İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünya kadar uğraşıp çocuğu olmayan bebek ve yıllardır deneyip çocuğu olmayan iş arkadaşlarım vardı da onun etkisinde kaldım sanırım yoksa korunmak nedir biliyorum
Herkes aynı degil hesaplaman gerekiyordu buna hazır olman gerekiyordu korunmuyorsan o ay hamile kalmaya hazır olmalısın olma ihtimali var sonuçta ayrıca bebegi sadece eşim istiyor diye düşünerek de yapılmaz herşeyden çok yalnız kalsam bile bakabilitmiyim diye düşünmelisin ne garantisi var hayatın gün gelir ayrılırsın kocan la yada Allah korusun adam kaza geçirip vefat eder öyle kocaya güvenip yapılmaz bebek kendine güvenin tam ise yapılır istiyormuyumdan çok sorumluluğu yalnız bile olsam alabilirmiyim diye sormalıydın kendine sen yola baştan hatalı çıkmışsın

Öfff size göre herşey fake ya .neyse ne sizden fikir alanda kabahat işim gücüm yok reaksiyon alıcam size gelesiye doktora gidip fikir alabilirdim
Keşke öyle yapsaydın da burda bir sürü insanın sinirlerini ziplatmasaydin. şımarık şımarık yazan, daha ilk mesajında bebeği nasıl aldırabilirim yazan insana kim ne anlayışı göstersin..bir mesajında da sağlıkçı olduğunu yazmışsın. Sağlıkçı olan biri 12. Haftaya gelmiş bebeği yasal yolla aldıramayacağini zaten bilir. Her yazdigin fiyasko yani...

1-2 haftada hayatınızda ne değişti?
Yine anlayabilirim sizi, istemiş iş ciddiye vazgeçmiş olabilirsiniz.
Ama aklinizda kurtaj varsa 10. Haftaya kadar akliniz neredeydi?
Şimdi kırın dizinizi, oturun yerinize.
Eşiniz çok istiyormuş hala, doğum yapıp bosanin, cocugu da esinize verin.

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Bu fikre yeni mi vardiniz ? Normalde insanlar bebek planlari yaparken bu düsünceleri önce tartiyor da ...
ben 8. haftalik hamileyim uzun ugraslar sonrasi su kritik haftalar gecse diye dört gözle bekliyorum kalbi atsin kipirdasin diye ne dualar ediyorum.

Bunu kimseye demem ama keske icinizde o minik yavru büyümeseydi aldirabilirdiniz. Cünkü ne bebek plani icin sorunluluk alabilmissiniz nede bir evladi bosansaniz dahi tek basina dimdik büyütebilcek sorumluluk alabilirsiniz.

Kucagina aldiktan sonra butun acabalarin gecer iyiki dogurmusum dersin. Insanin anasi babasi bile bi yana kendi dogurdugu bi yana oluyo ki esinizi bosverin. O sizin caninizin cani. Bence dogurun. Esinizle araniz duzelir vs. Diyemem ne yasadiginizi bilmiyorum ama iyiki dogurmusum diyeceginize eminim aldirma gibi dusuncelere hic girmeyin

Ahh güzel bebek!
Dünyada seni karşılıksız sevebilecek tek canlı olan annen,
ayaklarının altına cennet serilen annen,
Bu yolda vefat ederse şehit olacak annen,
Seni karnında taşıdığı her an meleklerin etrafında fır dönüp dua ettiği annen

Seni istemiyor

Çok üzüldüm senin adına çoookk...

Annesi
Ne yaşadığını bilmiyorum.
Ailenizin içinde neler dönüyor bilmiyorum.
Ama o içindeki can var ya o can
Yaşıyor o...
Nefes alıyor.
Hissediyor.
Duyuyor.
Yaptığın herşeyden haberi var.
Ben de hamileyim.
Kusmaktan helak oldum.
Zayıfladım.
Sadece peynir ekmek yiyebiliyorum haftalardır
Ama biliyo musun elimi rahmine koyduğumda mucizem orda
Savunmasız
Masum
Canlı
Benim bedenimin bir parçası orda
Beni bekliyor
Büyüyor
Kıpırdıyor
Dinliyor.

Bence sorunlarınızı çözmeye odaklanın.
Ne hastalığı olan insanlar var burada bebeğine bakmaya çalışan.
Maddi durumu ne kötü olan kadınlar var.
Bebeğine süt alamayan.
Kocasından şiddet gören kadınlar var burada.
Çocuğunu odaya kilitleyip dayak yiyen
Aldatılan kadınlar var burda
Can parçası yavrusuna sarılıp sen varsın iyiki diye ağlayan.

Yapma annesi yapma.
Katil olma.
Bakamayacaksan doğur git çocuk esirgeme kurumuna ver.
O Allahın sana emaneti.
Bakamayabilirsin.
Ama bu canını alman anlamına da gelmez değil mi?
İnsanlar bile hayvan sahiplenip bakamayımca öldürüyor mu? Bi yere bırakıp gidiyorlar.

Yapma güzel kardeşim.
Cana kıyma.

Son düzenleme:
Yasalara uygun durum yokki ortada şuan aldırması yasak. Kadın özelde aldırabilir miyim diye soruyor yani yasayı nasıl delerim diye soruyor. Ayrıca artık hayat onun hayatı değil 2 hayat var bedeninde şuan.
Yazdığımı okudunuz mu annelik yapmak zorunda değil yazıyor bak açık açık yazmışım. Hayat da onun hayatı ister kabul et istersen etme.

Ben sağlıkçıyım çocuğun ilaç içince ölmeyeceğini biliyorum .

kusura bakmayin, yani hele ki bi saglikci olarak bilmemeniz sacma degil mi aldirmak icin yasal süreyi bilmemek, korunmayi bilmemek. umarim sahtesinizdir, umarim sizin gibi bir insan gercek degildir. atlatamiyorum takildim kaldim kalbi dursun diye bekliyorum deyisinize....

Yasal sınırı geçmişsiniz artik aldıramazsınız.
Yasal sınırı geçmeseydiniz eşinize bebeği istemediğinizi söyleyin. Mutabık kalırsanız aldırın derdim.
Ama yasal süre geçilmiş.
Bebeği doğurmak zorundasınız. Bundan kaçış yok.

Ama bebeği doğurduktan sonrası size kalmış durumda. Isterseniz evlatlık verirsiniz isterseniz bakarsınız. O sizin ve eşinizin kararı..

Bebeği aldırmayı unutun. Keşke bebeği istemediğinize çok önce karar verseydiniz..
Biraz alışmak için kendinize süre verin.
Burada yazılan çok ağır yorumları da ciddiye almayın. Burada tavsiye vermek yerine yargı dağıtan çok kadın var. Yapıcı yorumları okuyun.
Umarım bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırsınız. Doğuma kadar kendinizi toparlarsınız. Eşinizle bu kaygılarınızı mutlaka paylaşın.

Sağlıklı doğumlar dilerim.

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
E o zaman korunsaydın arkadaş
Çatır çutur sevişip sonra istimiyirim demek ne kolay ya akıl fikir tövbe ya!

Kendime yeni gelmiştim okuyunca yine göz yaşlarım geldi. Evde olsam hüngür hüngür ağlarım ama işteyim. İçime ağlıyorum şuan.
İnsanlar bazen ellerindekinin değerini bilmiyor evet. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşAllah. Bebeğiniz size siz bebeğinize tutunun.

Birkaç güzel ve aklı başında yorum vardı bebeğe yönelik mantıklı olan bana da akıl veren .onları aldım .doğurup verecek değilim benim bir tane kardeşim var onu bile gözümden sakınırım .ki çocuk çok başka olır eminim

Kesinlikle öyle.

Rabbim bu arkadaşın da gönlüne versin inşallah.
Nasıl büyük Bi mucizeyle müşerref olmuş bilincinde değil

Allah razı olsun amin inşallah
Sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin rabbim.

Yasalara uygun durum yokki ortada şuan aldırması yasak. Kadın özelde aldırabilir miyim diye soruyor yani yasayı nasıl delerim diye soruyor. Ayrıca artık hayat onun hayatı değil 2 hayat var bedeninde şuan.
canim o yasalar son 50 yılda 50 kere değişti, daha da değişir sıkintı yasal durumdan çok kadının kafasinin karışık olması, deneyimsiz ve çok küçük bir anne adayi var karşımızda, kırıcı olmazsak belki doğru yolu bulur

Anlasılan esinden dolayı istemiyorsun artık onunla otur konus adam akıllı belki kendini düzeltir senin rahatsz oldugun konularda ne bilimm bebegi basta cok istemişsin suan sinirle ya da kocana olan öfken le boyle düşünüyo olabilirsn ilk onunla konus rahatsız oldugun ne varsa sonra emin olursun
Ayrıca 10 haftadan sonra alınamadığını sen de biliyosun illa aldırmak icijn sacma sapan yerlere gidip kendi hayatını da riske atma .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…