elissa ben istemiyorum canım öyle eğlence olmucak bizde.
buarada kurabiyelerle ilgili yorum gelmedi
bizdede eğlence olmayacak , zaten çok fazla genç olmıcak , hep teyzeler amcalar olacak. ondan müzik olsada bi işe yaramaz :)
bu arada hakkaten kurabiyeler çok güzel ve zarif görünüyolardı canım
kızlar Allah hepinizi mutlu etsin..
şimdi benim size bi sorum var sözden sonra mı anne diyoruz gerçekten??nişana kdr teyze falan desek olmuo mu
kızlar Allah hepinizi mutlu etsin..
şimdi benim size bi sorum var sözden sonra mı anne diyoruz gerçekten??nişana kdr teyze falan desek olmuo mu
bizim en fazla 25-30 olur çok fazla kişi çağırmıcaz zaten burda pek akrabamız yok.erkek atrafı 5 kişi gelcek bizde yakın eş dost akraba çağırcaz.
bide kızlar o kurabiyeleir kendim yapcam :))))
beni istemeye geldiler ondan sonra bide nişan alışverişinde karşılaştık ne teyze dedim ne annekaydirigubbakcemile3
artık nişandan sonra demeye çalışırım çok zor ama yaaa:1no2:
beni istemeye geldiler ondan sonra bide nişan alışverişinde karşılaştık ne teyze dedim ne annekaydirigubbakcemile3
artık nişandan sonra demeye çalışırım çok zor ama yaaa:1no2:
tatlım sözden sonra demen daha uygun olar a.s
tarifi arv isterseniz verebilirim canlarım.yarın akşam bi denicem eğer olursa yapcam canım.ki yaparım bunu yapanda evde kendi yapmış.pastane işi değil yani
kızlar bnm 3 ay sonra istemeye gelcekler tanısma ve söz bi arada olcak..valla siz o kadar cok sey yazmıssınız ki biz sadece alyans takmayı düşünüoduk..tektası evlenme teklıfınde alcaktı..ben bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim..annemde vefat ettiği için sorucak kimsem yok senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?