- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Uzun uzun yazıp cesaretlendirecektim ama şimdi gerek yok diye düşünüyorum.Sakin bu adamla evlenme.Sen kpss ye kazanmasaydin adam seninle evlenmek istemiyormus bile sen de anne ve babani onun icin hice say aferin sana.Kendine gel canim cok pisman olursun konularina baktim da persembenin gelisi carsambadan bellidir.
Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben
Şimdi sen aşık oldugun icin benim icin önemsiz gelmezlerse gelmesin diyorsun ama farkındamısın seni ve aileni hiçe sayıyorlar simdi takmayacaksan evlendikten sonra hep aklında dönüp durucak böyle oldu şöyle oldu aşktansa mantıgı tercih ederim ben he beni istemeyen cocugumu da rüyasında görürHanımlar ailemin haberi yok, diyemiyorum. Ekimde tanışma olacak onu biliyorlar ama babasının gelemeyeceğini söyleyemiyorum. Bir an önce açıklamam lazım ama nasıl açıklayacağım.
Kendi evladı merhamet vs demişsiniz ama istemiyor öyle bir bağırıyor ki telefonda. Ben nasıl alıp konuşayım.
Araya ablası çok girdi çok uğraştı 40 yaşında ablası da. Hani amcaları falan da soktu galiba. Oğlum istiyorsa kendisi gitsin diyor. Eşini de göndermiyor.
Güncelleşin ama yazayım yine de dedikodu benim umrumda değil ama annemle babam çok hassas bu konularda. Acaba ne oldu da bu düzeye geldiler damadın annesiyle babası yok demeyecek mi herkes. Anlatsam da inanırlar mı tek sebep onun memleketinden olmamam.
Babası 73 yaşında ve ikna olmayacağına artık emin gibiyim.
Bir yol bulsaniz banada soyleyin. Bende ayni durumdayim.Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar
Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar
Erkek arkadaşın yemiş içmiş gezmiş öyle miO olay öyle olmadı bence güzelim.Cocukcagiz 34 yaşına kadar ailesine para gönderdi ve şimdi evlenmesini istemiyorlar.Evlendikten sonra ise oğlum seni çok ozledik diyerek gelip 2 ay kalan ,giderken de bayramda siz gelin diyen tiplerden olacaklar!!
Bak bu senn mesajın,adam resmen seni sen olduğun için değil sadece stadün olsun diye istiyor..
Makam delisi çünkü..
Konuna gelirsekte seni istemeyen birinin oğluyla evlenme düşünceni çıkar kafandan..
Ailen duysa ne hisseder hiçö düşündünmü..
Su atanma olayını okuyunca bir arkadaş yukarda alinti yapmis bu konuya gicik oldugum icin yaziyorum bir arkadaşım vardi kizi istemeye gelirlerdi memur olmadigini duyan istemezdi çünkü memur istiyorlarmış, simdiki erkeklerde akilli maşallah .......
Elim ekmek tutan insanim, şükür esimle bikac sene once tanistik isi elime aldim öle evlendim asgari ucretle calisiyordum azmettim bende, ailemin durumu kötüydü yine beni bekledi hatta istersen isin olmasın dedi bu yüzden gec evlendim hep destek oldu su an egitimede devam ediyorum, hala destek, emeklerini unutamam,
Yasin 24 ve elin ekmek tutuyor lütfen acele etme ust duzey memur olmasinin hiçbir degeri yok daha baslamadan kp düğüne gelmiyormuş falan filan niye bu agir yüklerin altina giriyorsunki gencsin ve her yeni gun bir nimet hersey dort dortluk olmuyor ama bence bu is yaş, çok pisman olmadan vazgec evin icine girmeden insanlar anlasilmiyor Allahim hayirli insanlarla karşılaştırsin , aileler okadar onemliki..
Gecmis alıntıdan okudum aglayarak uyuyayim demissin adam kpss atanmdan olmaz demis v.s. Pek uyanik uzak dur dik dur
Keşke tek sorununuz kayınpeder olsaymış. Atanmasaydın bu adam seninle evlenmeyi düşünmeyecekti bile farkında mısın?
Sakin bu adamla evlenme.Sen kpss ye kazanmasaydin adam seninle evlenmek istemiyormus bile sen de anne ve babani onun icin hice say aferin sana.Kendine gel canim cok pisman olursun konularina baktim da persembenin gelisi carsambadan bellidir.
Hanımlar evet KPSS ye 1 ay kala benimle öyle bir konuşma yaptı inanılmaz Ağrı'ma gitmişti burada konu açmıştım.bu adamla evlenilmez
anne-baba faktörünü geçtim adam zaten bi gaip atanmasaydın seni istemiyormuş vs vs
Ben b grubundan atandım. Ama sınava çalışıyorum yine de. O vergi müfettişi.SevgiliBlancKahkul sevgilin ne iş yapıyor çok merak ettim. Zira kendisi siz A kadro yada öğretmenlik kazanamasaydınız sizi istemeyecekmiş. Bu devirde A grubuna girmeyi kolay sanıyor sanırım. Ayrıca ailesi de istemiyor. Kendisi bulunmaz hint kumaşı sanırım. Başka bir açıklaması olmasa gerek.
Hanımlar evet KPSS ye 1 ay kala benimle öyle bir konuşma yaptı inanılmaz Ağrı'ma gitmişti burada konu açmıştım.
O süreçte onu sildim tamamen. Yaşadığım yere geldi( yaklaşık 2 ay sonra)
Anlattı, babam istemiyor. İnan başedemedim vs bişeyler söyledi gitti. Sonra babam ikna olmasada önemli değil. Atanman önemli değil benim için. Kararımı verdim dedi.
Yengesi ve abisi maden mühendisiymiş. Saçma sapan şeyler. (Bu arada kendi kızı lise mezunu kendi kızını okutmamış bu Ada'm)
Neyse aileni ikna et dedim. Olmadı çok ağır konuştular olmuyor napayım dedi. O esnada tercih dönemiydi atandım, sürpriz oldu.
Erkek arkadaşımda sevindi tabii. Baban formalitede olsa gelsin bari dedim. Zaten o ana kadar Nasıl Bi insan olduğunu anladım ama aileme mahcup olmamak için mecbur kaldım. Ama babası için asıl sorun memleketmiş. Buradan birisi olsun istiyormuş. Velhasıl yine ikna olmadı.
Bilmiyorum inanın ben mi çok safım. Çok mu şafça bakıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?