- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Evi olsun ama sevmediğim adamla yatağa girerim diyosun yaniEtmezdim. Yanlıs anlamayın lütfen beni. Ben bazı setleri gördüm biliyorum o yüzden olmazsa olmazım bir evi olsun istiyorum. Evi olsaydı mantık evliliği yaptım en azından mantığma uyuyo derim
O düşünce varsa alırlar iyi de bir aile diyorsun. Evi çok takma sen damat adayına bak sevecekmisin sana davranışları Nasıl ahlakı Nasıl aileye davranışları Nasıl saygılı mı vb ilişkide çok farklı oluyor erkekler arkadaşlıktan. Sevemezden ömür geçmez daha büyük sıkıntılar nüks eder. Zengin olur evi arabası olur ama saygısızdır bir halta yaramaz. Birde çok beğenmedim demişsin güzellik çok göreceli bir kavramdır. Bazı insanlar vardır çirkin dersin ama çok güzel bir karakteri vardır çirkinliğini örter mimiklerini bile seversin. Dünya güzeli de olsa kötü karakterlidir güzelliğini örtüler. Göze hitap eden gönle hitap etmez belki ama gönlüne hitap eden gözüne de ömrüne de hitap eder unutma yüz geçici gönül kalıcıdırİlk basta ev alcaklar dendi.Abisinin evi var ama hala borç ödüyolarmıs.Bişey sormadık bizde.
Daha çok küçüksün acele etme benceHayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.
Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.
Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.
Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Ben bu konuyu beni ve ailemi aşağılayın diye açmadım. Çok terbiyesizce bir yorum olmus.Anne babanız nasıl bi kafayla yetiştiriyo anlamak güç. Evi olsun gerisi önemsiz. Eve sarılıp yatarsın artık. Evlilik bu mu? Sürekli beraber olucaksın koltukta yatakta yemekte. adam senin vajinanın içine kadar görcek yani tabiri caizse. Amaan evi olsun sallaaaa mı diyosun? ilerde işler ters gitse adam evi satsa boşayacak mısın?
Aşağılama yok.Ben bu konuyu beni ve ailemi aşağılayın diye açmadım. Çok terbiyesizce bir yorum olmus.
Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.
Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.
Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.
Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Ben şuan ne desemde sen baska taraflara çekiceksin o yüzden tamam sen haklısın bisey demiyorum. Yaptığın yorumlar tartışmaya o kadar açık ki çok kırıcı konusmussun beni tanısan emin ol böyle düsünmezdin yine de bisey demiyorumHa bir de sen
Birşey merak ettim evi olsun dediğin ,istemeye gelen kişi kaç yaşında? Ve senin şahsına ait evin var mı?
Ben yaşadıklarımdan dolayı cok yıprandım size göre cocuk ama ben cok sey gördüm cok insan tanıdım böyle karakterli insan görünce de istee istemez tereddütte kalıyorum
Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim hepinizin söylediklerini düsünüyorum. Ama yorum yaparken kırmayın lütfen.
Beni yanlıs anlayan olmus ben maddiyata kesinlikle önem veren bir insan değilim ailem beni böyle yetiştirmedi. Ama istanbulda gerçekten geçim çok zor para olmayınca huzur da olmuyo. Ben öyle yatı olsun katı olsun demiyorum ki. Sadece bi evi olsun birde düzenli maaşı yeter zaten.
Ben o insanla anlaşırım eminim. Tek kafama takılan şey dış görünüşü ve evinin olmaması. Bir arkadasta demis ki yarın öbür gün konu açarsın baskasına bakıyorum diye. Gerçekten ben öyle bi insan değilim ben bi yola girersem severim zaten sevmek zorundayım.
Bende farkındayım erken ama böyle bi aile de bu devirde cok zor bulunur. Aşk evliliği yapamaya kalktım gözlerim kördü yaptığı hataaları göremiyodum ama şuan iyiki olmamıs hersey dıs görünüs değil diyorum. Ben bu insana hayır dersem ilrde pişman olma ihtimalim de var.
Ben şuan ne desemde sen baska taraflara çekiceksin o yüzden tamam sen haklısın bisey demiyorum. Yaptığın yorumlar tartışmaya o kadar açık ki çok kırıcı konusmussun beni tanısan emin ol böyle düsünmezdin yine de bisey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?