fikrimi değiştirmessemm alırımkıs nelerin eksik söle bakemmm:içelim:
sannem şekerrr sen orhangazideydin dimi ben sana pasta için kuzenimin telefonunu vermiştim ama orhangazi için bilemiyorum ama eğer bursa merkezde bi pastane sorarsan rıhtım,kafkas,unpa vb gibi pastaneler gayet güsel oluyocokacimcoook ama butik pasta yapıyo benm kuzen hayalini söyle o yapsın şekercimhihoyyyt
cok teşekkür ederim ilgin alakan için saaol:)ama benim daha cok düşünmem lazım :bbo:
yaw söz mendili konusunda çok kararsız kaldım.kimisi dio ayrılık getirir:S
ama hoş bişey.napsam ya:S
hayırlı olsun canım sağol çok teşekkürler senin eksin varsa sen söyle.bende çoook bitmiyor ya bend aha yeni başladım almaya ama.
cancu cum kuzeninle görüştüm internet sitesinide inceledim canım ama biraz pahalı geldi:çok üzgünüm:
kıslarr
sözlümün annesi annemi aramış , nişan için yapabileceğim birşey varmı , istersen geleyim yardım edeyim falan demiş anneme. ya çok sevindimm :)
cansucum hoşgeldinnnn.bende dinlemicem yaptırcam mendili.hoş bi ayrıntı
kıslarr
sözlümün annesi annemi aramış , nişan için yapabileceğim birşey varmı , istersen geleyim yardım edeyim falan demiş anneme. ya çok sevindimm :)
:):) ay ne bileyim garip geldi bana.
ben hiç aramadım kayınvalidemi , ayıpmı ediyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?