• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psiko şimdiden hayırlı olsun diyorum canım snn adına sevindim.
benim de erkek arkadaşımın ailesi temmuzda gelecek isteme faslı için heyecanını anlayabiliyorum ki senin çok az kalmış. topiğe yeni girdim hazırlıklar ne alemde kıyafet falan hazırmı? ne şekilde düşünüyosunuz sadece isteme ve söz yüzüğü merasimimi yoksa nişanmı aydınlat canım fikir edinmem lazım :utangac:

canım sanada günaydın..ayy az kalmış..hadi bakalım hayırlısı olsun .heyecanını paylaşıyorumkaydirigubbakcemile2 iyi haberlerini bekliyoruz..sevgiler..

canım benim çok saolll.gün gün yazıcam heycanımı paylaştığınız için saolun.ama şey diolarherkese sölüon nazar olacak böyle şeyler faszla paylaşılmaz diolar.dedikleri gibide ara ara takışmalar oluyo.korkuom.:çok üzgünüm:

psiko şimdiden hayırlı olsun diyorum canım snn adına sevindim.
benim de erkek arkadaşımın ailesi temmuzda gelecek isteme faslı için heyecanını anlayabiliyorum ki senin çok az kalmış. topiğe yeni girdim hazırlıklar ne alemde kıyafet falan hazırmı? ne şekilde düşünüyosunuz sadece isteme ve söz yüzüğü merasimimi yoksa nişanmı aydınlat canım fikir edinmem lazım :utangac:

canım çok teşekkür ederim.senin içinde hayırlısı olsun.az kaldı son 3 gün kıssshihoyyyt az mı sabrettim bennn:dance:
hazırlıklar bitti sayılır.foto ekleyebilsem koycam kıyafetlerimide eklemeyi bilmiom:uhm:

tamam canım bekleriz mutlaka, Allah alnının akıyla o günü devirmeyi nasip etsin canım :teselli:

canım benim çok saolll.gün gün yazıcam heycanımı paylaştığınız için saolun.ama şey diolarherkese sölüon nazar olacak böyle şeyler faszla paylaşılmaz diolar.dedikleri gibide ara ara takışmalar oluyo.korkuom.:çok üzgünüm:

nazara inanıyorum yüzde yüz doğru tespit:lepi:
emme paylaşmadan da olmiii kiii

psiqo 10 günüm kaldı benimm ama daha bi şey alamdım yawrim yaaaa
netcem bennn

kızlar becerdim galiba bakın bakalım.alalım yorumları.bakın herşeyi söleyin canlarım.

güzelmiş cnmmm begendimmmmmmmm cok hoş olmusunnn
zarifffff ve sıkkkk gülerek giy inş mutlu günündee a.s.

güzelmiş cnmmm begendimmmmmmmm cok hoş olmusunnn
zarifffff ve sıkkkk gülerek giy inş mutlu günündee a.s.

saol kuşum başta terddüt ediodum ama.ağır mı olmuş diye.bugün benimkinede gösterdim oda beğendi.kemer takmayı düşünüom ama o biraz daha toparladı gibi ağırlığı.ayy niş. güzel geçerrrrr:Saruboceq:

canımmmm pek beğendim elbisenii sendede güsel durmuşş ayyy son 3 gün yaa allah kolaylık versin ama şu nazar olayına bende katılıyorum bizde istemeye son 5 gün kala bi kavga etmiştik varyaaa isteme cmt günüydü biz cuma akşamı barıştık o yüzden tabiki heyecanını paylaş ama herşeyini çok anlatma emiiii eee misafirlere ne mamalar ikram ediceksiniz anlat bakalımcokacimcoook

canımmmm pek beğendim elbisenii sendede güsel durmuşş ayyy son 3 gün yaa allah kolaylık versin ama şu nazar olayına bende katılıyorum bizde istemeye son 5 gün kala bi kavga etmiştik varyaaa isteme cmt günüydü biz cuma akşamı barıştık o yüzden tabiki heyecanını paylaş ama herşeyini çok anlatma emiiii eee misafirlere ne mamalar ikram ediceksiniz anlat bakalımcokacimcoook

ya kuşum beğendinizmi gerçekten.hala tereddütlerim var:çok üzgünüm: işyerinden bi abla şimdi rengi pek içime sinmedi falan dedi içime kurt düşürdü napsam yaa offff ne zormuşşşşşşşş:bbo:
canım ikram işide ayrı telaş olcak.yemekler yapılcak menüyü şöyle dşünüoz:
çorba pilav tavuklu patesli fırında salata sarma dolma
çayın yanına börek kek kurabiye olursa bi çeşit daha
üstüne vakit kalırsa meyve çerez falan

gal.php

tatlım bunlarda bnm söz cicilerimdii:))

Son düzenleme:
ya kuşum beğendinizmi gerçekten.hala tereddütlerim var:çok üzgünüm: işyerinden bi abla şimdi rengi pek içime sinmedi falan dedi içime kurt düşürdü napsam yaa offff ne zormuşşşşşşşş:bbo:
canım ikram işide ayrı telaş olcak.yemekler yapılcak menüyü şöyle dşünüoz:
çorba pilav tavuklu patesli fırında salata sarma dolma
çayın yanına börek kek kurabiye olursa bi çeşit daha
üstüne vakit kalırsa meyve çerez falan

canım kimin ne sölediğine bakma sen bence süper bi renk güsel bi fön çektir sadede bi makyaj harika olur kemerle daha güsel duruyo bence bu arda menü bayağı zengin süper olmuş yemek vereceğin için çayın yanına daha hafif şeyler düşünebilirsin mesela ufak kanepeler olabilir.ekler pasta gibi tatlılar falan..cokacimcoook

Back
X