Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Ay ne bileyim ne konuşucamki, çekiniyorum ..
bide çok muhabbet tez ayrılık getirir , arada bir mesafe her zaman kalmalı bence

datlummm mesafe bırak tabikiii öle hergün ararsan yılış yılış bi ilişki olurki hiç hoş olmaz ama nasılsınız hatrınızı sormak için aradım dersin hem gönlü olur hemde sende alışırsın onaa:lepi:

bencede pınar.sonuçta sen verildin.aramalısın.hiç yoktan cuma kutlama bahanesiyle ara bence

tamam kızlar nişandan sonra ki hafta , haftasonuna doğru ararım o zaman
ama nişandan sonra illa anne demek mi gerekiyor , düğüne kadar demesem olmasmı :) nasıl dicem bilmiyorum çünkü

tamam kızlar nişandan sonra ki hafta , haftasonuna doğru ararım o zaman
ama nişandan sonra illa anne demek mi gerekiyor , düğüne kadar demesem olmasmı :) nasıl dicem bilmiyorum çünkü

ayyyyyyyyyyyy pınarrrrrrrrrrrr delirtme beniii:mymeka:diceksin tabikiii geç bile kalmışsınnn isteme olunca sölenir evett ilk sefer zor oluyo kelimeler zor çıkyo boğazdan ama bi kere söle sonrası geliyoooklava:klava:

:):) tamam tamam haklısın biliyorumda napiym çok zor geliyo
ama zorlıcam kendimii
off çok zormuş ya bi an önce ctesi olsada bitse bu bekleyişş

sahiden nasıl anne diycesss
ay sonu adapazarına gidicem ee mecburen o zaman diycem ama nasıl derim ben
helee helee annem yanımda ikenn utanırım yafff

:):) tamam tamam haklısın biliyorumda napiym çok zor geliyo
ama zorlıcam kendimii
off çok zormuş ya bi an önce ctesi olsada bitse bu bekleyişş

sahiden nasıl anne diycesss
ay sonu adapazarına gidicem ee mecburen o zaman diycem ama nasıl derim ben
helee helee annem yanımda ikenn utanırım yafff

klava:klava:klava:klava:vallaaa kızlarr sizz benim gelinlerim olsaydınızz varyaaaa:roflol: çok fena olurduuklava:klava:

pınarpin nişan evdemi olcak salondamı.evdeyse ne ikram ediceksiniz.merak ediyorum ben şu kurabiylerden yapmayı düşünüyorum tabi başka ikramlarda olcak.
bide nişan tepsisinide resimdeki gibi süslemek istiyorum ne dersiniz kızlar

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $15.webp
    20 KB · Görüntüleme: 47
ya sanemcim çok güzeller.aklıma gelmişken onuda sorayım.nişan
tepsisini erkek evi getirmiomu.

sanemcim evde olacak.
ben tepsinin üzerine inciler koycam sadece . ama bu fotoğraftaki süslemeler de çok şık. birde bir mağazada gördüm pembe tüylerle süslemişlerdi şeker gibi olmuştu.

ikramları annem hazırlıcak, börek kek bide poğaca falan yapacak. birde çok güzel bir pasta yaptırıcam. içecekde kola. o kadar..

alalalala.bende erkek tarafı die biliom yaw.hani yüzükleri getiriolar die.
içine yüzükleri takıları koyup geliolar die:S

:)
bizimde alyanslar sözlümde. geldikleri zaman kutuyu vericek bana . ben tepsiye koyucam. sonra kızlardan biri tutucak tepsiyi yüzükler takılırkenn :)
ayy alyansım o kadar güzelki , okadar severek aldımki.
haftaya koyarım fotosunu inşallah kızlar

pınarcım bekliyoruz kuşum alyanslarının resmini
sannem , pınar ikinsinde nişanı evde olucak sanırsam
peki ufak çapta da olsa eğlence olucakmı
müzik .. oyun .. falan nasıl olucak kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…