psiqo canım bak ben bursada yaşıyorum burda istemede veriliyor mendil diyorlar.hatta sana anlatmıştım ben ahşap kutu yaptırdım diye.üstü çiçekli incili beyaz bir kutu çok hoş oldu.içine çorap ve mendil koyup vericez nişana geldiklerinde.ama normalde istemeye geldiklerinde veriyolar canım
oh ohh allah muhabbetinizi arttırsın yerimseniben
ben bugün dipteyim kızlar benimkiyle öyle bir kavga ettik kiii senağlama ağlamaktan gözlerim öyle bir şişti ki açamıyorum gözlerimi.....
benimde hoşuma gitti canım fikir.güöüş bi kutu alıcam.içine sadece ipek mendil isimlerimizin baş harfini işletcem.kutunun içine nazar boncukları ve inci dökcem
çorap koyup bozmim olayı
canım benim ya allah yardımcın olsun güzelim.nişan tarihimizde aynı bende 2008 ekim 2 ay var..inşallah askere gider nişanlın allah tez zamanda kavuştur sizi sağ salim inşallah.git bakalım çeyizlere bak güel bulursan banad al olmazmı:)hihoyyyt
öle şey olmas canımmm anneciğin sölemeli senin için çok zor bişi olucak anneler yoluyla yordamıyla sölerler benimde öle oldu baban sana karşı tarafla ilgili bişiler sormaya çekinebilir ama annenle paylaşabilir.amaaa anneciğin illa sölemem sen söle diyosa babacığının hoşuna gidecek yemekleri yap güsel bi sofra kur rahat ettir sonra konuyu aç ve söle hemen bi nefeste ilişkinizin ciddiyetinden bahset canımcımm hadi bakalım göreyimmm seniikaydirigubbakcemile5
Günaydın Kızlar...
Dün canımın derdine hiç yazamadım ....
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?