- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Hanımlar evet KPSS ye 1 ay kala benimle öyle bir konuşma yaptı inanılmaz Ağrı'ma gitmişti burada konu açmıştım.
O süreçte onu sildim tamamen. Yaşadığım yere geldi( yaklaşık 2 ay sonra)
Anlattı, babam istemiyor. İnan başedemedim vs bişeyler söyledi gitti. Sonra babam ikna olmasada önemli değil. Atanman önemli değil benim için. Kararımı verdim dedi.
Yengesi ve abisi maden mühendisiymiş. Saçma sapan şeyler. (Bu arada kendi kızı lise mezunu kendi kızını okutmamış bu Ada'm)
Neyse aileni ikna et dedim. Olmadı çok ağır konuştular olmuyor napayım dedi. O esnada tercih dönemiydi atandım, sürpriz oldu.
Erkek arkadaşımda sevindi tabii. Baban formalitede olsa gelsin bari dedim. Zaten o ana kadar Nasıl Bi insan olduğunu anladım ama aileme mahcup olmamak için mecbur kaldım. Ama babası için asıl sorun memleketmiş. Buradan birisi olsun istiyormuş. Velhasıl yine ikna olmadı.
Bilmiyorum inanın ben mi çok safım. Çok mu şafça bakıyorum bilmiyorum
Konyaeş adayınız nereli acaba söyler misiniz
KonyalıOlmadı ağır konuştular dediyse bu işin bitmesi lazım artık..
Nereli bu aile...
Aileni lütfen düşün yüreklerine iner istenmediğini bildikleri anda...
Konyalı
Siz nerelisiniz peki,kültür yada mezhep farkımı varda bu kadar olumsuzlar..
Mezhep ve kültür faklılığımız yok. Karslıyız
Ben b grubundan atandım. Ama sınava çalışıyorum yine de. O vergi müfettişi.
Hanımlar evet KPSS ye 1 ay kala benimle öyle bir konuşma yaptı inanılmaz Ağrı'ma gitmişti burada konu açmıştım.
O süreçte onu sildim tamamen. Yaşadığım yere geldi( yaklaşık 2 ay sonra)
Anlattı, babam istemiyor. İnan başedemedim vs bişeyler söyledi gitti. Sonra babam ikna olmasada önemli değil. Atanman önemli değil benim için. Kararımı verdim dedi.
Yengesi ve abisi maden mühendisiymiş. Saçma sapan şeyler. (Bu arada kendi kızı lise mezunu kendi kızını okutmamış bu Ada'm)
Neyse aileni ikna et dedim. Olmadı çok ağır konuştular olmuyor napayım dedi. O esnada tercih dönemiydi atandım, sürpriz oldu.
Erkek arkadaşımda sevindi tabii. Baban formalitede olsa gelsin bari dedim. Zaten o ana kadar Nasıl Bi insan olduğunu anladım ama aileme mahcup olmamak için mecbur kaldım. Ama babası için asıl sorun memleketmiş. Buradan birisi olsun istiyormuş. Velhasıl yine ikna olmadı.
Bilmiyorum inanın ben mi çok safım. Çok mu şafça bakıyorum bilmiyorum
valla hanım abla bende konyalıyım yok yani bizde o milliyetçilik kavramı yabancı memleketten koca aldım şahsenSizler doğulu,aonlar anadolu insanı bence bunun altında başka sebeblerde olabilir..
Neden sadece kendi memleketinden kız istiyor bu adam..
Tam ben de aynisini yazacaktim ki sizin yorumunuzu gordum.konyalilarda baska memleketten kiz almam diye bisey yok.her memleketten evlenirler.valla hanım abla bende konyalıyım yok yani bizde o milliyetçilik kavramı yabancı memleketten koca aldım şahsen
valla hanım abla bende konyalıyım yok yani bizde o milliyetçilik kavramı yabancı memleketten koca aldım şahsen
hatta bir tek bizde yok nerdeyseTam ben de aynisini yazacaktim ki sizin yorumunuzu gordum.konyalilarda baska memleketten kiz almam diye bisey yok.her memleketten evlenirler.
oğlumuz değilde babası alacakmış gibi dimi ablaYafrum sen aldında baksana adama illada kendi memleketiden alacakmış gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?