- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Herkes aynı degil hesaplaman gerekiyordu buna hazır olman gerekiyordu korunmuyorsan o ay hamile kalmaya hazır olmalısın olma ihtimali var sonuçta ayrıca bebegi sadece eşim istiyor diye düşünerek de yapılmaz herşeyden çok yalnız kalsam bile bakabilitmiyim diye düşünmelisin ne garantisi var hayatın gün gelir ayrılırsın kocan la yada Allah korusun adam kaza geçirip vefat eder öyle kocaya güvenip yapılmaz bebek kendine güvenin tam ise yapılır istiyormuyumdan çok sorumluluğu yalnız bile olsam alabilirmiyim diye sormalıydın kendine sen yola baştan hatalı çıkmışsınDünya kadar uğraşıp çocuğu olmayan bebek ve yıllardır deneyip çocuğu olmayan iş arkadaşlarım vardı da onun etkisinde kaldım sanırım yoksa korunmak nedir biliyorum
Sende öyle yazmasaydın paramparça oldum şu ansen üzülme karşimm. Yeğenim de üzülür sonra
Tutamadım ki kendimiiSende öyle yazmasaydın paramparça oldum şu an
Keşke öyle yapsaydın da burda bir sürü insanın sinirlerini ziplatmasaydin. şımarık şımarık yazan, daha ilk mesajında bebeği nasıl aldırabilirim yazan insana kim ne anlayışı göstersin..bir mesajında da sağlıkçı olduğunu yazmışsın. Sağlıkçı olan biri 12. Haftaya gelmiş bebeği yasal yolla aldıramayacağini zaten bilir. Her yazdigin fiyasko yani...Öfff size göre herşey fake ya .neyse ne sizden fikir alanda kabahat işim gücüm yok reaksiyon alıcam size gelesiye doktora gidip fikir alabilirdim
Bu fikre yeni mi vardiniz ? Normalde insanlar bebek planlari yaparken bu düsünceleri önce tartiyor da ...Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Yazdığımı okudunuz muYasalara uygun durum yokki ortada şuan aldırması yasak. Kadın özelde aldırabilir miyim diye soruyor yani yasayı nasıl delerim diye soruyor. Ayrıca artık hayat onun hayatı değil 2 hayat var bedeninde şuan.
Ben sağlıkçıyım çocuğun ilaç içince ölmeyeceğini biliyorum .
E o zaman korunsaydın arkadaşSorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Kendime yeni gelmiştim okuyunca yine göz yaşlarım geldi. Evde olsam hüngür hüngür ağlarım ama işteyim. İçime ağlıyorum şuan.Ahh güzel bebek!
Dünyada seni karşılıksız sevebilecek ten canlı olan annen,
ayaklarının altına cennet serilen annen,
Bu yolda vefat ederse şehit olacak annen,
Seni karnında taşıdığı her an meleklerin etrafında fır dönüp dua ettiği annen
Seni istemiyor
Çok üzüldüm senin adına çoookk...
Annesi
Ne yaşadığını bilmiyorum.
Ailenizin içinde neler dönüyor bilmiyorum.
Ama o içindeki can var ya o can
Yaşıyor o...
Nefes alıyor.
Hissediyor.
Duyuyor.
Yaptığın herşeyden haberi var.
Ben de hamileyim.
Kusmaktan helak oldum.
Zayıfladım.
Sadece peynir ekmek yiyebiliyorum haftalardır
Ama biliyo musun elimi rahmine koyduğumda mucizem orda
Savunmasız
Masum
Canlı
Benim bedenimin bir parçası orda
Beni bekliyor
Büyüyor
Kıpırdıyor
Dinliyor.
Bence sorunlarınızı çözmeye odaklanın.
Ne hastalığı olan insanlar var burada bebeğine bakmaya çalışan.
Maddi durumu ne kötü olan kadınlar var.
Bebeğine süt alamayan.
Kocasından şiddet gören kadınlar var burada.
Çocuğunu odaya kilitleyip dayak yiyen
Aldatılan kadınlar var burda
Can parçası yavrusuna sarılıp sen varsın iyiki diye ağlayan.
Yapma annesi yapma.
Katil olma.
Bakamayacaksan doğur git çocuk esirgeme kurumuna ver.
O Allahın sana emaneti.
Bakamayabilirsin.
Ama bu canını alman anlamına da gelmez değil mi?
İnsanlar bile hayvan sahiplenip bakamayımca öldürüyor mu? Bi yere bırakıp gidiyorlar.
Yapma güzel kardeşim.
Cana kıyma.
AhAhsjzhfjajdd.İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
Birkaç güzel ve aklı başında yorum vardı bebeğe yönelik mantıklı olan bana da akıl veren .onları aldım .doğurup verecek değilim benim bir tane kardeşim var onu bile gözümden sakınırım .ki çocuk çok başka olır eminimYasal sınırı geçmişsiniz artik aldıramazsınız.
Yasal sınırı geçmeseydiniz eşinize bebeği istemediğinizi söyleyin. Mutabık kalırsanız aldırın derdim.
Ama yasal süre geçilmiş.
Bebeği doğurmak zorundasınız. Bundan kaçış yok.
Ama bebeği doğurduktan sonrası size kalmış durumda. Isterseniz evlatlık verirsiniz isterseniz bakarsınız. O sizin ve eşinizin kararı..
Bebeği aldırmayı unutun. Keşke bebeği istemediğinize çok önce karar verseydiniz..
Biraz alışmak için kendinize süre verin.
Burada yazılan çok ağır yorumları da ciddiye almayın. Burada tavsiye vermek yerine yargı dağıtan çok kadın var. Yapıcı yorumları okuyun.
Umarım bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
AhAhsjzhfjajdd.
Annenize sorsanıza sizi aldırabilir miymiş?
Belki sizin için de cok gec değildir?
Not: Çalisan kadınım
[/QUOTE hahahahsjjdjs çok komiksin
Kendime yeni gelmiştim okuyunca yine göz yaşlarım geldi. Evde olsam hüngür hüngür ağlarım ama işteyim. İçime ağlıyorum şuan.
İnsanlar bazen ellerindekinin değerini bilmiyor evet. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşAllah. Bebeğiniz size siz bebeğinize tutunun. ♥
canim o yasalar son 50 yılda 50 kere değişti, daha da değişir sıkintı yasal durumdan çok kadının kafasinin karışık olması, deneyimsiz ve çok küçük bir anne adayi var karşımızda, kırıcı olmazsak belki doğru yolu bulurYasalara uygun durum yokki ortada şuan aldırması yasak. Kadın özelde aldırabilir miyim diye soruyor yani yasayı nasıl delerim diye soruyor. Ayrıca artık hayat onun hayatı değil 2 hayat var bedeninde şuan.
Amin canım çok AminnKesinlikle öyle.
Rabbim bu arkadaşın da gönlüne versin inşallah.
Nasıl büyük Bi mucizeyle müşerref olmuş bilincinde değil
Allah razı olsun amin inşallah
Sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin rabbim.
Anlasılan esinden dolayı istemiyorsun artık onunla otur konus adam akıllı belki kendini düzeltir senin rahatsz oldugun konularda ne bilimm bebegi basta cok istemişsin suan sinirle ya da kocana olan öfken le boyle düşünüyo olabilirsn ilk onunla konus rahatsız oldugun ne varsa sonra emin olursunLütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?