İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

Olmadı ağır konuştular dediyse bu işin bitmesi lazım artık..
Nereli bu aile...
Aileni lütfen düşün yüreklerine iner istenmediğini bildikleri anda...

neden ailen hakkında senin hakkında bu kadar kötü konuşan insanlar için bu direnme!
değecek mi yani? ailen için ırkın için sizi kötüleyen insanların içinde olmak , onların soyadını almak, bayramda seyran da muhatap olmak.... çok mu elzem? ölüyor musun bu adam olmazsa?
lütfen biraz daha düşün. seni neler bekliyor gör. kendinin ve ailenin değerini yücelt düşürme lütfen. çok değerli ailen varken başka insanları neden yüceltiyorsun?
yaşın da çok küçük. neden bu acele? neden bu adama bulunmaz hint kumaşı muamalesi yapıyorsun?

24 yaşındaymışsın,evlilik kararın için sakın aileni karşına alma evlat,sorma kafanı duvarlara vurursun..
Seni istemeyen bir aileye anneni babanı nasıl dahil edeceksin bir araya geldiğiniz zaman..
Herkes nefretle bakacak birbirine,olanda ilişkinize olacak gelsin kavgalar dırdırlar bu kadar basit işte..

Gencecik, ailesi de aslanlar gibi arkasında duran ve işi gücü olan bi kadınsın. Bu aileye gelin gitmen hayatının hatası olur. Bizler yetiştiğiniz ailelere benzeriz, eş adayın da ailesine tabi ki benziyordur. Şimdi laylaylom, sonra böyle olmaz. Yani ailesinin geleneği neyse ona uygun davranır, köprüyü geçinceye kadar he diyor sana. Ailene kötü davranacaklar, çoluk çocuk olunca istedikleriyle isteklerin çatışacak, giyimine kuşamına evine karışılacak, baskı göreceksin belki ailene gitmene bile müdahale edilecek.
Kocanın eğitimli olması bunların önüne geçmez kadınlar kulübünde biz neler gördük okuduk...
Hele ki memur olmayanla evlenmem diyen senden on yaş büyük senin aileni istemeyen bi adamla evlenmek bildiğin faciaya yaldır yaldır koşmaktan farksız. Kız evlatlarını okutmayan bi aile hem de.
24 yaşında gencecik insansın, ailene kültürüne uygun seni sevdiği için ailene saygı duyan bi aileye gelin gitmen aşırı çok önemli, boşanmaların temeli bu saygısızlıktan çıkıyor. Yapma gözünü seveyim ya, aç gözünü aileni ezdirme

Ailene durumu anlat, onlar da sana destek çıksınlar. Ay uzaktaki tanımadığım bilmediğin adam için ne bu özveri ya çıldırıciiiim! Bak sana hesap da yapayım üç sene tanısan, ayda bir görsen daha 36 defa anca görmüşsün. Ev halini bilmezsin, ailesini tanımazsın, oturup kalkmasını bilmezsin. Ayda yanına gelen adam O kadar çok pot körmüş hala evlenmeyi düşlüyorsun yapma. Tanıyınca pişman kere pişman olursun

bence kayınpederinizin kafasında bi kız var ondan sizi istemiyor akraba kızı falan da olabilir. yoksa memleket bahane. peki kayınvalideniz ne diyor sizi istiyor mu ?

sen varya bu hayatta o kadar çok pişman olacaksın ki bak benim nickimi unutma parkbyull demişti dersin...insan bu elbet atanırda saf olmak bir karakterdir geçmez ,geçmeeeez evladım geçmez ,güzel yemişsin erkek arkadaşının pardon pek muhterem üst düzey memur erkek arkadaşının yalanlarını.
İmza rta düzey bir memur

Sizler doğulu,aonlar anadolu insanı bence bunun altında başka sebeblerde olabilir..
Neden sadece kendi memleketinden kız istiyor bu adam..
valla hanım abla bende konyalıyım yok yani bizde o milliyetçilik kavramı yabancı memleketten koca aldım şahsen

valla hanım abla bende konyalıyım yok yani bizde o milliyetçilik kavramı yabancı memleketten koca aldım şahsen
Tam ben de aynisini yazacaktim ki sizin yorumunuzu gordum.konyalilarda baska memleketten kiz almam diye bisey yok.her memleketten evlenirler.

Bastan sona okudum konuyu.masallah kk kadinlari soylenmesi gereken butun yorumlari yapmislar.ama sen hala nasil babayi ikna ederim derdindesin.yapma kuzum ya.seninle sirf memur oldugun icin evlenmek isteyen bi adam var.seni sevmiyoki.yarin bi gun kartlarini elinden alip 3 kurusa muhtac edecek seni.az okumadik burda

Evlendikten sonra ana babasi cok degerli olacak.gelecekler.seni goturmek isteyecek.gitmezsen bende senin ailenle gorusmiycem deyip seni mecbur birakacak.sem gitmezsen cocuklarini alip gidecek.offf nerden tutsam elimde kaliyo.

Kendine acimiyosun bari seni okutup yetistiren, bu gunlere getiren anne babana aci...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…